قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

تایید انتخابات در ۸۱ حوزه انتخابیه دیگر/ انتخابات تهران تایید شد

ظهر یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ هادی طحان نظیف، عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان، به ارائه گزارش درباره تایید صلاحیت در تعدادی از حوزه‌های انتخابیه پرداخت و گفت: ر...
 تایید انتخابات در ۸۱ حوزه انتخابیه دیگر/ انتخابات تهران تایید شد

تابناک _ سخنگوی شورای نگهبان از تایید انتخابات در ۸۱ حوزه انتخابیه دیگر خبر داد.

ظهر یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ هادی طحان نظیف، عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان، به ارائه گزارش درباره تایید صلاحیت در تعدادی از حوزه‌های انتخابیه پرداخت و گفت: روز گذشته صحت انتخابات در ۵۲ حوزه انتخابات مجلس شورای اسلامی اعلام شد و امروز نیز با بررسی‌هایی که داشتیم، صحت انتخابات در ۸۱ حوزه انتخابیه دیگر تایید شد.

وی نام حوزه‌های انتخابیه‌ای که انتخابات در آنها به تأیید شورای نگهبان رسیده است را به شرح زیر اعلام کرد؛

استان تهران

حوزه انتخابیه شهر تهران

استان بوشهر

حوزه‌های انتخابیه بوشهر، دشتی، دشتستان، کنگان، بندرعباس، میناب.

استان آذربایجان شرقی

حوزه‌های انتخابیه‌ تبریز، شبستر، کلیبر، مراغه، مرند، ملکان، ورزقان.

استان سمنان

حوزه‌های انتخابیه شاهرود، گرمسار.

استان کرمان

حوزه‌های انتخابیه بم، رفسنجان، سیرجان، شهر بابک، کهنوج.

استان آذربایجان غربی

حوزه‌های انتخابیه ارومیه، بوکان، پیرانشهر، خوی، ماکو، مهاباد، میاندوآب، نقده، شاهین دژ.

استان سیستان و بلوچستان

حوزه‌های انتخابیه زاهدان، ایرانشهر، راسک، چابهار، خاش، سراوان.

استان کرمانشاه

حوزه‌های انتخابیه کرمانشاه، پاوه، سنقر، قصرشیرین، کنگاور.

استان گلستان

حوزه‌های انتخابیه گرگان، رامیان، علی‌آباد کتول، گنبدکاووس، مینودشت.

استان فارس

حوزه‌های انتخابیه شیراز، آباده، نیریز، اقلید، سپیدان، سروستان، فسا، کازرون، لارستان، مرودشت، ممسنی.

استان گیلان:

حوزه‌های انتخابیه رشت، آستارا، آستانه اشرفیه، بندرانزلی، رودبار، رودسر، طوالش، فومن، لاهیجان، لنگرود.

استان چهارمحال و بختیاری:

حوزه‌های انتخابیه شهرکرد، اردل، لردگان.

اقلیت‌های دینی:

حوزه‌های انتخابیه زرتشتیان، کلیمیان، مسیحیان ارمنی شمال و مسیحیان ارمنی جنوب ایران، آشوریان.

با این حساب تعداد حوزه‌های تایید شده به ۱۳۳ رسید.



۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

اختصاص ردیف تسهیلات اشتغال به خواف و رشتخوار؛ مطالبه نماینده مجلس از وزیر کار

به گزارش خبرگزاری برنا از خراسان رضوی، امیر توکلی‌رودی در نشست شورای اداری شهرستان رشتخوار که با حضور احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌ها و شرایط اقتصادی خواف و رشتخوار، بر ضرورت توجه ویژه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مطالبات مردم این دو شهرستان تأکید کرد.

وی با قدردانی از حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در منطقه اظهار کرد: تلاش کرده‌ایم مطالبات شهرستان‌های خواف و رشتخوار را متناسب با شرایط کشور و با رویکردی عملیاتی و قابل اجرا مطرح کنیم.

نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس افزود: رشتخوار با وجود برخورداری از محرومیت‌های موجود، ظرفیت‌های قابل توجهی در حوزه کارآفرینی دارد و در طرح‌هایی که به ایجاد اشتغال و توانمندسازی مردم منجر می‌شود، ظرفیت و آمادگی مناسبی در شهرستان وجود دارد.

توکلی‌رودی یکی از مطالبات اصلی منطقه را اختصاص ردیف تسهیلات ویژه برای خواف و رشتخوار عنوان کرد و گفت: انتظار داریم برای این دو شهرستان یک ردیف تسهیلات در نظر گرفته شود تا از طریق آن، طرح‌های مشخص و هدفمند در حوزه اشتغال، رونق کسب‌وکار و توانمندسازی مردم به مرحله اجرا برسد.

وی همچنین تعیین تکلیف وضعیت بیمه تکمیلی رانندگان در خواف و رشتخوار را از دیگر مطالبات مردم منطقه برشمرد و خواستار مساعدت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این زمینه شد.

نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس با اشاره به ظرفیت رشتخوار در حوزه سنگ‌های زینتی و قیمتی اظهار کرد: گوهر‌تراشی در شهرستان راه‌اندازی شده و برای توسعه آموزش‌های مهارتی این حوزه، درخواست داریم دو دستگاه سنگ‌تراشی در اختیار مرکز فنی و حرفه‌ای رشتخوار قرار گیرد.

توکلی‌رودی در ادامه با اشاره به پروژه فولاد نیشابور گفت: این پروژه اکنون بیش از ۸۰ درصد پیشرفت دارد و با پیگیری و تمرکز می‌تواند نزدیک به ۵۰۰ فرصت شغلی مستقیم ایجاد کند.

وی همچنین بر ضرورت حمایت از مجموعه بهزیستی در دو شهرستان خواف و رشتخوار تأکید کرد و افزود: فهرست تجهیزات مورد نیاز بهزیستی این دو شهرستان تهیه شده است و انتظار داریم با حمایت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمینه تأمین و تخصیص این تجهیزات فراهم شود.

گفتنی است احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صبح امروز جمعه ۳۰ مردادماه، به دعوت امیر توکلی‌رودی، نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی، به شهرستان‌های خواف و رشتخوار سفر کرد.

نویسنده: عبدالعزیز میرزاخانیان




 چشم‌پوشی کارفرمایان از پرداخت به موقع حق بیمه/شرایط دشوار درمان کارگران
۱۰ دقیقه قبل / سایت اکونگار

چشم‌پوشی کارفرمایان از پرداخت به موقع حق بیمه/شرایط دشوار درمان کارگران

یک کارشناس حقوقی گفت: از منظر قانون کار و مقررات تأمین اجتماعی، تعهد کارفرما به پرداخت به‌موقع حق بیمه، اعم از پایه یا تکمیلی، تکلیفی قطعی و غیرقابل چشم‌پوشی است. کارگران نباید در بیمارستان‌ها نگران و سرگردان باشند.

 قیمت طلای دست دوم چند؟
۵۵ دقیقه قبل / سایت اکونگار

قیمت طلای دست دوم چند؟

قیمت طلا و انواع سکه امروز، جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵، اعلام شد. بر اساس نرخ‌های اعلام‌شده، هر گرم طلای ۱۸ عیار با عیار ۷۵۰، ۱۹۸ میلیون و ۵۲۷ هزار ریال قیمت دارد. همچنین هر گرم طلای ۱۸ عیار با عیار ۷۴۰، ۱۹۵ میلیون و ۸۸۰ هزار ریال معامله می‌شود.

 کنکور ۱۴۰۵ در ایستگاه پایانی/ آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی برگزار شد
۱۳ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

کنکور ۱۴۰۵ در ایستگاه پایانی/ آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی برگزار شد

آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برگزار شد و با برگزاری این آزمون ها، کنکور ۱۴۰۵ به ایستگاه پایانی رسید.

 شرایط جنگی پای برنج خارجی را به فصل برداشت باز کرد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

شرایط جنگی پای برنج خارجی را به فصل برداشت باز کرد

رئیس انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران با بیان اینکه کشور همواره بخشی از نیاز خود به برنج را از طریق واردات تأمین می‌کند، گفت: لغو ممنوعیت فصلی واردات در مقطع فعلی بیش از آنکه یک تصمیم تنظیم بازاری باشد، با هدف اطمینان از تأمین کالا در شرایط جنگی و جلوگیری از بروز مشکل در ماه‌های آینده اتخاذ شده است.

 فولاد مبارکه چگونه ۱۱۰۰ میلیارد بودجه مسئولیت اجتماعی سهامداران خود را خرج کرد؟ | از ۴۴ میلیارد هزینه‌های سایر تا ۳۰ میلیارد هزینه مراسم های مذهبی
۱۲ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

فولاد مبارکه چگونه ۱۱۰۰ میلیارد بودجه مسئولیت اجتماعی سهامداران خود را خرج کرد؟ | از ۴۴ میلیارد هزینه‌های سایر تا ۳۰ میلیارد هزینه مراسم های مذهبی

شرکت فولاد مبارکه با الزام سازمان بورس مجبور به انتشار صورت‌های مالی خود در خصوص هزینه کرد‌های شرکت در حوزه مسئولیت اجتماعی شد. این هزینه‌ها در سال ۱۴۰۴ به رقم بیش از ۱۱۰۸ میلیارد تومان رسیده است؛ هزینه‌هایی شامل اربعین، عتبات، تأمین اتوبوس برای رویداد‌های عمومی، مراسمات ناجا و ... شده است. عجیب اینکه بودجه این حوزه برای سال جاری به رقم خیره کننده ۲۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. سوال اینجاست که آیا این بودجه با وجود وضعیت وخیم تعدیل نیرو‌های فولاد و بازسازی پس از جنگ در حوزه مسئولیت اجتماعی هم‌خوانی دارد؟

 فیلم لحظه نجات معجزه‌ آسای 2 عابر پیاده از یک تصادف هولناک
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم لحظه نجات معجزه‌ آسای 2 عابر پیاده از یک تصادف هولناک

حوادث رکنا: برخورد شدید یک خودرو با اتوبوس در شهر کوجائلی ترکیه، در حالی رخ داد که 2 عابر تنها لحظاتی پیش از وقوع حادثه از محل دور شده بودند.