قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

حمله تروریستی در بندر گوادر پاکستان

حمله تروریستی امروز در شهر بندری «گوادر» واقع در بلوچستان پاکستان نافرجام ماند و ۸ مهاجم درپی واکنش نیروهای امنیتی این کشور کشته شدند.
 حمله تروریستی در بندر گوادر پاکستان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از شبکه جیو نیوز پاکستان، ساختمان متعلق به سازمان مدیریت بندر گوادر هدف یورش مهاجمان ناشناس قرار گرفت و همزمان صدای چندین انفجار در محل شنیده شد.

مقامات انتظامی بندر گوادر با اعلام واکنش فوری نیروهای ارتش به یورش تروریست‌ها به ساختمان دولتی گفتند که این حمله خنثی شد و تمام ۸ مهاجم توسط نیروهای امنیتی کشته شدند.

در همین حال، منابع امنیتی پاکستان اعلام کردند که عوامل حمله امروز وابسته به گروه تروریستی و تجزیه طلب ارتش آزادیبخش بلوچ هستند.

برخی منابع آگاه به رسانه‌های پاکستانی گفتند که در حمله امروز، ۳ نظامی نیز در تبادل آتش با مهاجمان جان خود را از دست دادند.

اواسط بهمن ماه گذشته پس از حمله شورشیان بلوچ در منطقه "مَچ" واقع در ایالت بلوچستان ارتش پاکستان اعلام کرد که در نتیجه عملیات پاکسازی، دستکم ۲۴ تروریست تجزیه‌طلب کشته شدند.

در این عملیات ۴ نظامی و ۲ غیرنظامی پاکستانی نیز جان خود را از دست دادند. 



۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

بازداشت ۱۱ مظنون در رابطه با حمله مسلحانه در مسکو

به گزارش یورونیوز، رئیس سرویس امنیتی فدرال روسیه به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری این کشور اطلاع داده است که «۱۱ نفر از جمله هر چهار تروریستی که حمله را انجام دادند، بازداشت شدند.»

این رسانه‌ها به نقل از سرویس امنیتی فدرال روسیه گزارش دادند که عاملان بازداشت شده این حمله با اوکراین «ارتباط» داشته و قصد داشتند از مرز روسیه به این کشور بروند.

خبرگزاری تاس به نقل از سرویس امنیتی فدارل روسیه نوشت: «جنایتکاران پس از انجام حمله تروریستی، قصد داشتند از مرز روسیه و اوکراین عبور کنند و تماس‌هایی را با طرف اوکراینی برقرار کرده بودند.»

همچنین، رویترز پیش‌تر به نقل از الکساندر خینشتاین، نماینده پارلمان روسیه از بازداشت دو مظنون در یک تعقیب و گریز با خودرو در ۳۲۰ کیلومتری جنوب غرب مسکو خبر داده بود.

خینشتاین گفت: «در جریان تعقیب و گریز، تیراندازی صورت گرفت و خودروی تروریست‌ها واژگون شد. یکی از آن‌ها در محل بازداشت شد و دیگران به جنگل گریختند. در جریان جستجوها در جنگل در حدود ساعت ۳:۵۰ بامداد به وقت محلی نفر دوم نیز بازداشت شد.»

«برای پول به مردم شلیک کردم»

به گزارش اسپوتنیک، یکی از بازداشت‌شدگان که به شرکت در این حمله تروریستی متهم است، می‌گوید که برای پول به مردم در سالن کنسرت در نزدیکی مسکو شلیک کرده است.

مارگاریتا سیمونیا، سردبیری رسانه دولتی «روسیه امروز» در کانال تلگرام خود ویدیویی از بازجویی از این مرد منتشر کرد. مرد مظنون در این ویدیو می‌گوید: «برای پول به مردم در کروکوس شلیک کردم.»

این مظنون در ابتدا مدعی شد که ۵۰۰ هزار روبل (معادل پنج‌هزار و ۴۰۰ دلار) به او برای شرکت در این عملیات تروریستی وعده داده شده اما تنها نیمی از این مبلغ به کارتش واریز شده است. اما کمی‌ بعد گفت که مبلغ وعده داده شده به هر یک از شرکت‌کنندگان در این حمله، یک میلیون روبل (معادل ۱۰ هزار و ۸۰۰ دلار) بوده است. 

او افزود که یک فرد ناشناس یک ماه پیش از طریق تلگرام با او تماس گرفته و برایش سلاح فرستاده است. او همچنین گفت که پس از صحبت با «دستیار واعظ» تصمیم به انجام این عملیات گرفته است. 

مرد مظنون گفت که به او دستور داده بودند که همه افراد حاضر در سالن کنسرت را بکشد. 

این مرد با تایید این که در روز چهارم ماه مارس از ترکیه وارد روسیه شده است، گفت: «مدارکم در آن‌جا منقضی شد و از مرز اینجا عبور کردم.»

اوکراین ادعاهای روسیه را رد کرد

در همین حال، میخایلو پودولیاک، دستیار ولودیمیر زلنسکی، رئيس جمهوری اوکراین با انتشار متنی در شبکه‌ اجتماعی ایکس، ادعاهای سرویس امنیتی فدرال روسیه مبنی بر دست‌داشتن کی‌یف در این حمله تروریستی را رد کرد.

آقای پودولیاک نوشت: «هر تلاشی برای مرتبط کردن اوکراین با این حمله تروریستی دفاع ناپذیر است. اوکراین کوچکترین ارتباطی با این حادثه ندارد. اوکراین در یک جنگ تمام عیار با روسیه است و مسائلش را در میدان جنگ حل می‌کند. روایت سرویس امنیتی روسیه از دست‌داشتن اوکراین در این حمله دفاع ناپذیر و پوچ است.»

 




 تفاهمنامه سراب بود همتی: حتی یک دلار هم آزاد نشده ،ابزارهای سوخته
۹ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

تفاهمنامه سراب بود همتی: حتی یک دلار هم آزاد نشده ،ابزارهای سوخته

تفاهمنامه سراب بود همتی: حتی یک دلار هم آزاد نشده ،ابزارهای سوخته، فیل‌ها پرواز نمی‌کنند، برادران، اگر دنبال پایان جنگ نباشند چه؟ و...از جمله تیترهای روزنامه‌های ‌شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ هستند.

 واکنش عراقچی به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ؛ این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است
۴۱ دقیقه قبل / سایت روزنو

واکنش عراقچی به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ؛ این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است

۱۴سال پیش: «فلج‌کننده‌ترین تحریم‌های تاریخ.» شکست خورد.

 اعتراض محمود صادقی به اثر منفی طرح مقابله با نفوذ مجلس بر فعالیت‌های علمی و دانشگاهی / قانون باید راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را
۲۰ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

اعتراض محمود صادقی به اثر منفی طرح مقابله با نفوذ مجلس بر فعالیت‌های علمی و دانشگاهی / قانون باید راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را

محمود صادقی گفت: کشوری که دانشگاه‌های آن منزوی شوند، ارتباط علمی بین‌المللی خود را از دست بدهند و پژوهشگرانش از همکاری با مراکز علمی جهان پرهیز کنند، در بلندمدت نه لزوما امن‌تر، بلکه از نظر علمی و فناورانه آسیب‌پذیرتر خواهد شد. بنابراین هدف قانون باید این باشد که راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را؛ میان گرنت پژوهشی و تامین مالی عملیات نفوذ تفاوت باشد.

 قیمت خودرو امروز 31 مرداد 1405 / بررسی کارنامه ۶ ماهه بازار خودرو + جدول
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت خودرو امروز 31 مرداد 1405 / بررسی کارنامه ۶ ماهه بازار خودرو + جدول

قیمت خودرو امروز 31 مرداد 1405 از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.

 پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح/ جنگ اخیر بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را بدنبال داشت
۱۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح/ جنگ اخیر بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را بدنبال داشت

تهران-ایرنا- سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تشریح دستاوردهای جنگ اخیر و تغییر دکترین نظامی، به پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح در دو جنگ اخیر اشاره کرد و بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را از دستاوردهای این جنگ دانست.

 هشدار شریعتی درباره خصوصی‌سازی سایپا دولت می‌خواهد بلای خصوصی‌سازی ایران‌خودرو را بر سر سایپا هم بیاورد | جهان نیوز
۵ دقیقه قبل / سایت جهان نیوز

هشدار شریعتی درباره خصوصی‌سازی سایپا دولت می‌خواهد بلای خصوصی‌سازی ایران‌خودرو را بر سر سایپا هم بیاورد | جهان نیوز

اختصاص سهمیه بنزین به خودرو، یارانه انرژی را ناعادلانه کرده است، زیرا ۴۷ درصد خانوارها خودرو ندارند.