قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

حذف کارت‌های جایگاه‌داران سوخت/ تغییر نرخ بنزین به صلاح نیست

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: اگرچه دولت از مجلس اختیار تصمیم‌گیری دربارهٔ نرخ بنزین را دارد، اما در شرایط فعلی، این تصمیم از نظر روانی درست نیست و احتمالاً با...
 حذف کارت‌های جایگاه‌داران سوخت/ تغییر نرخ بنزین به صلاح نیست

به گزارش تابناک،  علیرضا نوین با اشاره به اختیارات قانونی دولت در حوزه مدیریت نرخ سوخت، تأکید کرد که در شرایط فعلی، افزایش قیمت بنزین از نظر روانی و اقتصادی آثار مطلوبی نخواهد داشت.

نوین با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه ناترازی انرژی اظهار داشت: «دولت اختیار قانونی لازم برای تصمیم‌گیری در خصوص نرخ بنزین را داراست، اما با توجه به شرایط فعلی جامعه، اعمال تغییرات قیمتی به صلاح نیست. انتظار می‌رود دولت با تأمل و هماهنگی بیشتری با مجلس، در این زمینه گام بردارد.»

وی با تأکید بر اینکه مشکل اصلی کشور در حوزه مصرف انرژی، ریشه در مسائل فرهنگی و الگوی غلط مصرف دارد، افزود: «تردد خودرو‌های تک‌سرنشین و استفاده از ناوگان فرسوده به دلیل ضعف در زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی، باعث شده است که حتی با تغییرات قیمتی، شاهد کاهش محسوس مصرف سوخت نباشیم. تا زمانی که بستر استفاده از حمل‌ونقل عمومی برای مردم فراهم نشود، افزایش قیمت‌ها صرفاً فشار اقتصادی به دهک‌های مختلف وارد می‌کند و تأثیر چندانی بر اصلاح الگوی مصرف نخواهد داشت.»

این نماینده مجلس در خصوص آخرین تصمیمات اتخاذ شده برای مدیریت توزیع سوخت تصریح کرد: «طبق شنیده‌ها، دولت در حال حاضر بر مدیریت هوشمند توزیع تمرکز کرده است. کاهش سهمیه سوخت نرخ اول (۱۵۰۰ تومانی) از ۶۰ لیتر به ۲۰ لیتر و تأکید بر استفاده از کارت‌های سوخت شخصی در جایگاه‌ها از جمله اقدامات در دستور کار است.»

نوین در پایان با اشاره به طرح احتمالی جایگزینی کارت‌های سوخت با کارت‌های بانکی گفت: «یکی از طرح‌های در دست بررسی، حذف کارت‌های جایگاه‌داران و اتصال کارت‌های بانکی به سامانه سوخت است. در صورت اجرای دقیق و کارشناسی این طرح، می‌توان امیدوار بود که بخش قابل‌توجهی از معضلات قاچاق سوخت، توزیع ناعادلانه و مدیریت مصرف مرتفع شود. با این حال، تأکید دوباره می‌کنم که هرگونه تغییر در این حوزه نیازمند بررسی‌های کارشناسی دقیق‌تر و در نظر گرفتن ابعاد اجتماعی آن توسط دولت محترم است.»



 نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایران با قالیباف در عراق - تسنیم
۱۹ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایران با قالیباف در عراق - تسنیم

سیاسی

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در سفر خود به عراق، نشستی با حضور فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی برگزار کرد. این نشست به منظور تقویت همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان دو کشور و بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری مشترک برگزار شد. دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق

 

این نشست با حضور نمایندگان بخش خصوصی و دولتی دو کشور، به تبادل نظر در زمینه‌های مختلف اقتصادی و تجاری پرداخته و راهکارهای تقویت روابط دوجانبه را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش تسنیم، قالیباف روز گذشته به عراق سفر کرد. دیدار با مقام‌های ارشد عراق و چهره‌های عالی‌رتبه این کشور و گفت‌وگو درباره ارتقای روابط دوجانبه، امنیت مرزها، مبارزه با تروریسم، توسعه همکاری‌های اقتصادی و اجرای توافق‌های مشترک از جمله برنامه‌های رئیس مجلس در سفر به عراق است.

انتهای پیام/  



 بنزین دلاری جنجال‌ساز شد/ نماینده مجلس: مردم درآمد دلاری ندارند!
۴۰ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

بنزین دلاری جنجال‌ساز شد/ نماینده مجلس: مردم درآمد دلاری ندارند!

اقتصاد۲۴- امیر حیات مقدم، نماینده مجلس گفت: خصوصی‌سازی باید از تولید و پالایش تا توزیع و جایگاه‌های عرضه سوخت دنبال شود.

وی افزود: قیمت سوخت نیز باید به‌صورت آهسته، مرحله‌ای و قابل پیش‌بینی اصلاح شود، نه به شکل یکباره و شوک‌آور. در کنار آن، درآمد و قدرت خرید مردم نیز باید متناسب با شرایط اقتصادی و تغییرات قیمت‌ها تقویت شود.

این نماینده مجلس بیان کرد: مصرف بالای بنزین فقط به رفتار مصرف‌کنندگان مربوط نیست و خودرو‌های پرمصرف داخلی نیز در افزایش مصرف نقش دارند؛ بنابراین اصلاح کیفیت و مصرف خودرو‌ها باید همزمان با اصلاح قیمت سوخت انجام شود.

وی افزود: از سوی دیگر، نمی‌توان انتظار داشت بنزین با قیمت‌های جهانی و متناسب با دلار عرضه شود، در حالی که درآمد مردم به ریال است. سؤال اصلی این است که چند درصد مردم در شرایط فعلی توان پرداخت قیمت‌های بسیار بالای بنزین را دارند؟

امیر حیات مقدم در ادامه خاطر نشان کرد: بنابراین اصلاح قیمت سوخت باید متناسب با توان اقتصادی مردم، به‌صورت تدریجی و همراه با اصلاح خودرو‌ها و افزایش قدرت خرید انجام شود. منبع: انتخاب



 چالش‌های نظام بانکی و مالیاتی؛ درخواست فعالان اقتصادی خراسان رضوی از مجلس برای اصلاحات ساختاری
۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

چالش‌های نظام بانکی و مالیاتی؛ درخواست فعالان اقتصادی خراسان رضوی از مجلس برای اصلاحات ساختاری

صفحه سیاست-

محسن زنگنه روز پنجشنبه در نشستی با فعالان اقتصادی در اتاق بازرگانی مشهد با اشاره به رویکرد مجلس برای رفع موانع تولید اظهار کرد: بر اساس اصلاحیه جدید ماده ۲۵ قانون بهبود فضای کسب‌وکار، خسارت وارده به واحدهای تولیدی ناشی از تصمیمات دولت، به‌عنوان «بدهی قطعی دولت» محسوب می‌شود. وی بیان کرد: در این راستا دولت مکلف می‌شود نحوه جبران این خسارت را با احتساب جریمه تأخیری معادل ۲.۵ درصد سود تسهیلات بانکی سالانه اعلامی بانک مرکزی پرداخت کند که جزئیات آن در آیین‌نامه‌های اجرایی دولت تبیین خواهد شد.

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس با اشاره به اختلالات اخیر در سیستم بانکی تصریح کرد: در مطالبه‌ای که از سوی فعالان اقتصادی از نظام بانکی صورت گرفته، تأکید شده است که مبنای ارزیابی اعتبار اشخاص و بنگاه‌ها باید گردش واقعی عملیات اقتصادی باشد نه صرفا مانده حساب بانکی. از این رو مسوولان مربوطه اعلام کردند که این ارزیابی اعتبار تا ۱۵ شهریورماه اجرا نخواهد شد و اعطای ضریب به گردش مالی که در رتبه بندی ضریب قابل قبولی است، مدنظر قرار خواهد گرفت.

زنگنه در خصوص قانون ۱۰-۹۰ برای تسهیل در واردات مواد اولیه گفت: طبق این قانون به واردکنندگان و واحدهای تولیدی اجازه داده می‌شود تا قبل از تسویه نهایی حساب ارزی، ۹۰ درصد کالای خود را از گمرک ترخیص و به خط تولید منتقل کنند و ۱۰ درصد باقی‌مانده به عنوان وثیقه در گمرک بماند.

وی عنوان کرد: برای اعمال این قانون هشت ماه مهلت برای واردات مواد اولیه فارغ از اینکه بازرگان یا تولیدکننده باشد و ۱۱ ماه برای واردات ماشین آلات تولیدکنندگان در نظر گرفته شده که این موضوع طی هفته آینده در جلسه‌ای با بانک مرکزی نهایی می‌شود.

نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و مه ولات در مجلس شورای اسلامی درباره مشوق‌های انرژی نیز گفت: روز گذشته ماده‌ قانونی بسیار موثری در کمیسیون حمایت از تولید برای سرمایه‌گذاران نیروگاه‌های تجدیدپذیر، زغال‌سنگ و سایر نیروگاه‌ها به تصویب رسید که برای بررسی و تصویب نهایی به صحن علنی مجلس تقدیم خواهد شد. در خصوص ذخیره سازی سوخت برای بخش معدن و صنعت هم انتظار می رود تولیدکنندگان، سوخت تخصیصی را در این دو یا سه ماه آینده برای مصرف زمستان انجام شود.

زنگنه همچنین از …



 توصیف سازمان بهینه‌سازی انرژی از وضعیت بحرانی بنزین در کشور: ذخایر کاهش یافته، واردات نیست، ماه‌های آینده دوره اوج مصرف است، افزایش تولید موجب کاهش کیفیت می شود
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

توصیف سازمان بهینه‌سازی انرژی از وضعیت بحرانی بنزین در کشور: ذخایر کاهش یافته، واردات نیست، ماه‌های آینده دوره اوج مصرف است، افزایش تولید موجب کاهش کیفیت می شود

معاون سازمان بهینه‌سازی انرژی، با اشاره به افزایش اهمیت موضوع تأمین بنزین در شرایط فعلی کشور، گفت: اگرچه اکنون باید به مسائل جاری و نیازهای فوری پاسخ داد، اما حل پایدار مسئله بنزین بدون توجه به ریشه‌ها و مسائل بنیادی آن امکان‌پذیر نیست.

به گزارش ایسنا، یاسر میرزایی، معاون سازمان بهینه‌سازی انرژی با اشاره به مسئله بنزین در کشور، گفت: امروز در شرایطی هستیم که باید به مسئله لحظه بپردازیم و این بحران را حل و فصل کنیم، اما حتی برای حل مسائل بحرانی نیز چاره‌ای نداریم جز اینکه به دلایل اصلی و بنیادی آن توجه کنیم.

وی با اشاره به میزان مصرف بنزین در کشور اظهار کرد: میانگین مصرف بنزین در یک ماه گذشته ۱۳۵ میلیون لیتر بوده است. با وجود حملات متجاوزانه به کشور و مشکلات اقتصادی و رشد اقتصادی که با مشکل مواجه شده، میزان مصرف انرژی همچنان در این سطح قرار دارد.

میرزایی ادامه داد: اگر شرایط را در حالت عادی در نظر بگیریم، انتظار داشتیم میزان مصرف بنزین بین ۱۴۰ تا ۱۴۵ میلیون لیتر باشد. بنابراین با توجه به شرایط موجود، می‌توان گفت مدیریت مصرف در سطحی از این تقاضای ۱۳۵ میلیون لیتری صورت گرفته است.

معاون سازمان بهینه‌سازی انرژی با بیان اینکه ماه‌های آینده در دوره اوج مصرف قرار داریم، گفت: در این شرایط، یکی از مسائل، افزایش تولید است. البته اطلاع دارم که دوستان در بخش تولید با تمام ظرفیت‌های موجود و با زحماتی که می‌کشند، حداکثر استفاده را از ظرفیت‌های شرکت‌ها دارند، اما یک معادله وجود دارد که باید به آن توجه کنیم.

وی افزود: اگر ساخت سخت‌افزاری تولید بنزین و ظرفیت تولید آن را رشد نداده باشیم، افزایش تولید نیازمند سرمایه‌گذاری است. اگر بخواهیم در یک سال چنین کاری انجام دهیم، معنای آن این است که افزایش تولید، به معنای اختلاط همه چیزهایی باشد که در دسترس داریم و این موضوع می‌تواند به کاهش کیفیت منجر شود. پیدا کردن نقطه تعادل در این زمینه نیز ساده نیست.

وی با بیان اینکه آمار رسمی مصرف بنزین باید مبنای برنامه‌ریزی قرار گیرد، گفت: من معتقدم رقم ۱۳۵ میلیون لیتر که به صورت رسمی اعلام می‌شود، برای برنامه‌ریزی به تنهایی قابل اتکا نیست و ممکن است مقدار واقعی متفاوت باشد. بنابراین ما ناچاریم دست‌کم برای سطح بالاتری از مصرف برنامه‌ریزی …



 قالیباف به زیارت حرم امامین کاظمین مشرف شد + عکس
۱ ساعت قبل / سایت جماران

قالیباف به زیارت حرم امامین کاظمین مشرف شد + عکس

به گزارش جماران، محمدباقر قالیباف در پایان نخستین روز سفر خود، پس از یک روز کاری فشرده و برگزاری دیدارهای متعدد با مقامات عراقی،  در فضایی معنوی در حرم امامین کاظمین حضور یافت و به زیارت پرداخت.

رئیس مجلس شورای اسلامی که در رأس هیأتی پارلمانی به عراق سفر کرده است، در نخستین روز حضور خود در بغداد با  رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر و رئیس مجلس نمایندگان این کشور دیدار و درباره روابط دوجانبه، تحولات منطقه و مسائل مورد اهتمام دو کشور گفت‌وگو کرد.

قالیباف همچنین در دیدار با رئیس مجلس نمایندگان عراق و جمعی از نمایندگان این کشور، بر اهمیت توسعه همکاری‌های پارلمانی و تقویت مناسبات میان تهران و بغداد تأکید کرد.

 





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 خشم شهریِ «ناجنبش ها» و بیکاران، یک بمب ساعتی است که زیر جامعه و حکومت قرار دارد
سایت عصرایران

خشم شهریِ «ناجنبش ها» و بیکاران، یک بمب ساعتی است که زیر جامعه و حکومت قرار دارد

ناجنبش‌ها گروه‌هایی از مردم هستند که دلخور و ناراضی‌اند: مثل جوان‌ها ، زنان، پیک های موتوری، رانندگان اسنپ، دستفروشان و گروه‌های تهیدست جامعه. اینها به سمت ی...
 پاداش ویژه وزارت نیرو برای نیروگاه‌های با تولید بیشتر برق
سایت ایران آنلاین

پاداش ویژه وزارت نیرو برای نیروگاه‌های با تولید بیشتر برق

معاون برق و انرژی وزارت نیرو، از اجرای مشوق‌های جدید برای نیروگاه‌های دارای تولید حداکثری و بدون خروج اضطراری در روزهای باقی‌مانده تابستان خبر داد.
 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.
 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.
 آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند
سایت جماران

آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان …

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده گفت: اساس گفته‌های اخیر آقای عراقچی، از نگاه ایران یادداشت تفاهم به معنای پایان جنگ است و پایان جنگ اساسا نیازی به تمدید ندارد. با این حال، آمریکا برخی مفاد تفاهم را نقض کرد و ایران نیز در واکنش، در موضوع تنگه هرمز تلاش کرد شرایط ترافیکی را به وضعیت پیش از اجرای تفاهم بازگرداند. به همین دلیل اکنون با سندی مواجه هستیم که بخش‌هایی از آن اجرا نمی‌شود و نیازمند تعیین تکلیف است.
 سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست
مجله پیوست

سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست

ارائه خدمات آزمایشگاهی از طریق پلتفرم‌ها به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مجاز شد. کمیته تسهیل اقتصاد دیجیتال در رأی نهایی پرونده شکایت انجمن تجارت الکترونیک از سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد این خدمات، مشروط به صدور نسخه معتبر از سوی پزشک دارای صلاحیت و ثبت آن در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی، قابل ارائه است. براساس این رای
 تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن
سایت ایران آنلاین

تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن

معاون علمی رییس‌جمهور گفت: صنعت ساختمان باید با پذیرش فناوری‌ها و رعایت الزامات مبحث ۱۹ ساختمان، در مسیر ساخت سریع‌تر، هوشمندتر و کم‌کربن‌ گام‌بردارد.