قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

فشار قاضی بر دولت ترامپ بر سر اسناد سانسورشده اپستین

یک قاضی فدرال، وزارت دادگستری آمریکا را بر سر اسناد سانسورشده اپستین تحت فشار قرار داده است.
 فشار قاضی بر دولت ترامپ بر سر اسناد سانسورشده اپستین

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛ یک قاضی فدرال پنجشنبه وزارت دادگستری آمریکا را تحت فشار قرار داد تا درباره علت حذف یا سیاه‌کردن بخش‌هایی از اسناد پرونده اپستین توضیح دهد؛ به‌ویژه اسنادی که به ادعا‌های مطرح‌شده علیه دونالد ترامپ مرتبط هستند.

 

قاضی سالیوان این جلسه را در پی شکایت یک روزنامه‌نگار مستقل برگزار کرد که وزارت دادگستری را به حذف غیرقانونی بخش‌هایی از پرونده اپستین و خودداری از انتشار برخی اسناد متهم کرده است.

 

سالیوان در ماه ژوئن اعلام کرده بود که بخشی از حذف‌ها و عدم انتشار اسناد با قانون «شفافیت پرونده‌های اپستین» مغایرت دارد و به وزارت دادگستری دستور داده بود اسناد موردنظر را منتشر کند یا دلایل قانونی خود برای عدم انتشار آنها را ارائه دهد.

 

با این حال، وزارت دادگستری طی هفته‌های اخیر به جای انتشار کامل اسناد، تلاش کرده دلایل حذف بخش‌هایی از آنها را توجیه کند. این توضیحات قاضی را قانع نکرده و او روز پنجشنبه از وکلای وزارت دادگستری خواست درباره مبنای قانونی برخی حذف‌ها توضیح دهند. …




 اخبار جدید

 حریم هوایی این کشور به روی امارات بسته شد
۲۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حریم هوایی این کشور به روی امارات بسته شد

وزارت دفاع الجزایر اعلام کرد که حریم هوایی این کشور از امروز به روی هواپیماهای نظامی و غیرنظامی امارات بسته شد.

 فارن افرز: موفقیت فاجعه‌بار بن‌لادن؛ القاعده جهان را تغییر داد، اما نه آن‌گونه که انتظار داشت
۱ ساعت قبل / سایت جماران

فارن افرز: موفقیت فاجعه‌بار بن‌لادن؛ القاعده جهان را تغییر داد، اما نه آن‌گونه که انتظار داشت

بیش از دو دهه پس از حملات ۱۱ سپتامبر، اسناد داخلی القاعده تصویری متفاوت از میراث اسامه بن‌لادن ارائه می‌کنند؛ رهبر شبکه‌ای که می‌خواست با ضربه زدن به آمریکا نظم جهانی را تغییر دهد و «امت» را احیا کند، اما حمله‌ای که قرار بود آغازگر پیروزی او باشد، در نهایت به فروپاشی سازمانش، ظهور رقبایی چون داعش و گسترش جنگی انجامید که خود القاعده نیز قربانی پیامدهای آن شد. «فارن افرز» با تکیه بر اسناد ابوت‌آباد، نشان می‌دهد بن‌لادن جهان را تغییر داد، اما نتیجه‌ای که رقم خورد با آنچه او تصور کرده بود فاصله‌ای بنیادین داشت.

 گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در گفت‌وگویی تلفنی با فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی، در خصوص آخرین تحولات منطقه تبادل نظر و گفت‌وگو کرد.

 ناتو در تنگه هرمز مین‌روبی نمی‌کند
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

ناتو در تنگه هرمز مین‌روبی نمی‌کند

دبیرکل ناتو گفته این ائتلاف در حال انجام عملیات مین‌روبی در تنگه هرمز نیست و این عملیات ارتباطی به آن‌ها ندارد، اما این ائتلاف وضعیت را از نزدیک زیر نظر دارد.

 فوری | خط لوله انتقال نفت عربستان هدف قرار گرفت + فیلم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری | خط لوله انتقال نفت عربستان هدف قرار گرفت + فیلم

 منابع خبری از قدف قرار گرفتن خط لوله انتقال نفت « شرق - غرب» عربستان سعودی خبر دادند.

 ۲۵ سال پس از ۱۱ سپتامبر؛ چگونه واشنگتن با «جنگ علیه تروریسم» آمریکای لاتین را هدف گرفت؟
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

۲۵ سال پس از ۱۱ سپتامبر؛ چگونه واشنگتن با «جنگ علیه تروریسم» آمریکای لاتین را هدف گرفت؟

تهران_ ایرنا_ آنچه آمریکا پس از ۱۱ سپتامبر تحت عنوان جنگ علیه تروریسم آغاز کرد و به یک جنگ جهانی و بی‌پایان در جست‌وجوی همیشگی برای اهداف جدید بدل گشته، در آمریکای لاتین به ابزاری برای بازسازی ساختار دولت‌ها، سرکوب مخالفان سیاسی، موج جدید نظامی‌گری و تضعیف حاکمیت ملی تبدیل شده است.

جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - 11 September 2026