قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده

سخنگوی دولت با بیان اینکه طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده است، گفت: دغدغه‌های دانشجویان درباره این طرح را شنیدم و به هیئت دولت منتقل خواهم کرد.
 طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ فاطمه مهاجرانی، درباره طرح جدید تغذیه دانشجویان گفت: این موضوع در حال حاضر در حد یک طرح مطرح است که بر اساس آن، یارانه دانشجویی به جای پرداخت به دانشگاه‌ها، به طور مستقیم به دانشجویان اختصاص یابد.

وی در پاسخ به دغدغه‌های مطرح‌شده در این زمینه، خاطر نشان کرد: این موضوع هنوز به جمع‌بندی نهایی نرسیده و دولت پس از انجام بررسی‌های لازم، درباره اجرای آن تصمیم‌گیری خواهد کرد.

سخنگوی دولت در پاسخ به این پرسش که آیا طرح جدید تغذیه دانشجویان در سال تحصیلی جدید اجرایی خواهد شد یا خیر، گفت: نمی‌توان با اطمینان اعلام کرد که این طرح در سال تحصیلی جدید اجرا می‌شود؛ چراکه اجرای آن به بررسی‌های انجام‌شده و تعامل وزارت علوم با سایر دستگاه‌ها بستگی دارد.

مهاجرانی با اشاره به اهمیت موضوع تغذیه دانشجویان تصریح کرد: درباره یارانه غذای دانشجویی پیش از این موضوعاتی مطرح شده بود و سازمان برنامه و بودجه نیز رقمی را برای تغذیه دانشجویی اختصاص داد؛ چراکه تغذیه دانشجویان موضوعی بسیار پراهمیت است.

وی ادامه داد: طبیعتاً هر برنامه‌ای که وزارت علوم در این زمینه داشته باشد، پس از طرح در دولت و جمع‌بندی‌های لازم، در صورت نیاز به مصوبه دولت، انجام خواهد شد.

سخنگوی دولت همچنین در واکنش به میزگرد «بررسی طرح جدید تغذیه دانشجویان» که اخیراً در ایسنا با هدف بررسی دغدغه‌های دانشجویان نسبت به این طرح برگزار شد، گفت: این موضوع در دولت مطرح شده و قرار است دکتر سیمایی صراف؛ وزیر علوم و دکتر ظفرقندی؛ وزیر بهداشت برنامه‌های خود را برای بازگشایی دانشگاه‌ها ارائه کنند. موضوع تغذیه دانشجویان نیز یکی از مسائلی است که در این گزارش‌ها مطرح خواهد شد.

مهاجرانی با بیان اینکه موضوعات صنفی دانشگاه‌ها گاهی محملی برای طرح مسائل دیگر می‌شود، افزود: من دغدغه دانشجویان در این زمینه را شنیدم و حتماً آن را به صحن هیئت دولت منتقل خواهم کرد.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت
سایت ایران آنلاین

توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت

دیوان عدالت اداری در خصوص دادنامه صادره در ارتباط با مصوبات شورای رقابت درباره پیش‌فروش خودرو توضیحاتی ارائه کرد.
 مانتو جین یا لی؛ کدام مدل برای استایل روزمره بهتر است؟
سایت هم میهن

مانتو جین یا لی؛ کدام مدل برای استایل روزمره بهتر است؟

به دنبال یک استایل روزمره جذاب و بی‌دردسر هستید؟ در این راهنما بهترین مدل‌های مانتو جین را بررسی کرده و نکات خرید با قیمت مناسب و ارسال فوری را می‌خوانید.
 حمایت های وزیر برای حضور ایران در بازی‌های جهانی نومد گیمز بی‌سابقه بوده است
خبرگزاری ایسنا

حمایت های وزیر برای حضور ایران در بازی‌های جهانی نومد گیمز بی‌سابقه بوده است

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در بازدید از اردوی تیم ملی تیراندازی با کمان سنتی، حمایت‌های صورت‌گرفته برای حضور ایران در بازی‌های جهانی عشایر (نومد گیمز) را بی‌سابقه توصیف کرد و بر حضور قدرتمند کاروان ایران در این رویداد تأکید کرد.
 شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان
سایت اعتماد آنلاین

شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان

هر دو نماینده ایران در روز نخست کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان مقابل رقبای‌شان شکست خوردند.
 چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد
سایت هم میهن

چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه چین تاکید کرد: اعمال تحریم و اعمال فشار برای حل مسئله ایران مفید نخواهد بود.
 ۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد
سایت اقتصاد ایرانی

۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد

اقتصادایرانی: یک فعال صنفی گفت: به احتمال زیاد حقوق بازنشستگان لشکری پرداخت می‌شود.
 وال‌استریت ژورنال: آمریکا از امارات خواست فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد
سایت اعتماد آنلاین

وال‌استریت ژورنال: آمریکا از امارات خواست فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد

روزنامه وال‌استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه گزارش داد دولت آمریکا طی هفته‌های اخیر از امارات متحده عربی خواسته است فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد.
 نامیرا | آخرین تقریظ در شبستان مصلی - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

نامیرا | آخرین تقریظ در شبستان مصلی - تسنیم

سال‌های سال همین راهروها میزبان مهمانی ویژه بودند، مهمانی کتاب خوان.