قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

العربیه: عقب‌نشینی آمریکا از کردستان!

منابع به خبرنگار العربیه گفتند نیروهای آمریکایی خروج تدریجی از کردستان عراق را به عنوان بخشی از طرح استقرار مجدد و پایان دادن به حضور نظامی خود در این کشور آ...
 العربیه: عقب‌نشینی آمریکا از کردستان!

گزارش‌ها همچنین حاکی از آن است که کاروان‌های نظامی آمریکا در روزهای اخیر اربیل را به سمت کشورهای همسایه ترک کرده‌اند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، طبق گزارش‌ها، اگرچه وزارت جنگ آمریکا بیانیه رسمی در مورد جزئیات این تحرکات اخیر منتشر نکرده است اما این خروج در مراحل متوالی و طبق یک جدول زمانی مشخص انجام می‌شود.انتقال تجهیزات و نیروها از پایگاه‌های آمریکایی در منطقه همچنان ادامه دارد.

در همین راستا، المانیتور با استناد به حساب کاربری Clash Report گزارش داد که آمریکا خروج نیروهای باقی‌مانده خود از عراق را پیش از مهلت ۳۰ سپتامبر آغاز کرده است.

در این گزارش همچنین آمده است که ارتش آمریکا پیش از این سامانه‌های دفاع هوایی پاتریوت را از شهر اربیل خارج کرده است.

گزارشی که توسط المانیتور منتشر شد، نشان داد که این اقدام اولین نشانه ملموس از کاهش ذخایر موشک‌های رهگیر ایالات متحده در سراسر جهان است.

این وبگاه اشاره کرد که استقرار مجدد این سامانه‌ها اکنون اولویت را به حفاظت از نیروهای آمریکایی در منطقه خلیج فارس و اردن به قیمت منطقه کردستان می‌دهد.

طبق این گزارش، روند خروج از هفته گذشته آغاز شد و هنوز ادامه دارد. اکثر نیروها و تجهیزات سنگین خارج شده‌اند، در حالی که سایر سامانه‌های دفاعی به طور موقت باقی مانده‌اند. تمام سکوهای پرتاب پاتریوت مستقر در پایگاه نیز به مکانی نامعلوم منتقل شده‌اند و گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که آنها به خلیج فارس و اردن منتقل خواهند شد.

این گزارش به نقل از مایکل نایتس، محقق متخصص در امور عراق، ادعا کرد که خروج به معنای پایان کامل همکاری نظامی نیست. نیروهای عملیات ویژه ایالات متحده در مکان‌های کوچک و کم‌اهمیت مستقر خواهند ماند تا تداوم همکاری امنیتی و اطلاعاتی را تضمین کنند.

این اقدام نگرانی‌های جدی را در میان مقامات کرد ایجاد کرده است، زیرا آتشبارهای پاتریوت نه تنها از نیروهای آمریکایی محافظت می‌کردند، بلکه یک چتر دفاعی جامع برای کل منطقه کردستان فراهم می‌کردند.

طرف کُرد این عقب‌نشینی را فراتر از محدوده اجرای توافق قبلی با بغداد (که قرار بود قبل از ۳۰ سپتامبر تکمیل شود) می‌داند و آن را عملاً کاهش قابلیت‌های بازدارندگی منطقه در زمانی می‌داند که حملات ادامه دارند.

این گزارش حساسیت عقب‌نشینی سیستم‌های پدافند هوایی را برجسته می‌کند و توضیح می‌دهد که این تصمیم دو جنبه متناقض دارد. از یک سو، این سیستم‌ها در برابر حملات مستقیم آسیب‌پذیر بودند و بنابراین عقب‌نشینی آنها خطر حملات علیه نیروهای آمریکایی را کاهش می‌دهد. از سوی دیگر، اربیل و منطقه را در وضعیت آسیب‌پذیری امنیتی آشکار قرار می‌دهد.

این گزارش با اشاره به بحران گسترده‌تر کاهش ذخایر جهانی موشک‌های رهگیر آمریکایی، به نقل از منابع آگاه که به وضوح اظهار داشتند: «منطقه کردستان در اولویت نیست؛ خلیج فارس و اردن به وضوح در اولویت هستند» به پایان رسید. 





 بیانیه شدیداللحن حزب الله لبنان علیه تحرکات خصمانه وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بیانیه شدیداللحن حزب الله لبنان علیه تحرکات خصمانه وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا

حزب الله لبنان با صدور بیانیه ای ادعای واشنگتن را رد و بیان کرد: همه این تحریم‌ها و طبقه‌بندی‌های ناعادلانه، ما را از پایبندی به گزینه مقاومت، حق لبنان و مردم این کشور برای دفاع از سرزمین، حاکمیت و منابع خود باز نخواهد داشت.

 نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت

جیسون کرو، نماینده دموکرات کنگره آمریکا با انتقاد شدید از عملکرد دولت دونالد ترامپ در جنگ ایران، گفت مقام‌های دولت از جمله رئیس‌جمهور، وزیر دفاع و وزیر خزانه‌داری آمریکا هیچ راهبرد مشخصی برای پیروزی در جنگ ندارند.

 ترامپ مدعی محدودیت توان موشکی ایران شد
۱۹ ساعت قبل / سایت تابناک

ترامپ مدعی محدودیت توان موشکی ایران شد

رئیس جمهور امریکا در گفت‌وگویی ادعا کرد که توانمندی ایران برای تولید موشک شدیدا محدود شده است.

 نیویورک تایمز: همسر وزیر جنگ آمریکا به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون تبدیل شده است
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

نیویورک تایمز: همسر وزیر جنگ آمریکا به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون تبدیل شده است

نیویورک تایمز نوشت: جنیفر هگست به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون، در داخل مجموعه تحت مدیریت همسرش، پیت هگست، تبدیل شده است.

 گرجستان به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نپیوست
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

گرجستان به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نپیوست

نماینده حزب حاکم گرجستان اعلام کرد تفلیس تصمیم‌های سیاست خارجی خود را بر اساس منافع ملی اتخاذ می‌کند و همراهی با تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران را نپذیرفته است.

 آلن ایر:  رهبران ایران وقتی با تهدیدهای وجودی روبرو می‌شوند، مصالحه نمی کنند
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

آلن ایر: رهبران ایران وقتی با تهدیدهای وجودی روبرو می‌شوند، مصالحه نمی کنند

مذاکره‌کننده سابق وزارت امور خارجه آمریکا گفت، تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی (دولت آمریکا) است و درخت تحریم ها علیه ایران قطع شده است.