قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۴ ساعت قبل

ماراتن کنکوری‌ها آغاز شد

آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ از صبح امروز پنجشنبه ۲۹ مردادماه با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی آغاز شد و عصر امروز نیز داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان...
 ماراتن کنکوری‌ها آغاز شد

کنکور ۱۴۰۵ صبح امروز با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی آغاز شد و عصر نیز داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی در حوزه‌های امتحانی حاضر می‌شوند؛ رقابتی که صبح فردا، جمعه ۳۰ مردادماه، با برگزاری آزمون گروه‌های علوم انسانی و علوم ریاضی و فنی به پایان می‌رسد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، آزمون امسال با حضور یک میلیون و ۷۰ هزار و ۲۴۱ متقاضی در ۴۱۵ شهرستان کشور برگزار می‌شود و سازمان سنجش برای برگزاری این آزمون ۵۸۶ حوزه اصلی و ۱۷ هزار و ۱۴ حوزه فرعی را در نظر گرفته است تا داوطلبان در گستره وسیعی از نقاط کشور امکان حضور در آزمون را داشته باشند.

تجربی‌ها در افتتاحیه کنکور امسال

نخستین آزمون از صبح امروز با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی آغاز شد؛ گروهی که با ۴۵۱ هزار و ۵۲۲ متقاضی، پرمتقاضی‌ترین گروه آزمایشی کنکور امسال به شمار می‌رود.

پس از پایان آزمون صبح، نوبت به داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی می‌رسد که عصر امروز در حوزه‌های امتحانی حاضر خواهند شد.

در ادامه، صبح جمعه ۳۰ مردادماه نیز داوطلبان گروه‌های آزمایشی علوم انسانی و علوم ریاضی و فنی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند و پرونده برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ بسته می‌شود.

بر اساس آمار اعلام‌شده از سوی سازمان سنجش، ۳۲۷ هزار و ۷۳۴ نفر در گروه علوم انسانی، ۱۳۵ هزار و ۸۱۳ نفر در گروه علوم ریاضی و فنی، ۹۰ هزار و ۱۷۳ نفر در گروه زبان‌های خارجی و ۶۴ هزار و ۹۹۹ نفر در گروه هنر ثبت‌نام کرده‌اند.

۶۵ درصد داوطلبان زن هستند


ترکیب جنسیتی داوطلبان نیز نشان می‌دهد زنان سهم بیشتری از متقاضیان آزمون سراسری را به خود اختصاص داده‌اند؛ به طوری که ۶۵ درصد کل داوطلبان زن و ۳۵ درصد مرد هستند.

در گروه علوم تجربی ۶۹ درصد داوطلبان زن و ۳۱ درصد مرد هستند. در گروه علوم انسانی نیز زنان با سهم ۶۸ درصدی در اکثریت قرار دارند.

در گروه علوم ریاضی و فنی ۴۰ درصد داوطلبان زن و ۶۰ درصد مرد هستند. همچنین ۷۸ درصد داوطلبان گروه هنر و ۶۹ درصد متقاضیان گروه زبان‌های خارجی را زنان تشکیل می‌دهند.

 سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام جزئیات برگزاری آزمون، از داوطلبان خواسته است زمان …