قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

پنجمین روز طوفانی در سیستان با سرعت بالای ۱۰۰ کیلومتر

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان از تداوم وزش باد شدید و طوفان در شمال استان برای پنجمین روز متوالی خبر داد.
 پنجمین روز طوفانی در سیستان با سرعت بالای ۱۰۰ کیلومتر

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، محسن حیدری گفت: بامداد امروز سرعت وزش باد در زابل به ۱۱۲ کیلومتر بر ساعت رسید.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در بامداد یک شنبه ۲۵ مردادماه ۱۴۰۵، سرعت وزش باد در زابل به ۱۱۲ کیلومتر بر ساعت رسید و دید افقی در این شهرستان به ۳ هزار متر کاهش یافت. همچنین در زهک سرعت وزش باد به ۷۲ کیلومتر بر ساعت رسید و دید افقی در این شهرستان نیز به ۳ هزار متر محدود شد.

وی ادامه داد: از ظهر دوشنبه تا پنجشنبه از شدت وزش باد در شمال استان کاسته خواهد شد، هرچند همچنان در برخی ساعات وزش باد و گردوخاک در این مناطق دور از انتظار نیست.

وی تصریح کرد: تا روز دوشنبه در زاهدان و نواحی مرکزی استان نیز از اواسط روز تا اوایل شب، وزش باد نسبتاً شدید، گاهی همراه با گردوخاک و افزایش غبار پیش‌بینی می‌شود.

حیدری خاطرنشان کرد: از سه‌شنبه تا جمعه در نیمه شمالی استان افزایش دما رخ خواهد داد. …




پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026