قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز جمعه تحریم‌های جدیدی را علیه شرکت‌ها، صرافی‌ها و واسطه‌های مالی در ارتباط با ایران اعمال کرد.
 تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

به گزارش نابناک به نقل از خبرگزاری آناتولی، «اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای مدعی شد: «خرید نفت ایران توسط پالایشگاه‌های موسوم به تیپات، شریان حیاتی اقتصادی اصلی برای ایران محسوب می‌شود.»

در بیانیه‌ای جداگانه، «تامی پیگوت» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد که هدف از این اقدامات، «قطع شریان‌های مالی» ایران است.

پیگوت ادعا کرد: «تهران از طریق این شبکه‌ها به درآمدهای نفتی دسترسی پیدا کرده و تحریم‌هایی را که برای محدود کردن فعالیت‌های این کشور طراحی شده‌اند دور زده است.»



۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بیانیه شدیداللحن حزب الله لبنان علیه تحرکات خصمانه وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا

ایران آنلاین:

  به گزارش امروز جمعه ایرنا به نقل از المنار، حزب الله لبنان بیانیه ای درباره بیانیه های وزارت خزانه داری و خارجه آمریکا علیه این حزب منتشر کرد.

در این بیانیه آمده است: دیروز، دولت آمریکا از طریق وزارت خزانه‌داری و وزارت امور خارجه ادعا کرد که حزب‌الله تحت کنترل نیروی قدس است و از این ادعا به عنوان توجیهی برای قرار دادن مجدد آن در فهرست تحریم‌ها استفاده کرد. این تصمیم، در واقع، حلقه دیگری از زنجیره سیاست‌های مداوم دولت‌های آمریکا برای هدف قرار دادن مقاومت، جامعه آن، پایگاه حمایتی آن و متحدانش، محاصره و اعمال فشار سیاسی، مالی و نظامی بر آنهاست. هدف، حفاظت از امنیت دشمن اسرائیلی، تثبیت اشغالگری آن در جنوب لبنان و گشودن راه برای اسرائیل جهت اجرای پروژه‌ها و طمع ورزی های توسعه‌طلبانه‌اش در منطقه است.

حزب الله بیان کرد: این تصمیم وزارت خزانه‌داری آمریکا تایید می‌کند که دولت آمریکا که سابقه استفاده از تحریم‌ها به عنوان وسیله‌ای برای تحمیل هژمونی و اراده خود بر کشورها و مردم را دارد، همچنان با لبنان به عنوان قیم رفتار می‌کند. به جای اینکه دشمن اسرائیلی را مجبور به عقب‌نشینی از جنوب لبنان و توقف حملاتش، انفجار منازل، تخریب مزارع و کشتار شهروندان لبنانی کند، به محاصره مردم لبنان متوسل می‌شود و تلاش می‌کند تا لبنان را از تمام منابع قدرت خود محروم کند. با این کار به به دنبال ایجاد بی ثباتی داخلی در لبنان و منحرف کردن مسیر رویارویی با دشمن اسرائیلی به سمت دیگری است.

در بیانیه حزب الله آمده است: حزب‌الله برای تایید لبنانی بودن و مهین پرست بودنش به احدی نیاز ندارد، بلکه، فداکاری هزاران شهیدی که جان خود را برای لبنان و مردمش فدا کردند و سابقه طولانی مقاومت، مقابله با اشغالگران و دفاع از سرزمین و حاکمیت آن، گواه واقعی بر لبنانی بودن حزب الله است.

حزب الله بیان کرد: رابطه نزدیک و محکم و برادرانه ما با جمهوری اسلامی ایران، رابطه‌ای است که ما به آن می بالیم و به آن افتخار می‌کنیم، زیرا در کنار لبنان ایستاد، از آن حمایت کرد و به آن در آزادسازی سرزمینش و احیای حاکمیت و حقوقش کمک کرد. ایران در هر بحرانی در کنار لبنان ماند و از اولین کشورهایی بود که در بازسازی آنچه توسط تجاوز صهیونیستی در طول جنگ ژوئیه ۲۰۰۶ ویران شده بود، مشارکت کرد.

در بیانیه حزب الله لبنان آمده است: دولت آمریکا هیچ صلاحیت اخلاقی یا قانونی برای دسته‌بندی دیگران یا اعطای گواهی میهن‌پرستی به آنها ندارد. سابقه خونین و جنایتکارانه آن، از ویتنام تا افغانستان و عراق، حمایت بی‌دریغ آن از نسل‌کشی در غزه، لاپوشانی جنایات دشمن اسرائیلی و ارتکاب کشتار و ویرانی در لبنان، یمن و سوریه، تجاوز آن به جمهوری اسلامی ایران، زیر پا گذاشتن همه قوانین و کنوانسیون‌های بین‌المللی، بی‌توجهی آن به همه ارزش‌های انسانی و اخلاقی و تبدیل جهان به قانون جنگل که در آن قوی، ضعیف را طعمه خود می‌کند، همه و همه آن را در جایگاه مادر و منبع تروریسم در جهان قرار می‌دهد و هرگونه حقی را برای تعیین خود به عنوان حکم بر جهان و مردم آن سلب می‌کند.

حزب الله در پایان بیان کرد: همه این تحریم‌ها و طبقه‌بندی‌های ناعادلانه، ما را از پایبندی به گزینه مقاومت و حق لبنان و مردم لبنان برای دفاع از سرزمین، حاکمیت و منابع خود باز نخواهد داشت و این واقعیت را تغییر نخواهد داد که مقاومت بخش جدایی‌ناپذیری از تاریخ، حال و آینده لبنان بوده، هست و خواهد بود.

گفتنی است که وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه تحریم‌هایی را علیه شبکه‌ پول نقد حزب‌الله لبنان اعمال کرد که به ادعای این وزارتخانه، برای حزب‌الله پول نقد منتقل می‌کرد.

انتهای پیام/


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

آیا ترامپ واقعاً می‌تواند مانع تجارت کشورهای دیگر با ایران شود؟

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در حالی که دونالد ترامپ از تشدید فشارهای اقتصادی علیه ایران سخن گفته است، کارشناسان حقوق بین‌الملل معتقدند اجرای یک تحریم فراگیر علیه یک کشور بدون همراهی شورای امنیت سازمان ملل متحد، با چالش‌های جدی مواجه خواهد بود.

بر اساس این تحلیل، آمریکا می‌تواند برخی کشورها و شرکت‌ها را تحت فشار قرار دهد، اما تبدیل این فشارها به یک ممنوعیت جهانی برای تجارت با ایران نیازمند همراهی بازیگران بزرگ بین‌المللی است؛ موضوعی که با توجه به منافع اقتصادی و سیاسی کشورهایی مانند چین، روسیه و دیگر شرکای تجاری ایران، دشوار خواهد بود.

تحریم‌های پیشین نیز نتوانسته‌اند به‌طور کامل جریان مبادلات اقتصادی ایران را متوقف کنند و برخی کشورها همچنان روابط تجاری و انرژی خود با تهران را ادامه داده‌اند.

این گزارش تأکید می‌کند تلاش واشنگتن برای اعمال فشار حداکثری بر تجارت ایران، علاوه بر چالش‌های حقوقی، با موانع ناشی از منافع مستقل کشورها در عرصه اقتصاد جهانی روبه‌رو است


۱ ساعت قبل / سایت تابناک

موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران

 

به گزارش تابناک به نقل از شرق؛ لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در واکنش به تهدید‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای اعمال فشار اقتصادی شدید علیه ایران، تأکید کرد که تحریم و فشار راه‌حل اختلافات نیست.

به نقل از وزارت امور خارجه چین، لین جیان در نشست خبری روزانه وزارت خارجه چین در پاسخ به پرسشی درباره تهدید ترامپ برای آغاز یک جنگ اقتصادی تمام‌عیار علیه ایران گفت: «تحریم‌ها و تاکتیک‌های فشار راه‌حل نیستند.»

وی افزود: «چین از طرف‌های ذی‌ربط می‌خواهد مسئولانه عمل کنند و به رویکرد سیاسی و دیپلماتیک پایبند باشند.»

سخنگوی وزارت خارجه چین در پاسخ به پرسشی دیگر درباره توانایی ایران برای مقابله با تحریم‌های جدید آمریکا نیز اظهار کرد: «چین معتقد است ابزار نظامی، تحریم‌ها و تاکتیک‌های فشار راه‌حل نیستند.»

لین جیان هشدار داد: «برعکس، آنها تنها به تشدید تنش منجر می‌شوند که به نفع هیچ‌کس نیست.»

وی در ادامه خواستار تلاش برای حل اختلافات از طریق «گفت‌و‌گو و مذاکره» شد.

سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین در واکنش به درخواست اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، از پکن برای همراهی با واشنگتن در اعمال فشار اقتصادی شدید علیه ایران، موضع چین را تکرار کرد و گفت: «چین با تحریم‌های یکجانبه غیرقانونی که فاقد مبنای حقوق بین‌الملل و مجوز شورای امنیت سازمان ملل هستند، مخالف است.»




 غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین

نظم قدیمی خاورمیانه مانند امپراتوری‌های بریتانیا و فرانسه پس از بحران سوئز در سال ۱۹۵۶، در حال محو شدن است.

 الجزیره: اهرم فشار ترامپ بر پکن و مسکو، دو شریک تجاری مهم ایران، محدود است
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

الجزیره: اهرم فشار ترامپ بر پکن و مسکو، دو شریک تجاری مهم ایران، محدود است

الجزیره نوشت: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تهدید کرده است هر کشوری را که به ایران یک «راه نجات اقتصادی» ارائه دهد، از نظر مالی مجازات خواهد کرد. او همچنین از آغاز یک «روز D اقتصادی» علیه تهران سخن گفته است.

 ما از اولین تهدید ترامپ شوکه شدیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ما از اولین تهدید ترامپ شوکه شدیم

سایت «المانیتور» گزارش داد که تهدیدات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر حمله به عمان، موجب حیرت و ناخرسندی مسقط شده است.

 واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

واکنش مقامات عمان به تهدیدهای ترامپ درباره مذاکرات ایران

مقامات عمانی در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر تهدید به حمله نظامی علیه این کشور به دلیل نقش میانجی‌گرانه در گفتگوهای مرتبط با ایران، اعلام کردند که این تهدیدها را جدی نمی‌گیرند.

 وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا
۲۲ ساعت قبل / سایت تابناک

وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا

در پی برخورد یک بالگرد پلیس ایالتی با یک هواپیمای کوچک در جریان یک مانور آموزشی در فرودگاهی در پنسیلوانیا در شامگاه ۱۹ آگوست، یک خلبان کشته و دو افسر پلیس زخ...

 قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند

یک کارشناس مسائل منطقه با اشاره به قطع تمام فعالیت‌ها و مبادلات تجاری و مالی امارات با ایران تا اطلاع ثانوی گفت: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند.