قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۷ ساعت قبل

تصادف هوایی مرگبار در فرودگاه پنسیلوانیا

در پی برخورد یک بالگرد پلیس ایالتی با یک هواپیمای کوچک در جریان یک مانور آموزشی در فرودگاهی در پنسیلوانیا در شامگاه ۱۹ آگوست، یک خلبان کشته و دو افسر پلیس زخ...
 تصادف هوایی مرگبار در فرودگاه پنسیلوانیا

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری آناتولی، پلیس اعلام کرد این تصادف حدود ساعت ۶:۵۲ بعد از ظهر ۱۹ آگوست در فرودگاه منطقه‌ای کارلایل در شهرستان کامبرلند، حدود ۱۹۳ کیلومتری غرب فیلادلفیا، رخ داده است.

یک مقام پلیس ایالت پنسیلوانیا گفت که خدمه دو نفره بالگرد در حال انجام تمرینات آموزشی معمول روی چمن کنار باند فرودگاه بودند که یک هواپیمای کوچک دو نفره سسنا مدل ۱۵۰ به دم بالگرد برخورد کرد.

وی افزود: هلیکوپتر در زمان برخورد «چند متر بالاتر از زمین» بوده است. وی با توصیف این تصادف به عنوان «یک برخورد شدید» گفت: «خلبانان حتی نمی‌توانستند هواپیما را که به سمت آنها در حال حرکت بود، ببینند.»

به گفته این مقام پلیس ایالتی، در ابتدا دو خلبان پلیس در داخل هلیکوپتر گیر افتاده بودند. سپس یکی از خلبانان موفق شد پنجره را باز کند و به خلبان دیگر کمک کند تا قبل از رسیدن نیروهای امدادی فرار کند.

وی گفت که اداره هوانوردی فدرال (FAA) و هیئت ملی ایمنی حمل و نقل (NTSB) با کمک پلیس ایالت پنسیلوانیا در حال بررسی این حادثه هستند.

اعتقاد بر این است که فقط یک خلبان (که هویت او توسط مقامات فاش نشده است) در هواپیمای سسنا حضور داشته است



۱۰ ساعت قبل / سایت مشرق

سقوط هواپیمای کوچک در آلاسکا ۸ کشته بر جای گذاشت

به گزارش مشرق، اداره هوانوردی فدرال آمریکا در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: «یک فروند سسنا ۴۴۱ روز پنجشنبه، ۲۰ اوت، حدود ساعت ۱۲:۱۵ ظهر به وقت محلی، در غرب فرودگاه کیپ نیوِنهم آل‌آراس‌اس در آلاسکا سقوط کرد. هشت نفر در این هواپیما حضور داشتند.»

شبکه ان‌بی‌سی نیوز با استناد به ارتش آمریکا گزارش داد که پس از این حادثه، تیم‌های جست‌وجو و نجات به منطقه محل سقوط اعزام شدند و بعدا تایید کردند که هیچ‌یک از سرنشینان جان سالم به در نبرده‌اند.

به گفته اداره هوانوردی فدرال آمریکا، این هواپیما پس از برخاستن از فرودگاه بین‌المللی تد استیونز انکوریج، عازم کیپ نیوِنهم بود.


۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، نقض حاکمیت ملی همۀ کشورها و اعلان جنگ به همۀ دولت‌ها است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:  تحریم‌های جدید آمریکا بسیار فراتر از یک «جنگ اقتصادی» علیه ایران است؛ این اقدام تلاشی برای تحمیل حاکمیت فراسرزمینی واشنگتن بر تمامی کشورهای عضو سازمان ملل محسوب می‌شود.

هیچ دولتی حق ندارد بانک‌ها و بنگاه‌های اقتصادی کشورهای دیگر را وادار به قطع همکاری‌های مشروع با کشورهای ثالث کند؛ این تحریم‌های ثانویه هیچ مبنایی در حقوق بین‌الملل ندارند.

ارعاب اقتصادی برای وادار کردن یک دولت مستقل به تغییر سیاست‌ها، یک عمل متخلفانه بین‌المللی است و همراهی آن با محاصره دریایی، مصداق بارز عمل تجاوزکارانه است.

 تمکین در برابر این سیاست‌ها، مقدمه‌ای برای بازگشت به دوران استعمار عریان و فرسایش کامل مفهوم حاکمیت ملی در نظام بین‌الملل خواهد بود.


۳۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|اختلال در سخنرانی ترامپ - تسنیم

بین الملل

به گزارش خبرگزاری تسنیم،   سخنرانی دونالد ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا با حواشی تازه‌ای همراه شد؛ ورود یک معترض به میان جمعیت و فریادهای انتقادی او، روند این سخنرانی را برای لحظاتی دچار اختلال کرد.

 

.

انتهای پیام/  

 

   




 کاهش ترافیک کشتیرانی از طریق تنگه هرمز و باب المندب
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش ترافیک کشتیرانی از طریق تنگه هرمز و باب المندب

داده‌های منتشر شده توسط کپلر نشان می‌دهد که روز پنجشنبه، هفت کشتی باری از تنگه هرمز عبور کردند که نصف تعداد ثبت شده در روز قبل است.

 «عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

«عایشه وهاب»؛ سیاستمدار افغان‌تبار منتقد اسرائیل وارد کنگره آمریکا شد - تسنیم

عایشه وهاب سیاستمدار منتقد رژیم صهیونیستی، با وجود تلاش و مخالفت لابی اسرائیل، در انتخابات کالیفرنیا پیروز شد.

 جزئیات صدور حکم جلب نتانیاهو توسط ترکیه
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات صدور حکم جلب نتانیاهو توسط ترکیه

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد که آنکارا به دلیل پیگرد قضایی جاری علیه بنیامین نتانیاهو به اتهام نسل‌کشی، خواستار صدور «اعلان قرمز» اینترپل برای وی شده است.

 روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد
۱۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

 اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر

منابع آگاه روز جمعه فاش کردند که همه دروازه‌های پایگاه هوایی حریر در نزدیکی اربیل به دلایل نامعلومی بعدازظهر امروز به طور ناگهانی بسته شدند.

 بیانیه تند دفتر نتانیاهو در واکنش به اظهارات اردوغان
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

بیانیه تند دفتر نتانیاهو در واکنش به اظهارات اردوغان

دفتر اطلاع‌رسانی نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز جمعه مدعی شد که این رژیم با تلاش‌های ترکیه برای ایجاد بی‌ثباتی در منطقه و همچنین هرگونه تهدیدی علیه امنیت خود...