قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

اردوغان به عربستان سفر می‌کند

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه روز جمعه در سفری یک‌روزه برای رایزنی با مقامات به عربستان سعودی در باره تحولات منطقه به ریاض می رود.
 اردوغان به عربستان سفر می‌کند

«برهان‌الدین دوران» رئیس مرکز ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه در پیامی در شبکه اجتماعی «این سوسیال» اعلام کرد: «رئیس‌جمهور ترکیه، رجب طیب اردوغان، ۷ اوت ۲۰۲۶ (۱۶ مرداد) سفری کاری و یک‌روزه به پادشاهی عربستان انجام خواهد داد.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ وی افزود که اردوغان در جریان این سفر با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان و همچنین شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان، دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

دوران جزئیات بیشتری درباره محورهای این دیدارها یا برنامه‌های سفر رئیس‌جمهور ترکیه منتشر نکرد اما به نظر می رسد که تحولات منطقه از جمله تشدید تنش ها محور این گفت وگو و دیدارها باشد.



۵ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بیانه تند دفتر نتانیاهو علیه اردوغان

دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی بیانیه تندی را علیه رجب طیب اردوغان رئیس جمهور صادر کرد.

در بیانیه دفتر نتانیاهو آمده است: اردوغان به دنبال گسترش حملاتش به اسرائیل از سوریه است و اسرائیل آن را تحمل نخواهد کرد و آن را برنمی تابد. تحرکات اردوغان برای ترساندن سران اسرائیل و نظامیان آن راه به جایی نخواهد برد و نتیجه ای به دنبال نخواهد داشت.

در بیانیه دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی عنوان شد که این رژیم با تلاش‌های ترکیه برای ایجاد بی‌ثباتی در منطقه و همچنین هرگونه تهدیدی علیه امنیت خود، به طور قاطعانه مقابله خواهد کرد.

گفتنی است که پیش از این«آکین گورلک»، وزیر دادگستری ترکیه، اعلام کرد که آنکارا از وزارت کشور خواسته است برای «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، اعلان قرمز اینترپل صادر شود تا زمینه پیگرد بین‌المللی وی فراهم شود.

وزیر دادگستری ترکیه تاکید کرد :درخواست مربوط به صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو به وزارت کشور ارسال شده و روند قضایی در این زمینه ادامه دارد. این اقدام در چارچوب پرونده قضایی ترکیه درباره حمله به فعالان «ناوگان جهانی صمود» صورت گرفته و تحقیقات و روند قضایی علیه ۳۵ متهم در این پرونده ادامه دارد.

پرونده مذکور پس از اقدام نیروهای رژیم صهیونیستی علیه ناوگان جهانی صمود و بازداشت فعالان حاضر در این ناوگان تشکیل شد. این کاروان بین‌المللی با مشارکت فعالانی از کشورهای مختلف برای شکستن محاصره نوار غزه و رساندن کمک‌های انسانی به فلسطینیان حرکت کرده بود.

اقدام جدید ترکیه برای پیگرد نتانیاهو در حالی صورت می‌گیرد که نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیش از این نیز با حکم بازداشت بین‌المللی مواجه شده است. دیوان کیفری بین‌المللی در نوامبر ۲۰۲۴ برای نتانیاهو و «یوآو گالانت»، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی، به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در نوار غزه حکم بازداشت صادر کرده بود.

درخواست تازه آنکارا برای صدور اعلان قرمز اینترپل در شرایطی مطرح می‌شود که روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی به دلیل ادامه حملات علیه فلسطینیان و سیاست‌های این رژیم در منطقه به شدت متشنج است. مقام‌های ترکیه بارها نتانیاهو را مسئول نسل‌کشی در نوار غزه دانسته و خواستار پاسخگو کردن وی در محاکم بین‌المللی شده‌اند.


۷ ساعت قبل / سایت نورنیوز

واکنش تند ترکیه به اظهارات دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی

نورنیوز-گروه بین الملل: به نوشته خبرگزاری آناتولی، مدیریت ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ترکیه‌ای «NSosyal» اعلام کرد: «یاوه‌گویی‌های گستاخانه دفتر نخست‌وزیری اسرائیل علیه رئیس‌جمهورما، رجب طیب اردوغان - که فاقد حقایق تاریخی و جدیت سیاسی است - بار دیگر نشان‌دهنده درماندگی رژیمی است که می‌کوشد از پاسخگویی در قبال جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت فرار کند.»

این نهاد اعلام کرد «سیاست‌بازی‌های سطح پایین» نتانیاهو و نزدیکانش که بخشی از آن با هدف کسب امتیاز در انتخابات انجام می‌شود، در جامعه اسرائیل، منطقه، جامعه بین‌المللی یا ترکیه جایگاهی ندارد.

این نهاد افزود اظهارات رژیمی که در نهادهای قضایی بین‌المللی با اتهامات نسل‌کشی روبه‌روست نشان می‌دهد که صدای ترکیه و موضع قاطع اردوغان در مواجهه با حقیقت، «تا چه اندازه برخی محافل را آشفته کرده است.»

دفتر ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه اعلالم کرد تحولات اخیر نشان می‌دهد که کارزار انتخاباتی اسرائیل بیش از پیش تحت تاثیر «پوپولیسم امنیتی غیرمسئولانه» و سیاست تهدیدآمیز فزاینده قرار گرفته است.

این نهاد افزود: «تلاش دولت نتانیاهو برای معرفی ترکیه به‌عنوان یک تهدید جدید نیز بخشی از همین سیاست‌بازی‌های سطح پایین است.»

این نهاد هشدار داد که تشدید تنش‌ها با هدف رقابت‌های سیاسی داخلی، «خطرات جدی» نه‌تنها برای جامعه اسرائیل بلکه برای صلح و ثبات منطقه‌ای و جهانی ایجاد می‌کند.

در این بیانیه آمده است: «ترکیه همانند گذشته بدون توجه به هزینه آن، همچنان در برابر ظالم و در کنار مظلوم خواهد ایستاد و قاطعانه از صلح، عدالت و ثبات در منطقه خود دفاع خواهد کرد.»

ترکیه پیشتر اعلام کرده بود که در چارچوب پرونده قضایی در حال رسیدگی درباره حمله اسرائیل به فعالان حاضر در ناوگان « جهانی صمود» که عازم غزه بود، درخواست صدور اعلان قرمز اینترپل برای نتانیاهو و یک متهم اسرائیلی دیگر را ارائه کرده است.


۷ ساعت قبل / سایت تابناک

پاسخ آتشین ترکیه به نتانیاهو

به نوشته خبرگزاری آناتولی، مدیریت ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ترکیه‌ای «NSosyal» اعلام کرد: «یاوه‌گویی‌های گستاخانه دفتر نخست‌وزیری اسرائیل علیه رئیس‌جمهورما، رجب طیب اردوغان - که فاقد حقایق تاریخی و جدیت سیاسی است - بار دیگر نشان‌دهنده درماندگی رژیمی است که می‌کوشد از پاسخگویی در قبال جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت فرار کند.»

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ این نهاد اعلام کرد «سیاست‌بازی‌های سطح پایین» نتانیاهو و نزدیکانش که بخشی از آن با هدف کسب امتیاز در انتخابات انجام می‌شود، در جامعه اسرائیل، منطقه، جامعه بین‌المللی یا ترکیه جایگاهی ندارد.

این نهاد افزود اظهارات رژیمی که در نهاد‌های قضایی بین‌المللی با اتهامات نسل‌کشی روبه‌روست نشان می‌دهد که صدای ترکیه و موضع قاطع اردوغان در مواجهه با حقیقت، «تا چه اندازه برخی محافل را آشفته کرده است.»

دفتر ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه اعلالم کرد تحولات اخیر نشان می‌دهد که کارزار انتخاباتی اسرائیل بیش از پیش تحت تاثیر «پوپولیسم امنیتی غیرمسئولانه» و سیاست تهدیدآمیز فزاینده قرار گرفته است.

این نهاد افزود: «تلاش دولت نتانیاهو برای معرفی ترکیه به‌عنوان یک تهدید جدید نیز بخشی از همین سیاست‌بازی‌های سطح پایین است.»

این نهاد هشدار داد که تشدید تنش‌ها با هدف رقابت‌های سیاسی داخلی، «خطرات جدی» نه‌تنها برای جامعه اسرائیل بلکه برای صلح و ثبات منطقه‌ای و جهانی ایجاد می‌کند.

در این بیانیه آمده است: «ترکیه همانند گذشته بدون توجه به هزینه آن، همچنان در برابر ظالم و در کنار مظلوم خواهد ایستاد و قاطعانه از صلح، عدالت و ثبات در منطقه خود دفاع خواهد کرد.»

ترکیه پیشتر اعلام کرده بود که در چارچوب پرونده قضایی در حال رسیدگی درباره حمله اسرائیل به فعالان حاضر در ناوگان «جهانی صمود» که عازم غزه بود، درخواست صدور اعلان قرمز اینترپل برای نتانیاهو و یک متهم اسرائیلی دیگر را ارائه کرده است.




 اگر قرار است مردم علیه حکومت قیام کنند باید شرایط را کاملا طاقت فرسا کنیم!
۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اگر قرار است مردم علیه حکومت قیام کنند باید شرایط را کاملا طاقت فرسا کنیم!

نماینده کنگره آمریکا گفت: صادقانه بگویم به نظر من ما باید از همان ابتدا همه محدودیت‌ها را کنار می‌گذاشتیم و با حداکثر شدت به آن‌ها ضربه می‌زدیم.

 «نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی
۵۳ دقیقه قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و دوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۷ روز می‌گذرد، سازمان عملیات تجارت دریایی ب...

 فاکتور جنگ ایران در جیب اروپایی‌ها
۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فاکتور جنگ ایران در جیب اروپایی‌ها

فاکتور جنگ آمریکا علیه ایران در جیب اروپایی‌ها بسیار پرهزینه و زیاد بوده است.

 معاریو: کلید مهار تنش میان ترکیه و اسرائیل در دست کاخ سفید است
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

معاریو: کلید مهار تنش میان ترکیه و اسرائیل در دست کاخ سفید است

روزنامه عبری «معاریو» در تحلیلی پیرامون مناسبات آنکارا و تل‌آویو نوشت روابط این دو بازیگر از یک «دوستی تمام‌عیار» به «جنگ سرد» دگرگون شده است و اکنون مهار ای...

 بحران مهمات آمریکا ریشه‌ای‌تر از جنگ با ایران است
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

بحران مهمات آمریکا ریشه‌ای‌تر از جنگ با ایران است

فایننشال تایمز در تحلیلی نوشت جنگ با ایران تنها بحران مهمات آمریکا را تشدید کرده و ریشه اصلی کمبود تسلیحات به سال‌ها تعهد نظامی گسترده، کمک‌های سنگین به اوکراین و ضعف ظرفیت تولید صنایع دفاعی بازمی‌گردد. بر اساس این تحلیل، افت شدید ذخایر تاد، پاتریوت و تاماهاک، توان واشینگتن برای بازدارندگی در برابر چین در منطقه هند-آرام را با چالشی جدی روبه‌رو کرده است.

 چرا گرجستان تحریم‌های ضدایرانی را نپذیرفت؟
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

چرا گرجستان تحریم‌های ضدایرانی را نپذیرفت؟

گرجستان حاضر به پذیرش همراهی با تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نشد.