قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۲ ساعت قبل

پزشکیان: ایران در برهه تاریخی «وفاق، همدلی و هم‌آوایی» می‌خواهد

موظفیم زمینه شکوفایی جوانان، این سرمایه‌های ارزشمند ملی را فراهم و فرصت رشد و بالندگی آنان را فراهم کینم.
 پزشکیان: ایران در برهه تاریخی «وفاق، همدلی و هم‌آوایی» می‌خواهد

به گزارش تابناک؛ مسعود پزشکیان در پیامی به هفدهمین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان دختر کشور در مشهد که توسط سعید حبیبا، رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم قرائت شد، اظهارکرد: جوانان سرمایه بزرگ ایران اسلامی برای ساختن فردای روشن و درخشان برای این سرزمین هستند و با دانش، توانمندی، نشاط و روحیه خلاق خود پشتوانه اصلی پیشرفت تعالی و سربلندی کشور هستند.

 

وی ادامه داد: هفدهمین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور با حضور هزاران دانشجوی جوان از سراسر ایران جلوه‌ای از این سرمایه ارزشمند ملی و نمادی از ظرفیت‌های پویای نسل جوان کشور است رویدادی که در آن علم و ورزش، رقابت و رفاقت تلاش فردی و کار جمعی در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند تا جوانان ما توانمندتر بانشاط‌تر و آماده‌تر برای پذیرش مسئولیت‌های آینده کشور پرورش یابند.

 

رییس جمهور گفت: ورزش در دانشگاه فقط پرداختن به جسم و کسب عنوان و مدال نیست بلکه فرصتی است برای تمرین سبک زندگی، تقویت امید و تلاش برای رسیدن به فردایی بهتر.

 

وی عنوان کرد: میدان ورزش و رقابت سالم در دانشگاه آئینه‌ای از نشاط و شوق زندگی و بستری برای تقویت روحیه تلاش پویایی و مسئولیت پذیری جوانان است.

 

پزشکیان ادامه داد: ما در برهه‌ای حساس از تاریخ کشور عزیزمان ایران به سر می‌بریم برهه‌ای که بیش از هر زمان دیگری وفاق، همدلی، رفاقت و هم‌آوایی را ایجاب می‌کند، المپیاد دانشجویی نیز نمادی از این وفاق ملی است؛ رویدادی که در کنار رقابت اخلاق مداری، جوانمردی و روحیه مسئولیت …



 سرپرست وزارت دفاع: ایران ثابت کرد دوران بزن درو، لشکرکشی از پشت اقیانوس‌ها و تهدید تمام شده/ تاریخ چند هزار ساله ایران را بخوانید تا بفهمید باید با ملت ما با زبان احترام سخن گفت
۱۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سرپرست وزارت دفاع: ایران ثابت کرد دوران بزن درو، لشکرکشی از پشت اقیانوس‌ها و تهدید تمام شده/ تاریخ چند هزار ساله ایران را بخوانید تا بفهمید باید با ملت ما با زبان احترام سخن گفت

سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با انتشار پیامی در فضای مجازی تاکید کرد: تاریخ چند هزار ساله ایران را بخوانید؛ تا بفهمید باید با ملت ایران با زبان احترام سخن گفت.

 سید حسن خمینی: علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟ - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

سید حسن خمینی: علمای اسلام کجا هستند که دشمن قائد امت را ترور کرد؟ - تسنیم

تولیت حرم امام راحل گفت: علمای اسلام کجا هستند که دشمن رهبر شهید ما را شش‌ماه پیش ترور کرد؟

 توییت جدید عراقچی:  بازگرداندن دیپلماسی به مسیر خود ناممکن نیست
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

توییت جدید عراقچی: بازگرداندن دیپلماسی به مسیر خود ناممکن نیست

وزیر امور خارجه ایران پس از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران، از گفت‌وگوهای «سازنده و مبتکرانه» خبر داد و با تأکید بر امکان بازگشت دیپلماسی، شرط آن را تغییر رویکرد آمریکا و ایجاد اعتماد، احترام به حقوق ایران و پایبندی به تعهدات عنوان کرد.

 آرایش جنگی جدید آمریکا در خاورمیانه / لشکرکشی علیه ایران آغاز شد؟
۱۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

آرایش جنگی جدید آمریکا در خاورمیانه / لشکرکشی علیه ایران آغاز شد؟

ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» طی هفته‌های آینده برای استقرار در غرب آسیا اعزام می‌شود.

 فوری/ محسن رضایی شروط ایران برای توافق را اعلام کرد
۱۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ محسن رضایی شروط ایران برای توافق را اعلام کرد

محسن رضایی دبیر شورای امنیت ملی: تهران به امنیت لبنان به عنوان بخشی از امنیت کل منطقه غرب آسیا نگاه می‌کند

 ببینید | روایت فرزند شهید لاریجانی از صحبت با پدرش/  همیشه تشنه‌ی شنیدن و گفت‌وگو با ایشان بودم. شهید لاریجانی از آن آدم‌هایی بود که هیچ‌وقت حرف‌هایش تمام نمی‌شد؛ همیشه حرفی تازه، تحلیلی نو و زاویه‌ای متفاوت برای گفتن داشت
۱۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

ببینید | روایت فرزند شهید لاریجانی از صحبت با پدرش/ همیشه تشنه‌ی شنیدن و گفت‌وگو با ایشان بودم. شهید لاریجانی از آن آدم‌هایی بود که هیچ‌وقت حرف‌هایش تمام نمی‌شد؛ همیشه حرفی تازه، تحلیلی نو و زاویه‌ای متفاوت برای گفتن داشت

فرزند شهید لاریجانی گفت: از صحبت با ایشان خسته نمی‌شدیم؛ همیشه تشنه‌ی شنیدن و گفت‌وگو با ایشان بودم. شهید لاریجانی از آن آدم‌هایی بود که هیچ‌وقت حرف‌هایش تمام نمی‌شد؛ همیشه حرفی تازه، تحلیلی نو و زاویه‌ای متفاوت برای گفتن داشت./فرهیختگان



آیا تهران واقعا می‌خواهد پسران ترامپ و نتانیاهو را ترور کند؟
سایت خبرفوری

آیا تهران واقعا می‌خواهد پسران ترامپ و نتانیاهو را ترور کند؟

گزارش تازه یک رسانه فرانسوی به یکی از حساس‌ترین ابعاد جنگ ایران و اسرائیل و آمریکا می‌پردازد: تهدیدهای احتمالی برای هدف قرار دادن نزدیکان رهبران آمریکا و اسرائیل.
این رفتار خنده‌آور پایداریچی‌ ها
سایت خبرآنلاین

این رفتار خنده‌آور پایداریچی‌ ها

گاهی برخی مقامات کشور گزارشهایی از اوضاع اقتصادی کشور ارائه می کنند که در آن به پاره‌ای تنگناها و مشکلات و ضعفها اشاره می شود. طبیعی است چنین اخباری در رسانه های بیگانه ( به طور دقیق یا با تقطیع یا سانسور و به صورت هدفمند ) منتشرگردد .
روزنامه هفت صبح

اختلاف‌افکن‌ها، خطاب سخنان رهبری

تناقض میان ادعای ترامپ و داده‌های غربی | اگر هدف، فرسوده‌کردن ایران است، آیا واشنگتن برای جنگ فرسایشی آماده است؟
سایت اقتصادنیوز

تناقض میان ادعای ترامپ و داده‌های غربی | اگر هدف، فرسوده‌کردن ایران است، آیا واشنگتن برای جنگ فرسایشی آماده است؟

اقتصادنیوز:ترامپ می‌گوید تنگه هرمز باز است و واشنگتن همچنان از فشار اقتصادی و محاصره ایران سخن می‌گوید؛ اما داده‌های رسانه‌های غربی تصویری متفاوت دارند: تردد دریایی پایین، ذخایر گازوئیل در کف 40ساله، بحران کشاورزان آمریکایی و گرانی مواد غذایی و فرسایش ذخایر پاتریوت.
سی‌ان‌ان : «روز موعود» ترامپ نزدیک می‌شود/ آیا ایران می‌تواند برگ‌های خطرناک‌تری رو کند؟
سایت اقتصاد ۲۴

سی‌ان‌ان : «روز موعود» ترامپ نزدیک می‌شود/ آیا ایران می‌تواند برگ‌های خطرناک‌تری رو کند؟

سی‌ان‌ان با بررسی گزینه‌های احتمالی تهران در برابر فشارهای تازه واشنگتن، از افزایش فشار بر بازار نفت، گسترش دامنه جغرافیایی درگیری و حتی احتمال بازنگری در دکترین هسته‌ای ایران به‌عنوان سناریوهای پیش‌رو نام برده است.
جنگ در ایستگاه نهایی؛ تهران مدل دریای سرخ را در خلیج فارس اجرا می‌کند؟
سایت اکوایران

جنگ در ایستگاه نهایی؛ تهران مدل دریای سرخ را در خلیج فارس اجرا می‌کند؟

اکوایران: وضعیت کنونی به یک پارادوکس در قلب استراتژی واشنگتن اشاره دارد.