قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

تاکسی‌ها و مسافران نگران بنزین ۸۷ هزار تومانی نباشند!

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمان گفت: سهمیه بنزین ۵ هزارتومانی به تاکسی‌های اینترنتی، ناوگان درون‌شهری و برون‌شهری و مسافران در استان کرمان اخت...
 تاکسی‌ها و مسافران نگران بنزین ۸۷ هزار تومانی نباشند!

به گزارش تابناک، احمد سالاری‌فر شامگاه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمان جزيیاتی از اجرای طرح مدیریت سوخت در استان کرمان ارایه کرد.

وی در خصوص وضعیت تخصیص سهمیه گازوئیل گفت: هیچ‌گونه تغییر قیمت و تغییر سهمیه‌ای در بحث گازوئیل اتفاق نمی‌افتد.

وی بیان داشت: میزان پیمایش ناوگان درون‌شهری بر اساس پیمایش‌های سازمان همیاری شهرداری‌های وزارت کشور و ناوگان برون‌شهری هم بر اساس اعلام سازمان راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای به شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی اعلام می‌شود و این میزان پیمایش در مدیریت سامانه هوشمند سوخت براساس قواعد ابلاغی تبدیل به شارژ سهمیه شده و سهمیه به کارت‌های سوخت ناوگان دیزلی واریز می‌شود بنابراین عزیزانی که در این حوزه هستند، اصلا دغدغه و نگرانی نداشته باشند.

سالاری‌فر در خصوص وضعیت تخصیص بنزین به تاکسی‌ها نیز اظهار کرد: برای تاکسی‌های اینترنتی در استان کرمان بر اساس طرح مدیریت جامع توزیع بنزین نیز سهمیه متناسبی به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر پیمایش دیده شده که بر اساس گزارش ارائه شده از سوی مدیریت این پلتفرم‌ها است.

سالاری‌فر از طراحی سامانه ثبت گزارش مدیران پلتفرم‌های تاکسی‌های اینترنتی توسط شرکت فراورده‌های نفتی خبر داد و اضافه کرد:  در جایگاه‌های سوخت هم سهمیه تاکسی‌های اینترنتی مشخص است  و در اختیار آنها قرار می‌گیرد و این عزیزان هم هیچ دغدغه و نگرانی نداشته باشند.

وی ادامه داد: مدیر پلتفرم زودکس در شهر کرمان نیز میزان سوخت مورد نیاز متناسب با پیمایش را به همکاران ما در ناحیه مرکزی شرکت نفت کرمان اعلام کرده است و سهمیه‌ها به‌صورت کامل اختصاص داده شده است و این عزیزان در حال استفاده هستند.

سالاری‌فر در خصوص سهمیه تاکسی‌های اینترنتی هم گفت: امروز وضعیت تخصیص سوخت به تاکسی‌های اینترنتی هم با اطلاعاتی که به ما رسید نهایی شده و هیچ محدودیتی برای تامین سوخت مورد نیاز پلتفرم‌های اینترنتی نداریم.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمان تصریح کرد:‌ سهمیه‌ اختصاص یافته برای این ناوگان با نرخ ۵ هزار تومان خواهد بود.

 خودروهای برون‌شهری نیز اگر با کسری سهمیه سوخت مواجه شوند، می‌توانند به سازمان راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای مراجعه کنند و برآورد سهمیه برای آنها مشابه با تاکسی‌های اینترنتی انجام می‌شود.

سالاری‌فر در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: سهمیه سوخت وانت‌ها و نیسان‌ها در طرح استان کرمان نیز بر اساس روال قبل است.

وی با اشاره به اینکه سهمیه سوخت خودروهای شخصی در مناطق مختلف کشور برابر با ۱۱۰ لیتر در دو لایه هزار و ۵۰۰ تومانی و سه هزار تومانی است، بیان داشت:‌ با توجه به اجرای طرح جامع مدیریت سوخت در استان کرمان علاوه بر سهمیه ۱۱۰ لیتری، ۴۰ لیتر بنزین ۵ هزار تومانی نیز اختصاص داده شده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمان اظهار داشت: مسافران و گردشگرانی که به استان کرمان سفر می‌کنند نیز در صورتی که سهمیه ۱۱۰ لیتری خود را مصرف کرده باشند، می‌توانند از سهمیه ۴۰ لیتری لایه سوم با قیمت ۵ هزار تومان بهره‌مند شوند.

به گزارش فارس کرمان از جمله استان‌هایی است که بنزین  از مبدا آن به سمت مرزهای شرقی برای قاچاق حمل می‌شود.

مشاهدات میدانی خبرنگاران فارس حاکی است مدت‌هاست در شهرهای مختلف این استان افراد سودجو برای قاچاق، بنزین را با نرخ‌های ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار تومان خریداری می‌کنند.

همین عامل باعث ایجاد تراکم در صف‌های پمپ بنزین‌ها و کلافه شدن مردم شده بود.

بر این اساس طرح جدید مدیریت مصرف سوخت تنها در استان کرمان و از بامداد پنجشنبه هفته جاری اجرا می‌شود.

معاون استاندار کرمان گفته که برای مصارف بالاتر از ۱۵۰ لیتر در ۳ نرخ اعلامی، بنزین با نرخ پالایشگاهی عرضه خواهد شد؛ وی قیمت این بنزین را ۸۷۲۰۰ تومان اعلام کرده است.



۳۱ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

کاهش سهمیه بنزین از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر؛ جزئیات طرح جدید بنزین و تاثیر آن بر هزینه خانوارها / سهمیه بنزین ۹۰ لیتری؛ آیا سهمیه بنزین از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد؟ جزئیات طرح جدید / طرح جدید بنزین و کاهش سهمیه؛ سهمیه ۹۰ لیتری چه تاثیری بر هزینه حمل و نقل و معیشت مردم دارد؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ میثم ظهوریان، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در صفحه شخصی خود نوشت: «یکی از اشکالات اساسی طرح سازمان بهینه‌سازی عدم وجود تحلیل ذینفعان و برندگان و بازندگان و نحوه مدیریت هر گروه در طرح است.

به عنوان مثال خانوارهای دارای خودرو در حال حاضر به طور میانگین ماهیانه ۱۹۰ لیتر بنزین (با قیمت از ۱۵۰۰ تومان تا ۵۰۰۰ تومان) مصرف می‌کند که میزان این عدد در طرح جدید به ۹۰ لیتر کاهش خواهد یافت؛ در صورتی که قیمت بازاری بنزین در همان نقطه ۸۰ هزار تومان طرح کرمان متعادل شود، به طور میانگین به هر کدام از این خانوارها (که بخش مهمی از آن ها از دهک های طبقاتی پایین هستند) ۸ میلیون تومان هزینه در ماه تحمیل خواهد شد که می‌تواند به عنوان زیرساخت یک انفجار اجتماعی عمل کند.

حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.»


۳ ساعت قبل / سایت برترینها

قیمت پیشنهادی جدید بنزین ۱۷ هزار تومان تعیین شد!

برترین‌ها: مالک شریعتی، عضو کمیسیون انرژی مجلس، با رد محاسبه قیمت‌های بالاتر برای بنزین گفت: عددهایی مانند ۸۷ هزار تومان بر اساس یک رابطه غلط دلاری به دست آمده است.

او اعلام کرد که با محاسبه هزینه‌های استخراج، انتقال، پالایش، توزیع، جایگاه‌داری، مالیات و عوارض، هزینه تمام‌شده هر لیتر بنزین داخلی حدود ۱۷ هزار تومان محاسبه شده است.


۳ ساعت قبل / سایت خبرفوری

هشدار جنجالی درباره بنزین؛ «اگر قیمت را بالا نبرید، تیرماه در پمپ‌بنزین‌ها خون به پا می‌شود»

ظهوریان، نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، با اشاره به اظهارات یک مسئول دولتی در سال گذشته درباره قیمت بنزین گفت: این مسئول در جمع نمایندگان مجلس هشدار داده بود که اگر همان زمان قیمت بنزین افزایش پیدا نکند، تیر ۱۴۰۵ در پمپ‌بنزین‌ها «خون به پا خواهد شد».

این نماینده مجلس با نقل این اظهارات، درباره پیش‌بینی مطرح‌شده از سوی این مسئول دولتی و ارتباط آن با وضعیت قیمت و عرضه بنزین در کشور توضیح بیشتری ارائه نکرد.




 جزئیات تامین سوخت زمستانی نیروگاه‌ها
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

جزئیات تامین سوخت زمستانی نیروگاه‌ها

معاون وزیر نیرو گفت: اکنون حدود ۳ میلیارد و ۲۱۰ میلیون متر مکعب گازوئیل ذخیره شده و نزدیک ۸۵ درصد مخازن پر شده، اما امسال سال سختی برای تامین سوخت نیروگاه‌ها است.

 ترافیک سنگین در جاده چالوس و محور هراز - تسنیم
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ترافیک سنگین در جاده چالوس و محور هراز - تسنیم

سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از ترافیک سنگین در جاده چالوس و محور هراز خبر داد.

 نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد
۱۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

سهام مدرنا پس از اعلام نتایج موفقیت‌آمیز واکسن سرطان پوست، در معاملات روز چهارشنبه ۱۷۷ درصد جهش کرد و حدود ۴۴ میلیارد دلار به ارزش بازار این شرکت افزود؛ اتفاقی که نگاه سرمایه‌گذاران را دوباره به آینده مدرنا و ظرفیت رشد آن در صنعت داروسازی جلب کرده است.

 اطلاعات محرمانه دولت درباره افزایش قیمت بنزین لو رفت!
۹ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

اطلاعات محرمانه دولت درباره افزایش قیمت بنزین لو رفت!

اقتصادایرانی: ادعای تازه درباره تعیین قیمت جدید بنزین، پرونده افزایش نرخ سوخت را وارد مرحله‌ای تازه کرده است.

 با اقساط ۲۴ ماهه خودرو بخرید + تحویل ۳۰ روزه
۱۰ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

با اقساط ۲۴ ماهه خودرو بخرید + تحویل ۳۰ روزه

اقتصادایرانی: در این گزارش شرایط ثبت نام فروش فوری و فوق العاده سایپا در مرداد ماه ۱۴۰۵ را بخوانید.

 چرا پروژه پتروشیمی فسا متوقف شد؟ + عکس
۵ ساعت قبل / سایت فرکانس

چرا پروژه پتروشیمی فسا متوقف شد؟ + عکس

به گزارش فرکانس، تکمیل در پایان سال به حدود ۶۲.۹ میلیارد تومان رسیده است؛ اما نکته مهم‌تر از رقم ثبت‌شده، سرنوشت نامعلوم این سرمایه‌گذاری است. تحریم‌ها، مشکلات تأمین آب، کمبود منابع مالی و حتی اختلافات و ابهامات مربوط به جانمایی پروژه، از جمله موانعی عنوان شده‌اند که موجب شده‌اند طرح از برنامه اولیه فاصله زیادی [ ]