قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

قیمت خودرو امروز 24 مرداد 1405

قیمت خودرو امروز 24 مرداد 1405 از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.
 قیمت خودرو امروز 24 مرداد 1405
به گزارش تابناک به نقل از تجارت نیوز، قیمت خودرو امروز 24 مرداد 1405 در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو در مردادماه یکی از کم‌رمق‌ترین دوره‌های معاملاتی خود را پشت سر گذاشت. در طول این ماه، گرچه قیمت‌ها در مقاطعی تحت تأثیر تحولات سیاسی و انتظارات تورمی نوسان داشتند، اما این تغییرات به شکل‌گیری یک روند پایدار در بازار منجر نشد. بررسی رفتار قیمت‌ها نشان می‌دهد افت‌وخیزها عمدتاً محدود و پراکنده بوده و در بسیاری از روزها، ثبات یا کاهش‌های جزئی بر معاملات حاکم بوده است.

قیمت خودروهای داخلی

سهند E اتوماتیک بیشترین تغییرات قیمتی میان خودروهای داخلی را تجربه کرد. بر این اساس، این سدان داخلی در یک ماه اخیر 280 میلیون تومان گران شد تا در روز جاری با نرخ یک میلیارد و 990 میلیون تومان معامله شود. از سوی دیگر، شاهین اتوماتیک پلاس نسبت به ماه گذشته 64 میلیون تومان ارزان شد تا امروز با بهای 2 میلیارد و 586 میلیون تومان خرید و فروش شود.

تارا دستی V1 در مقایسه با ماه گذشته 182 میلیون تومان ارزان شد تا امروز با ارزش یک میلیارد و 903 میلیون تومان در معاملات حاضر شود. از سوی دیگر، سورن پلاس (XUP) در بازه زمانی 30 روز گذشته 88 میلیون تومان ارزان شد و در روز جاری روی شاخص یک میلیارد و 567 میلیون تومان ایستاد.

قیمت خودروهای مونتاژی

لوکانو L8 در یک ماه گذشته 510 میلیون تومان گران شد تا در روز جاری با ارزش 9 میلیارد و 330 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد. از طرف دیگر، لوکانو L7 نسبت به ماه گذشته افزایش بهای 180 میلیون تومانی را تجربه کرد و امروز به نرخ معاملاتی 6 میلیارد و 600 میلیون تومان رسید.

X77 (الیت) نسبت به ماه پیشین 370 میلیون تومان گران شد تا امروز با قیمت پنج میلیارد تومان خرید و فروش شود. از طرف دیگر، اکستریم SX در یک ماه اخیر رشد 200 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا در روز جاری با ارزش 6 میلیارد و 50 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود.

کی‌ام‌سی ایگل که در ماه گذشته با نرخ 2 میلیارد و 515 میلیون تومان معامله می‌شد، افت 175 میلیون تومانی را تجربه کرد و به شاخص معاملاتی 2 میلیارد و 340 میلیون تومان رسید. از سوی دیگر، جک J4 نسبت به ماه گذشته رشد بهای 50 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و با نرخ 2 میلیارد و 400 میلیون تومان به معاملات روز جاری رسید.

 



 نبض اجاره میانسال‌های جنوب پایتخت

نبض اجاره میانسال‌های جنوب پایتخت

دنیای‌ اقتصاد: رقم پیشنهادی برای اجاره واحدهای میان‌متراژ 10 تا 25 سال ساخت در 7 منطقه جنوبی تهران یعنی منطقه 15 تا 21 به میانگین ودیعه 641‌میلیون تومانی و رقم اجاره‌بهای 6‌میلیون تومانی رسیده است. با تبدیل میانگین رقم ودیعه به اجاره، میزان اجاره ماهانه چنین واحدهایی به حدود 25‌میلیون تومان در ماه می‌رسد. ارقام اعلامی، پیشنهاد موجران بوده و با چانه‌زنی امکان انعقاد قرارداد در رقم‌های کمتر وجود دارد.

 قیمت دلار توافقی امروز چهار‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵

قیمت دلار توافقی امروز چهار‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵

قیمت دلار توافقی امروز چهار‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ رشد کرده است.

 راهکار چهارم حل مشکل قیمت بنزین در ایران | غلامرضا سلامی: چرا اصلاح قیمت حامل‌های انرژی را به یک تصمیم بزرگ و پرهزینه تبدیل کرده‌ایم؟

راهکار چهارم حل مشکل قیمت بنزین در ایران | غلامرضا سلامی: چرا اصلاح قیمت حامل‌های انرژی را به یک تصمیم بزرگ و پرهزینه تبدیل کرده‌ایم؟

اقتصادنیوز: اگر دولت‌ها از سال‌ها پیش، به‌جای ثابت نگه داشتن قیمت اسمی حامل‌های انرژی، قیمت آن را به‌صورت ماهانه یا حتی متناسب با شرایط اقتصادی و تورم تعدیل می‌کردند، جامعه به‌تدریج با این تغییرات سازگار می‌شد.

 فیلم | «چپ‌نو»؛ پروژه رفع بدنامی از چپ‌ها؟

فیلم | «چپ‌نو»؛ پروژه رفع بدنامی از چپ‌ها؟

اقتصادنیوز: آیا «چپ نو» می‌تواند آبروی از دست‌رفته‌ جریان چپ در ایران را برگرداند؟ شریعتی مارکسیست بود یا...؟

 قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا و سکه

قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا و سکه

اقتصادنیوز: قیمت طلای 18 عیار صعودی شد و سکه امامی امروز با افزایش، در نرخ 191 میلیون تومان در معامله بود.

 افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

اقتصادنیوز: یک پژوهشگر و کارشناس اقتصادی گفت: در حال حاضر تورم ماهانه بالای ۵ تا ۶ درصد است و تورم نقطه‌ای و سالانه نیز بالای 83 یا 84 درصد قرار دارد. بنابراین این‌طور نیست که اگر در قیمت بنزین افزایش جدی صورت بگیرد، تورم ناگهان به سمت ۱۵۰ درصد یا اعداد مشابه حرکت کند؛ چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.

 تکنولوژی

تکنولوژی

تازه های اکوسیستم استارتاپی و کارآفرینی در ایران. پوشش آخرین اخبار تولد و سرمایه گذاری بر روی کسب و کارهای نوپا در سیلیکون ولی و جهان.

 ۴۲ درصد سهام تودلی سایپا عرضه می‌شود

۴۲ درصد سهام تودلی سایپا عرضه می‌شود

دنیای اقتصاد: رئیس هیات‌عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) با اشاره به موضوع واگذاری سهام سایپا گفت: اگر مسائل اسفندماه سال گذشته و جنگ رمضان رخ نمی‌داد، بر اساس سیاست‌های اعلامی وزارت صمت، ۴۲ درصد از سهام عرضه می‌شد.