قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

پزشک مسلمان نامزد نهایی مجلس سنا شد

عبدل السید مسلمان توانست نامزد نهایی حزب دموکرات در انتخابات سنا از میشیگان شود. او به شدت دیدگاه های ضدصهیونیستی و منتقد اسرائیل دارد.
 پزشک مسلمان نامزد نهایی مجلس سنا شد

دکتر "عبدل السید" نامزد مسلمان و ضدصهیونیست در انتخابات مقدماتی حزب دموکرات آمریکا برای مجلس سنا در ایالت میشیگان پیروز شد و نامزد نهایی این حزب برای یکی از دو کرسی این ایالت در مجلس سنای آمریکا شد.

به گزارش تابناک به نقل از عصرایران؛ این پیروزی غیرمنتظره، نشانه ای از پیشرفت و اقبال عمومی به جناح مترقی و چپ حزب دموکرات آمریکا به شمار می رود که خواهان توجه بیشتر دولت به خانه، پایان جنگ های مداخله جویانه و امپریالیستی در خارج و عدم کمک به رژیم آپارتاید اسرائیل هستند.

السید که پزشکی مسلمان از خانواده ای مهاجر مصری است در شهر دیترویت به دنیا آمده و علی‌رغم مواجهه با ضعف تبلیغاتی بزرگ، توانست در انتخابات مقدماتی به رغم نظرسنجی ها و پیش بینی ها، "هیلی استیونز" رقیب اصلی خود را شکست دهد.

السید موفق شد با پیروزی خود، در این انتخابات میان‌دوره‌ای، پایگاه رایی جدی برای چپ‌های مترقی در غرب میانه آمریکا ایجاد کند. واقعه ای که درنوع خود و در تاریخ این منطقه از آمریکا بی نظیر است.

او بر هجوم تقریبا 65 میلیون دلاری پول خارجی و تشکیلاتی که دور استیونز جمع شده بودند، غلبه کرد. "گرتچن ویتمر"، فرماندار میشیگان، اواخر ماه گذشته از رقیب السید یعنی استیونز حمایت کرده بود، اقدامی که به عنوان آخرین تلاش برای جلوگیری از افزایش محبوبیت السید تلقی می‌شود.

السید، یک مقام سابق بهداشت عمومی، در ادامه و در انتخابات میاندوره ای با نماینده سابق "مایک راجرز" (مورد حمایت ترامپ)، که روز سه‌شنبه بدون هیچ رقیبی نامزدی جمهوری‌خواهان را از آن خود کرد، روبرو خواهد شد. 

انتظار می‌رود رقابت آنها در ماه نوامبر یکی از رقابتی‌ترین انتخابات در میان دوره ای 2026 باشد و می‌تواند تعیین کند که کدام حزب سنا را کنترل می‌کند.

هر کسی که پیروز شود، جانشین سناتور "گری پیترز"، دموکراتی خواهد شد که از نامزدی برای دوره سوم منصرف شد و در انتخابات مقدماتی از استیونز حمایت کرد.

جمهوری‌خواهان هم اینک 53  کرسی در مجلس سنا دارند و دموکرات‌ها به دنبال برخی از ایالت‌های قرمز هستند تا 4 کرسی مورد نیاز برای کسب اکثریت را از آن خود کنند. اما دموکرات‌ها همچنین باید از کرسی‌های چندین ایالت مهم، از جمله جورجیا و میشیگان، دفاع کنند.

دونالد ترامپ که حمایت اولیه‌اش از راجرز به پیروزی …



 جنگ اقتصادی ترامپ؛ وقتی فشار حداکثری به فشار پرهزینه تبدیل می‌شود
۱۳ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

جنگ اقتصادی ترامپ؛ وقتی فشار حداکثری به فشار پرهزینه تبدیل می‌شود

اعلام «جنگ اقتصادی بی‌سابقه» از سوی دونالد ترامپ علیه ایران، بیش از آنکه نشانه کشف ابزاری تازه برای فشار بر تهران باشد، می‌تواند بیانگر محدود شدن گزینه‌های قبلی واشنگتن باشد. آمریکا در شرایطی دامنه تحریم‌ها را به بانک‌ها، شرکت‌ها، خریداران نفت و شرکای تجاری ایران گسترش می‌دهد که بخش عمده اقتصاد ایران پیش‌تر هدف تحریم قرار گرفته است؛ بنابراین میدان اصلی فشار، از داخل ایران به شبکه اقتصادی پیرامونی آن منتقل شده است. این تغییر، اگرچه می‌تواند هزینه‌های اقتصادی جدیدی ایجاد کند، اما همزمان آمریکا را در برابر یک پرسش دشوار قرار می‌دهد: برای افزایش فشار بر ایران، واشنگتن تا کجا حاضر است با چین، روسیه و سایر بازیگران اقتصادی وارد تقابل شود؟

 قیمت حواله دلار و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / حواله دلار ۱۹۲ هزار تومان شد
۱۵ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت حواله دلار و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / حواله دلار ۱۹۲ هزار تومان شد

قیمت حواله ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران امروز شنبه 31 مرداد 1405، عمدتاً افزایشی بود. در این میان، نرخ فروش حواله دلار آمریکا با 192 تومان رشد نسبت به آخرین روز کاری، به 156 هزار و 737 تومان رسید.

 شاید کریدور جنوبی، تنگه هرمز را به یک خاطره تبدیل کند
۱۷ دقیقه قبل / سایت برترینها

شاید کریدور جنوبی، تنگه هرمز را به یک خاطره تبدیل کند

تنها راه خروج از این وضعیت، عبور از شعارهای هیجانی، کنار گذاشتن مشاوره‌های غلط تندروها و بازگشت به مسیر دیپلماسی فعال و هوشمندانه است؛ پیش از آنکه کریدور جنوبی عمان، تنگه هرمز را برای همیشه به یک خاطره در تاریخ انرژی تبدیل کند.

 نشریه فرانسوی: فقط یک سوم ناوهای آمریکا آماده عملیات هستند
۱۸ دقیقه قبل / سایت مشرق

نشریه فرانسوی: فقط یک سوم ناوهای آمریکا آماده عملیات هستند

یک نشریه فرانسوی به ضعف عملیاتی ناوهای هواپیمابر آمریکا برای اجرای مأموریت های طولانی مدت اعتراف کرد.

 دست‌وپا زدن‌های انتخاباتی ترامپ در سایه بحران جنگ ایران
۱۹ دقیقه قبل / سایت مشرق

دست‌وپا زدن‌های انتخاباتی ترامپ در سایه بحران جنگ ایران

با توجه به نزدیک شدن انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا، دونالد ترامپ برای کاستن از نارضایتی مردم این کشور به ویژه در سایه تبعات جنگ ایران دست و پا می زند.