قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

دوئل قربانی و مهدی رحمتی را پیروز بُرد

شاگردان پیروز قربانی در دیداری تدارکاتی برابر گل‌گهر سیرجان به برتری یک بر صفر رسیدند.
 دوئل قربانی و مهدی رحمتی را پیروز بُرد

به گزارش "ورزش سه"، تیم‌های فوتبال آلومینیوم اراک و گل‌گهر سیرجان در ادامه روند آماده‌سازی خود برای حضور در فصل جدید لیگ برتر، از ساعت ۱۷:۳۰ امروز دوشنبه در ورزشگاه کارگران تهران مقابل هم قرار گرفتند.

شاگردان قربانی که از ابتدای مسابقه نمایش بهتری داشتند، پس از ارائه یک بازی هجومی موفق شدند روی پاس ساسان حسینی و ضربه تمام کننده امیرعلی صادقی به گل اول دست پیدا کنند.

در نیمه دوم هم که سرمربیان دو تیم تغییرهای پرشماری داشتند، تیم آلومینیوم توانست پیروزی یک بر صفر مقابل گل‌گهر سیرجان را حفظ کند و با موفقیت این بازی تدارکاتی را پشت سر بگذارد.

محمد محمدی، مدیرعامل و میثم مجیدی، عضو هیئت مدیره باشگاه آلومینیوم اراک نیز مثل بازی تدارکاتی قبل، امروز هم نظاره‌گر عملکرد شاگردان پیروز قربانی بودند.

تیم آلومینیوم روز پنج‌شنبه هفته گذشته نیز در نخستین دیدار تدارکاتی پیش‌فصل به پیروزی ۶ بر صفر مقابل منتخب تهران رسیده بود و گل‌گهر سیرجان هم پس از شکست برابر سپاهان، امروز هم مغلوب شد.

گفتنی است، روند آماده‌سازی تیم آلومینیوم اراک در تهران همچنان ادامه دارد و این تیم بازی‌های تدارکاتی دیگری نیز در دستور کار قرار داده تا در بهترین شرایط وارد لیگ برتر شود.



۲ ساعت قبل / سایت تابناک

گزارش اختصاصی تابناک از پشت پرده جنجالی «باند مافیایی»/ نسبت فوتبال ایران با وحید کردانی چیست؟

وحید کردانی که پیش از حضور در AFC در شورای المپیک آسیا (OCA) آسیا کار می‌کرد، چند سال پیش در یک پرونده پرداخت رشوه و تأثیرگذاری روی انتخابات فیفا نامش مطرح شد و مورد تحقیق قرار گرفت که براساس گزارش آسوشیتدپرس و اسناد وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا مبالغی از حساب او به حساب ریچارد لای، رئیس سابق فدراسیون فوتبال گوام واریز شده بود.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، نیمه تمام ماندن لیگ بیست‌وپنجم به دلیل وقوع جنگ و در ادامه تصمیم فدراسیون فوتبال برای پایان ندادن به لیگ و دادن فرصت به تیم ملی و آماده‌سازی پیش از جام جهانی، تمام معادلات را به هم ریخت. از جمله سهمیه‌های آسیایی که تصمیم گرفته شد تیم‌های اول و دوم به لیگ نخبگان آسیا بروند و سهمیه لیگ قهرمانان آسیا ۲ هم به تیم سوم برسد، اما صادر نشدن مجوز حرفه‌ای باشگاه سپاهان بازهم شرایط را تغییر داد.

تصمیم نهایی فدراسیون پس از اینکه سپاهان هم نتوانست آسیایی شود، این بود که تورنمنتی سه جانبه را با حضور تیم‌های چهارم تا ششم برگزار کند. چادرملو و پرسپولیس به عنوان تیم‌های پنجم و ششم لیگ به مصاف هم رفتند که با پیروزی تیم اردکانی همراه شد و این تیم به مصاف گل‌گهر سیرجان رده چهارمی رفت که در ضربات پنالتی چادرملو پیروز میدان بود و به عنوان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا ۲ انتخاب شد، اما معرفی نه!

در شرایطی که کنفدراسیون فوتبال آسیا برای معرفی نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا تا روز ۱۰ تیرماه مهلت داده بود و بازی نهایی تورنمنت سه جانبه ۹ تیرماه برگزار شد، اما هدایت ممبینی یک ماه پیش از این تاریخ گل‌گهر سیرجان را به عنوان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا معرفی کرد. این تصمیم به طور طبیعی نمی‌تواند صرفاً یک اشتباه اداری باشد که حتی اگر اینطور بود، تاکنون مهدی تاج به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال و سایر اعضای هیئت رئیسه بابت چنین اشتباه بزرگی باید حکم به برکناری دبیرکل فدراسیون فوتبال می‌دادند. نکته دیگر اینکه محمد اسفندیارپور که مدیرعامل گل‌گهر است، در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال نیز عضویت دارد و شاید همین موضوع باعث تعارض منافعی شود که موضوع برکناری ممبینی چندان جدی پیگیری نشود.

حواشی مرتبط با پرونده آسیایی چادرملو، سرنخ‌هایی جدی را درباره برخی افراد و البته پشت پرده‌ها ایجاد کرده است. از جمله اشاره علیرضا بابایی، مدیرعامل باشگاه چادرملو به فردی ایرانی در AFC که منظور او وحید کردانی است. فردی که سال‌هاست در ساختار کنفدراسیون فوتبال آسیا حضور دارد و هم اکنون نیز معاون دبیرکل AFC محسوب می‌شود.

درباره ارتباط میان هدایت ممبینی و وحید کردانی نیز شائبه‌هایی مطرح شده که تاکنون توضیح روشنی درباره آن ارائه نشده است. کردانی در بسیاری از همایش‌ها یا تورنمنت‌های مرتبط با این کنفدراسیون هم حضور دارد، اما سعی می‌کند خودش را پنهان نگه دارد و با افراد غیرآشنای ایرانی، با زبان فارسی صحبت نکند! جالب اینکه دبیرکل فدراسیون فوتبال حاضر به توضیح در خصوص شائبه ارتباط یا نسبت خویشاوندی خود با کردانی نیست که اگر مسائل در این خصوص روشن شود، احتمالاً خیلی مسائل روشن خواهد شد. چراکه بسیاری عدم برکناری ممبینی از دبیرکلی فدراسیون فوتبال را حمایت‌های کردانی از او می‌دانند؛ معاون دبیرکل AFC که در پشت پرده قدرت بالاتری هم دارد؛ او همچنین ارتباطی هم با مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال و نایب رئیس ایرانی AFC دارد که این روابط تودرتو باعث ایجاد شائبه‌های بسیاری شده است.

علیرضا بابایی، مدیرعامل باشگاه چادرملو اولین باری که در خصوص به سرانجام نرسیدن معرفی چادرملو به AFC در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، بدون اسم بردن از وحید کردانی گفت: «یک جریان و شخصی در AFC حضور دارد که ایرانی است؛ او معرف و حامی آقای ممبینی در فدراسیون بوده و کار طوری هماهنگ شده که هر چه نامه از فدراسیون و باشگاه به AFC می‌رود یک جواب ثابت می‌آید. یعنی وقتی سؤال غلط می‌رود، جواب هم غلط می‌آید. می‌گویند فقط گل‌گهر را قبول دارند، چون زمان را از دست داده‌اید و اگر گل‌گهر را نمی‌خواهید ما سهمیه ایران را به کشور دیگری می‌دهیم.»

اشاره مدیرعامل چادرملو به وحید کردانی بدون اسم بردن از این شخص، در حالی مطرح شده که شائبه‌هایی در خصوص ارتباط تجاری او با برخی مدیران ورزشی کشور در داخل و خارج از ایران نیز مطرح است. گرچه این شخص در رسانه‌ها حضور فعالی ندارد تا بتوان از او در خصوص این مسائل پرسشی را مطرح کرد و به پاسخی قطعی رسید. کردانی پیش از حضور در AFC در شورای المپیک آسیا در دفتر شیخ احمد الفهد الصباح کویتی حضور داشت که نام او در پرونده فساد فیفا و پرداخت رشوه به ریچارد لای رئیس وقت فدراسیون گوام به عنوان متهم در دادگاهی در آمریکا مطرح شد؛ شیخ احمد چندی پیش هم در دادگاهی در ژنو به اتهام جعل اسناد محکوم به حبس شده بود.

در آن پرونده متهم ردیف چهارم کارمند OCA (شورای المپیک آسیا) و همدست دستیار رئیس معرفی شد. تطبیق برخی مشخصات فرد معرفی‌شده در پرونده با سوابق وحید کردانی، این احتمال را مطرح کرده که او همان فرد مورد اشاره در اسناد باشد؛ از طرفی کردانی دقیقاً پس از باز شدن این پرونده، شورای المپیک آسیا را ترک کرد و راهی مالزی و مقر AFC شد.

بر اساس اسناد دادگاه، همدست شماره چهار فردی معرفی شده که در شورای المپیک آسیا کار می‌کرده و دستیار حسین المسلم بوده است. چند سال بعد، اسناد تحقیقات وزارت دادگستری آمریکا نام وحید کردانی را نیز در کنار احمد الفهد، حسین المسلم و رضا چریم در فهرست افراد مورد تحقیق قرار دادند؛ ضمن آنکه آسوشیتدپرس گزارش کرد کردانی و چریم از دستیاران المسلم در OCA بوده‌اند و حتی حسابی به نام کردانی برای انتقال مبالغی به ریچارد لای مورد استفاده قرار گرفته است. در سپتامبر ۲۰۲۱، آسوشیتدپرس با استناد به اسناد وزارت دادگستری آمریکا گزارش کرد که سفارت آمریکا در کویت در سال ۲۰۱۷، به نمایندگی از DOJ (وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا) از مقام‌های کویتی درخواست دریافت اسناد و اطلاعات بانکی کرده بود.

طبق گزارشی که آسوشیتدپرس منتشر کرد، اشاره شده است که «سند وزارت دادگستری جزئیاتی را ارائه می‌دهد که نشان می‌دهد حسابی به نام کردانی در بانک الاهلی در اکتبر ۲۰۱۳ میلادی ۵۰ هزار دلار و در می ۲۰۱۴ میلادی ۹۵ هزار دلار به لای واریز کرده است. همچنین حسابی به نام کردانی در بانک گلف در می ۲۰۱۵ میلادی مبلغ ۴۳۶۷۹ یورو (۵۱۵۰۰ دلار) واریز کرده است.»

نکته جالب توجه و شاید مرتبط با این ماجراها، بخشی از صحبت‌های اخیر علیرضا بابایی باشد که به یک باند مافیایی اشاره کرد: «به یک پدیده و یک باند مافیایی عجیب برخورد کردیم که هر طرف رفتیم در بسته بود. من قبلاً اشاره کردم و بعداً دوستان و افراد دیگری هم گفتند مشکل کجاست. وقتی کسی خودش را به خواب زده، نمی‌شود بیدارش کرد. مطمئن باشید تا روز قرعه‌کشی این داستان ادامه خواهد داشت.»

دقیقاً کشمکش برای معرفی چادرملوی به جای گل‌گهر تا قرعه‌کشی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ۲ ادامه داشت و در نهایت هیچ اقدامی هم در خصوص جایگزینی چادرملو به جای گل‌گهر صورت نگرفت. نکته جالب‌تر بخش دیگری از صحبت‌های مدیرعامل باشگاه اردکانی است که پیش از شروع لیگ داشت: «متاسفانه عامل این اقدام مافیایی، شخصی ایرانی در مالزی است که افرادی در فدراسیون فوتبال را مدیریت می‌کند و برای دوران پساتاج برنامه‌ریزی می‌کند و همین اقدامات باعث شده هر اقدامی که در این رابطه از سوی باشگاه و استان برای بازگشت سهمیه به چادرملو صورت گرفته، عملاً به در بسته بخورد.»

اشاره مدیرعامل باشگاه چادرملو به دوران پساتاج احتمالاً از این منظر است که مدیران فعلی فدراسیون فوتبال و برخی از اعضای هیئت رئیسه در تلاش هستند تا پس از پایان دوران ریاست مهدی تاج، قدرت را در دست بگیرند و در نهایت یکی از آنها به صندلی ریاست برسد. به همین دلیل این افراد از حالا خود را با وحید کردانی هماهنگ کرده‌اند تا در انتخابات از شانس بالایی برخوردار باشند. این اشاره به خودی خود شاید ساده به نظر برسد، اما اگر به واقعیت نزدیک باشد، گوشه‌ای از اتفاقات مافیایی و پشت پرده فوتبال ایران را نشان می‌دهد.

اگر ادعای مدیرعامل چادرملو درباره نفوذ یک فرد ایرانی در AFC درست باشد، آیا مستندات موجود می‌تواند پاسخ این ابهامات را روشن کند؟ و مهم‌تر از همه، آیا اتفاقات رخ‌داده در پرونده سهمیه آسیایی چادرملو صرفاً یک خطای اداری بوده یا بخشی از یک زنجیره تصمیمات هماهنگ‌شده؟ پرسشی که اگر به پاسخ آن برسیم، تکلیف خیلی چیزها را در فوتبال ایران روشن می‌کند.


۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که تیم فوتبال المپیک ایران حدود یک ماه دیگر باید در رقابت‌های قهرمانی آسیا در ناگویا ژاپن شرکت کند، حسین عبدی این فرصت را دارد تا در کنار دعوت از بازیکنان زیر 23 سال که پیشتر در فهرست اولیه قرار گرفته بودند، 3 بازیکن بزرگسال هم همراه با خود به این مسابقات ببرد و تیمش را تقویت کند.

تا این لحظه اسامی قطعی تیم فوتبال امید ایران برای حضور در رقابت‌های آسیایی ناگویا 2026 اعلام نشده و به طبع، نام سه بازیکن بزرگسال هم از سوی فدراسیون فوتبال انتشار پیدا نکرده، اما گفته می‌شود امیرحسین حسین‌زاده به‌طور قطعی یکی از آنهاست.

محمدحسین میثاقی، مجری برنامه فوتبال برتر شب گذشته عنوان کرد طبق درخواستی که حسین عبدی، سرمربی تیم المپیک ایران داشته، امیرحسین حسین‌زاده (مهاجم تراکتور) در لیست بازیکنان بزرگسال در این رقابت‌ها جای دارد.

او در ادامه از احتمال غیرمنتظره برای دعوت از گلر تیم ملی ایران در جام جهانی هم صحبت کرد: «گفته می‌شود شاید علیرضا بیرانوند هم راهی ناگویا شود.»

اکنون خبرگزاری فارس گزارش داده که علیرضا بیرانوند مثل حسین‌زاده به‌طور قطعی در لیست تیم فوتبال امید ایران برای بازی‌های آسیایی ناگویا 2026 هستند، اما این موضوع می‌تواند برای گلر تیم ملی و تراکتور یک اتفاق ویژه را رقم بزند.

چندی پیش مهدی علی‌نژاد، دبیرکل کمیته ملی المپیک گفته بود مدال‌آوران بازی‌های آسیایی در صورت مشمول بودن سربازی، فارغ از رنگ مدال، طبق قانون «سرباز قهرمان» از خدمت سربازی معاف می‌شوند.

با این شرایط، اگر بیرانوند همراه با تیم المپیک ایران به ناگویا برود و هر مدالی کسب کند، از خدمت سربازی معاف خواهد شد؛ آن هم در شرایطی که طی سالیان اخیر چالش زیادی پیرامون وضعیت نظام وظیفه داشته و حتی گفته می‌شود به‌طور قطعی در زمستان سال جاری باید به خدمت سربازی برود.

کسب مدال آسیایی ناگویا برای بیرانوند، یک اتفاق ویژه خواهد بود، اما نکته جالب توجه اینجاست که در حال حاضر محمد خلیفه گلر فیکس تیم المپیک ایران به شمار می‌رود و از آمادگی بالایی برخوردار است؛ دروازه‌بانی که در این تابستان راهی استقلال شد، اما به دلیل بسته بودن پنجره آبی‌ها نتوانست برای این تیم به میدان برود.

محمد خلیفه که در لیست رزرو جام جهانی 2026 هم بود، پس از دو سال درخشان در لیگ برتر، فصل جدید را هم با دو کلین‌شیت پیاپی مقابل استقلال خوزستان و چادرملو اردکان آغاز کرده و نمایش مطمئنی در جمع شاگردان پیروز قربانی داشته، اما مطرح کردن بحث بیرانوند برای حضور در تیم امید، احتمالا با گلایه او هم مواجه شود.

خلیفه بلافاصله پس از بازگشت از جام جهانی، بدون استراحت راهی اردوی تیم المپیک ایران در ترکیه شد و طی دو سال اخیر پای ثابت تمرینات و بازی‌های امیدها بوده، اما ممکن است حسین عبدی در صورت دریافت تایید نهایی از تراکتور، بیرانوند را در رقابت‌های قهرمانی آسیا 2026 استفاده کند.


۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بیرانوند رکورددار حضور در بازی پرسپولیس و تراکتور

پایگاه خبری فوتبالی- دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور در این هفته به تنهایی رکورددار بیشترین حضور در تقابل پرسپولیس و تراکتور خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، پرسپولیس و تراکتور در هفته سوم در حالی برای سی و ششمین بار به مصاف هم می‌روند که چند بازیکن دو تیم به طور مشترک رکورددار بیشترین حضور در این تقابل حساس و جذاب هستند.

اما به احتمال زیاد و در صورت حضور در میدان، علیرضا بیرانوند در این هفته به تنهایی این رکورد را تصاحب کرده و به تنهایی در این زمینه رکورددار خواهد شد.

در رده بندی فعلی رکوردداران بیشترین بازی در این تقابل، نام سه بازیکن با 15 بازی دیده می‌شود. علیرضا بیرانوند، امید عالیشاه و مهدی کیانی سه بازیکنی هستند که بیشترین سابقه حضور در این تقابل را دارند.

در رده بعدی نام پنج بازیکن به طور مشترک قرار دارد. مهدی ترابی، شجاع خلیل‌زاده، فرشاد احمدزاده، سیدجلال حسینی و وحید امیری بازیکنانی هستند که 13 بازی در این تقابل انجام داده‌اند.

از بین این پنج نفر، مهدی ترابی و شجاع خلیل‌زاده دو بازیکن تراکتور این فرصت را دارند که با حضور در زمین، تعداد بازی‌های خود را افزایش دهند. البته مهدی ترابی که در هفته اول مصدوم شد و از زمین بازی بیرون رفت، در هفته دوم غایب بود و وضعیتش برای حضور در مقابل پرسپولیس مشخص نیست.

رده بعدی رکوردداران بیشترین بازی در تقابل پرسپولیس و تراکتور را سه بازیکن با 12 بازی تشکیل می‌دهند. این سه بازیکن علی علیپور، کمال کامیابی‌نیا و محمدحسن ابراهیمی هستند. از این سه نفر، تنها علی علیپور همچنان مشغول بازی است و می‌تواند آمار خودش در این زمینه را بهبود ببخشد، اما دو بازیکن دیگر از دنیای بازی خداحافظی کرده‌اند.




 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.

 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!
۲۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.

 هوادار پرسپولیس : با حضور مهدی تارتار پرسپولیس خیلی خوب بازی می کند
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

هوادار پرسپولیس : با حضور مهدی تارتار پرسپولیس خیلی خوب بازی می کند

هوادار تیم فوتبال پرسپولیس تهران معتقد است که سرخپوشان تحت هدایت سرمربی جدید مهدی تارتار خیلی خوب بازی می کنند.

 منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست
۱۷ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست

منیر الحدادی، هافبک فصل گذشته استقلال که با این تیم ۲۸ بازی انجام داد، به تیم آلباسته اسپانیا پیوست.

 زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)
۱۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)

فوتو شوت اتلتیکو مادرید کار دست این باشگاه داد. تصویر جدید خولین آلوارز به دستمایه اینستاگرام و توییتر برای شوخی تبدیل شده است.

 مقصد جدید بازیکن سابق استقلال مشخص شد؟ (عکس)
۲۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مقصد جدید بازیکن سابق استقلال مشخص شد؟ (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- اینطور که به نظر می‌رسد مقصد نهایی بازیکن فصل گذشته استقلال مشخص شده است.به گزارش فوتبالی، مونیر الحدادی سرشناس‌ترین خارجی فصل گذشته استقلال و یکی از معروفترین خارجی‌های شاغل در لیگ برتر بود که عملکرد خوبی با پیراهن استقلال داشت اما بعد از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، مونیر ایران را ترک کرد و به خاطر شرایط منطقه و البته مشکلات خانوادگی، به ایران برنگشت و اصرار استقلالی‌ها برای بازگشت او هم به جایی نرسید.بازیکن اسبق بارسلونا در طی ماههای گذشته به تیمهای مختلفی لینک شده بو ...,مونیر الحدادی,استقلال,آلباسته,پیشنهاد سردبیر