پورعلیگنجی که دو قهرمانی لیگ برتر و یک قهرمانی جام حذفی را همراه با پرسپولیس بهدست آورد، در انتقالی جالب توجه به تیم نایب قهرمان ازبکستان رفت و کارش را همراه با پاختاکور شروع کرد که نخستین بازی با بردشان برابر نسف قارشی همراه بود.
این مدافع سابق تیم ایران که با انتقال به ازبکستان در تلاش برای بازگشت به لباس ملی است، پس از انجام فقط دو جلسه تمرینی همراه با پاختاکور، در دیدار سوپر لیگ ازبکستان برای تیم جدیدش به میدان رفت و 20 دقیقه در زمین بود که سه امتیاز مهم در مسیر قهرمانی را به دست آوردند.
پورعلیگنجی در نخستین حضورش در تیمی که بشار رسن، دیگر ستاره سابق پرسپولیس را در ترکیب داشت، مقابل نسف قارشی به میدان رفت که توانستند به برتری دو بر یک دست پیدا کنند و به چهار امتیازی نفتچی فرغانه صدرنشین برسند.
مدافع سابق پرسپولیس حالا به دنبال تثبیت جایگاهش در پاختاکور است و بعید نیست در دیدار آینده مقابل ترمذ سرخان به جمع نفرات اصلی برسد و این مسیر را تا دیدار سوپرجام و لیگ نخبگان آسیا حفظ کند.









