قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۸ ساعت قبل

اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!

نام دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال برای بازی‌های آسیایی ناگویا رجیستر شده است؛ اما علیرضا بیرانوند جزو آن‌ها نیست.
 اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!

به گزارش “ورزش سه” از شب گذشته اخبار و شایعات زیادی درباره احتمال حضور علیرضا بیرانوند در فهرست تیم امید ایران برای شرکت در بازی‌های آسیایی ناگویا منتشر شد. شایعاتی که البته خیلی زود با بررسی فهرست ثبت‌شده تیم امید، رنگ واقعیت را از دست داد.

ماجرا از جایی اهمیت پیدا می‌کرد که طبق اعلام مسئولان ورزش ایران، مدال‌آوران بازی‌های آسیایی ناگویا در صورت کسب یکی از رتبه‌های اول تا سوم، مشمول امتیازاتی از جمله معافیت از خدمت سربازی خواهند شد. همین موضوع باعث شده بود شایعه حضور بیرانوند در تیم امید و اعزام او به ناگویا جدی‌تر از همیشه دنبال شود. در این میان، این گمانه‌زنی نیز مطرح شد که بیرانوند می‌تواند با حضور در مسابقات آسیایی و کسب یکی از سه رتبه نخست همراه با تیم امید، از فرصت قانونی معافیت استفاده کند و به این ترتیب موضوع سربازی خود را نیز حل‌وفصل کند.

با این حال، بررسی فهرست ثبت‌شده تیم امید ایران نشان می‌دهد چنین اتفاقی عملاً امکان‌پذیر نیست. فهرست تیم امید برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ ارسال شده و نام ۶۰ بازیکن در آن به ثبت رسیده است؛ فهرستی که نام علیرضا بیرانوند در آن دیده نمی‌شود.

نکته مهم اینکه سه بازیکن بزرگسال یعنی علیرضا کوشکی، امیرحسین حسین‌زاده و مهدی هاشم‌نژاد در این فهرست ثبت شده‌اند تا تیم امید بتواند از سهمیه بازیکنان بزرگسال خود در مسابقات ناگویا استفاده کند. با این شرایط، دیگر امکان اضافه شدن نام بیرانوند به فهرست ثبت‌شده وجود ندارد و به این ترتیب شایعات مطرح‌شده درباره حضور او در بازی‌های آسیایی منتفی خواهد بود.

از سوی دیگر، انتخاب بازیکنان تیم امید برای ناگویا صرفاً با هدف حضور در این مسابقات انجام نشده است. حسین عبدی از ابتدای حضورش در تیم امید، نگاه ویژه‌ای به مسابقات انتخابی المپیک ۲۰۲۸ داشته و تلاش کرده ترکیبی را در اختیار داشته باشد که بتواند هسته اصلی تیم آینده او را تشکیل دهد.

در واقع سرمربی تیم امید قصد دارد بازیکنانی را از همین حالا زیر نظر داشته باشد که در سال‌های آینده نیز امکان همراهی با تیم امید و حضور در مسیر انتخابی المپیک ۲۰۲۸ را داشته باشند. به همین دلیل، بحث سن و شرایط سنی بازیکنان در انتخاب نفرات اعزامی به ناگویا اهمیت ویژه‌ای داشته است.

عبدی به دنبال آن است که تیمی را از همین حالا برای المپیک ۲۰۲۸ پرورش دهد. تیمی که بازیکنانش در مسابقات ناگویا تجربه بین‌المللی به دست بیاورند و در ادامه، همین نفرات بتوانند در رقابت‌های انتخابی المپیک نیز عصای دست او باشند.

بنابراین، برخلاف شایعاتی که از شب گذشته درباره حضور بیرانوند در تیم امید و استفاده احتمالی او از امتیاز معافیت سربازی مطرح شده، فهرست ثبت‌شده ایران برای بازی‌های آسیایی ناگویا تکلیف را روشن کرده است: نام بیرانوند در این لیست نیست.

در خط دروازه نیز محمد خلیفه، دروازه‌بان آلومینیوم اراک و تیم ملی ایران، در کنار ادیب زارعی از جمله گزینه‌های اصلی حسین عبدی برای حضور در مسابقات ناگویا خواهند بود. به این ترتیب، این دو گلر در فهرست دروازه‌بانان تیم امید قرار دارند و انتظار می‌رود در جریان رقابت‌های آسیایی فرصت حضور در ترکیب و دفاع از دروازه ایران را پیدا کنند.



۵۲ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

هافبک جوان سپاهان مشکلی برای بازی با استقلال ندارد

پایگاه خبری فوتبالی- مجوز بازی هافبک جوان تیم فوتبال سپاهان اصفهان صادر شد.

به گزارش فوتبالی، با اعلام باشگاه سپاهان، ورودی تابستانی این تیم مشکلی برای حضور در مسابقات پیش رو ندارد.

عباس حبیبی که پس از گذراندن دوره سربازی در باشگاه ملوان، در نقل و انتقالات تابستانی این فصل دوباره به جمع طلایی‌های اصفهان برگشت، از این پس می‌تواند همراه سایر شاگردان نویدکیا به میدان برود.

با اعلام رسمی باشگاه سپاهان؛ کارت بازی عباس حبیبی صادر شده و این بازیکن از مسابقه آتی می‌تواند برای این تیم بازی کند.

حبیبی در رده‌های مختلف آکادمی برای سپاهان بازی کرده و قراردادش تا پایان فصل ۱۴۰۹-۱۴۰۸ معتبر خواهد بود.

شاگردان محرم نویدکیا روز یکشنبه اول شهریور، از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه شهدی شهر قدس به مصاف استقلال می‌روند.


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فرصت طلایی برای استقلال؛ نویدکیا بازی‌های بزرگ را می‌بازد

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال فرصت خوبی دارد تا دو بازی کلیدی را با پیروزی پشت سر بگذارد .

به گزارش فوتبالی، استقلال در هفته سوم لیگ برتر مقابل سپاهان میزبان است و می‌تواند از حمایت حدود ۸۰۰۰ هوادار خودی بهره ببرد. حتی در دربی رفت هم که قرار شده در اصفهان برگزار شود، استقلال میزبان است و برای اولین بار مقرر شده که ۹۰ درصد ظرفیت حاضران در ورزشگاه متعلق به تیم میزبان یعنی استقلال باشد . 

این فرصت خوبی برای شاگردان سهراب بختیاری‌زاده است که دو بازی کلیدی خود را ببرند و فرار بزرگی را به سوی قهرمانی نیم فصل آغاز کنند. استقلال در هفته چهارم در اهواز مهمان فولاد خوزستان است که آنجا هم قاعدتاً غریب نیست و هواداران خاص خود را دارد .

نکته دیگر این که آمار نشان می‌دهد در چند سال اخیر محرم نویدکیا با سپاهان تمام بازی‌های حساس و ۶ امتیازی را به تیم‌های مدعی از جمله استقلال، پرسپولیس و تراکتور باخته و همین هفته گذشته هم در اصفهان با دو گل مغلوب تراکتور شد . 

البته این‌ها دلیل نمی‌شود که سپاهان در تهران حریف ساده‌ای برای استقلال باشد و مسلماً شاهد دیدار نفسگیر و حساسی در ورزشگاه شهدای شهر قدس خواهیم بود اما به هر حال استقلال این فرصت را دارد تا سومین پیروزی پیاپی را کسب کند و با روحیه‌ای خوب به مصاف فولاد و پرسپولیس برود .

سپاهان هفته گذشته از نظر فوتبالی عملکرد خوبی مقابل تراکتور داشت اما در کار گلزنی ناکام بود و در نقطه مقابل تراکتور از معدود موقعیت‌های به دست آمده نهایت بهره را برد و با دبل حسین‌زاده ۶ امتیازی شد .

گفتنی است فصل گذشته دیدار تیم‌های استقلال و سپاهان با تساوی یک بر یک به اتمام رسید که تک گل استقلال را محمدرضا آزادی به ثمر رساند.


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

استقلال احتمالا بدون تغییر مقابل سپاهان

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال احتمالاً بدون تغییر خاصی نسبت به بازی قبل مقابل نساجی به مصاف سپاهان خواهد رفت .

به گزارش فوتبالی، ترکیب ثابت استقلال تقریباً مشخص است. پنجره آبی‌ها بسته است و سهراب بختیاری زاده خیلی نمی‌تواند در ترکیب تیمش تغییر ایجاد کند هر چند که در دو بازی اول هم نتیجه گرفته و به طور کلی تغییر ترکیب خیلی منطقی نیست .

طبق شنیده‌های فوتبالی، بختیاری‌زاده قصد دارد از همان ترکیب بازی با نساجی در دیدار با سپاهان هم استفاده کند مگر اینکه تا یکشنبه شب اتفاق خاصی رخ دهد و نهایتاً یک تغییر را در ترکیب استقلال رخ دهد. بازی‌های استقلال و سپاهان حساسیت خاص خود را دارد و سپاهان معمولا در تهران نتایج خوبی مقابل استقلال کسب کرده است .

استقلالی‌ها خوب می‌دانند که تیم محرم نویدکیا هفته گذشته در خانه به تراکتور باخته و اگر به استقلال هم ببازد تا حد زیادی از کورس مدعیان خارج می‌شود و به همین دلیل با تمام قوا به میدان می‌آید تا به نوعی انتقام شکست مقابل تراکتور را از استقلال بگیرد. در استقلال یاسر آسانی هم دوباره بازی خواهد کرد چرا که استقلالی ها نگرانی خاصی بابت حضور او در میدان ندارند .

آخرین بازی تیم‌های استقلال و سپاهان در حالی با نتیجه دو بر یک به سود آبی‌ها به اتمام رسید که اسماعیل قلی‌زاده در دقیقه ۹۳ دروازه حریف اصفهانی را باز کرد و قبل از آن یاسر آسانی هم در دقیقه ۱۰ گل زده بود . 

جالب این که تک گل سپاهان را هم رستم آشورماتوف به اشتباه وارد دروازه استقلال کرد و در نهایت آبی پوشان آن دیدار حساس را با نتیجه دو بر یک بردند. دیدار حساس استقلال و سپاهان از ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه یکشنبه شب در ورزشگاه شهدای شهر قدس برگزار خواهد شد.




 زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)

فوتو شوت اتلتیکو مادرید کار دست این باشگاه داد. تصویر جدید خولین آلوارز به دستمایه اینستاگرام و توییتر برای شوخی تبدیل شده است.

 پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله
۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله

پایگاه خبری فوتبالی- آرسنال همچنان برای جذب ژولیان آلوارز دست‌بردار نیست و طبق گزارش جدید اسپورت، توپچی‌ها در حال بررسی پیشنهادی هستند که می‌تواند شامل ۶۹ میلیون پوند به‌علاوه ویکتور گیوکرش باشد. به گزارش فوتبالی، این گزارش در شرایطی منتشر شده که آینده آلوارز در اتلتیکومادرید همچنان مبهم است و احتمال جدایی او بیش از گذشته مورد بحث قرار گرفته است.آلوارز که در سال ۲۰۲۴ از منچسترسیتی به اتلتیکومادرید پیوست، خیلی زود به یکی از مهم‌ترین بازیکنان تیم دیگو سیمئونه تبدیل شد. با این حال، در هفته‌های اخیر ...,آرسنال,اتلتیکو مادرید,خولیان آلوارز,ویکتور گیوکرس,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!

نام دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال برای بازی‌های آسیایی ناگویا رجیستر شده است؛ اما علیرضا بیرانوند جزو آن‌ها نیست.

 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ گفت: دیدار تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار می‌شود.

 دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.