قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

آماده یک چالش دیوانه‌وار: از پس آن برمی‌آیم

جانلورنزو بلنجینی، سرمربی تیم ملی مردان بلغارستان، از توافق با فدراسیون والیبال بلغارستان برای تمدید قراردادش و گنجاندن گزینه‌ای برای هدایت یک تیم باشگاهی ابراز رضایت کرد.
 آماده یک چالش دیوانه‌وار: از پس آن برمی‌آیم

به گزارش "ورزش سه"، بلنجینی در جریان تمرین دیروز تیم ملی بلغارستان اظهار داشت: «برای من، مهم‌ترین چیز این است که در نهایت این یک تصمیم متقابل است و هر دو طرف تمایل واضح و مشخصی برای ادامه این مسیر داشتند. در غیر این صورت، برای همه روشن است که هدف از همان ابتدا، از اولین روزی که به اینجا آمدم، یعنی راهیابی به بازی‌های المپیک، تغییر نکرده است. هر کاری که ما هر روز انجام می‌دهیم تابع این هدف است، تمام این تمرینات و تلاش‌های رقبا، کادر فنی، همه ما. بنابراین، هدف همچنان پابرجاست و هیچ تغییری در این زمینه ایجاد نشده است.»

«چیزی که فعلاً می‌توانم به شما بگویم این است که در گفت‌وگوهایی که با فدراسیون در مورد تمدید قراردادم داشتم، تنها چیزی که درخواست کردم این بود که اگر بخواهم و پیشنهاد مناسبی دریافت کنم، این فرصت را داشته باشم که آزادانه هدایت یک تیم باشگاهی را بر عهده بگیرم. و این درخواست پذیرفته شد که واقعاً از مدیریت فدراسیون بابت آن سپاسگزارم. حالا اینکه اوضاع به کجا ادامه پیدا کند، هنوز مشخص نیست. من فقط می‌خواستم خیالم راحت باشد که اجازه آنها را دارم.

در واقع، در ۲ سال اول قراردادم با فدراسیون، پیشنهادات زیادی را رد کردم، زیرا فکر می‌کردم کار درستی است تا بتوانم با جزئیات بیشتری از وضعیت اینجا مطلع شوم. حالا احساس کردم لحظه‌ای فرا رسیده است که می‌توانم هدایت یک تیم باشگاهی را بر عهده بگیرم. اما در حال حاضر، کاملاً روی آماده‌سازی تیم ملی برای مسابقات قهرمانی اروپا تمرکز دارم.

در مورد اینکه آیا می‌توانم از پس یک تعهد دوگانه برآیم، همان‌طور که می‌دانید، من قبلاً این کار را به عنوان مربی ایتالیا و مربی لوبه انجام داده‌ام و نتیجه داده است. برای من، این «مشکلی نخواهد بود».»

سرمربی بلغارها اضافه کرد: «من قبلاً این کار را انجام داده‌ام. البته که کاملاً چالش‌برانگیز خواهد بود و تلاش‌های بیشتری از جانب من می‌طلبد، اما هیچ نگرانی ندارم که بتوانم از پس آن برآیم.»



 زوج ترسناک در ترکیه؛ صلاح و بنزما در یک تیم؟

زوج ترسناک در ترکیه؛ صلاح و بنزما در یک تیم؟

ترابزون‌اسپور به دنبال یک بمب نقل‌وانتقالاتی دیگر است و در صورت به نتیجه رسیدن مذاکرات، کریم بنزما می‌تواند در کنار محمد صلاح خط حمله این تیم را تشکیل دهد.

 تغییر استراتژی نساجی در پرونده یاسر آسانی؛ اعتراض رسمی پس از نامه دوم

تغییر استراتژی نساجی در پرونده یاسر آسانی؛ اعتراض رسمی پس از نامه دوم

نساجی با ارسال نامه به کمیته انضباطی، خواستار بررسی وضعیت قراردادی و مجوز بازی یاسر آسانی در دیدار مقابل استقلال شد.

 ادعای بزرگ پرویز مظلومی در ورزش سه لایو

ادعای بزرگ پرویز مظلومی در ورزش سه لایو

سرمربی، سرپرست و عضو سابق هیئت مدیره استقلال امروز مهمان ورزش سه لایو بود و ادعایی جالب توجه و تا حدودی جنجالی در خصوص سیدحسین حسینی مطرح کرد؛ ادعایی که شنیدنش خالی از لطف نیست.

 بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد

بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد

پایگاه خبری فوتبالی- بارسلونا در آخرین دیدار پیش‌فصل خود موفق شد در جام خوان گمپر ۲۰۲۶ با نتیجه ۲ بر یک از سد الاهلی مصر عبور کند و جام سنتی پیش‌فصل خود را مقابل هوادارانش در ورزشگاه اسپاتیفای نیوکمپ بالای سر ببرد. به گزارش فوتبالی،‌ این مسابقه چهارشنبه شب برگزار شد و در واقع آخرین محک جدی شاگردان هانسی فلیک پیش از آغاز فصل جدید لالیگا بود. بارسلونا شروع قدرتمندی داشت و در دقیقه ۲۹ به گل نخست رسید. حمزه عبدالکریم، مهاجم جوان مصری که سابقه حضور در الاهلی را دارد، موفق شد دروازه تیم سابقش را باز ک ...,جام خوان گامپر,بارسلونا,الاهلی مصر,پیشنهاد سردبیر,رافینیا,لامین یامال,هانسی فلیک

 شهاب زندی مدیرعامل باشگاه نساجی: ناراحتی پرسپولیس و استقلال برایم مهم نیست

شهاب زندی مدیرعامل باشگاه نساجی: ناراحتی پرسپولیس و استقلال برایم مهم نیست

شهاب زندی مدیرعامل باشگاه نساجی می‌گوید دانیال ایری مشتریان جدی داشته و همین باعث بروز یکسری حواشی شده است.

 حتی یک عذرخواهی نکردید! آرژانتین منفجر شد

حتی یک عذرخواهی نکردید! آرژانتین منفجر شد

رئیس فدراسیون فوتبال آرژانتین با انتشار بیانیه‌ای در شبکه‌های اجتماعی به تئوری‌های توطئه مطرح‌شده پس از جام جهانی واکنش تند نشان داد.

 سکوت سهراب، صدای استقلال شد!

سکوت سهراب، صدای استقلال شد!

استقلال دو هفته، دو برد و شش امتیاز. آن هم در شرایطی که پنجره بسته نقل‌وانتقالات مهم‌ترین نگرانی هواداران بود. حالا سؤال اصلی این است که آیا تیم سهراب تا هفته پنجم هم همین روند را حفظ می‌کند؟

 عقد قرارداد الکساندر سدلار با آی‌ام‌تی بلگراد پس از یک فصل حضور در تراکتور

عقد قرارداد الکساندر سدلار با آی‌ام‌تی بلگراد پس از یک فصل حضور در تراکتور

الکساندر سدلار، مدافع فصل گذشته تراکتور، با عقد قراردادی به آی‌ام‌تی بلگراد، تیم نهم فصل گذشته لیگ صربستان، پیوست.