قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

مغانلو اولین گلزن لیگ بیست‌وششم

خرید جدید تیم تراکتور موفق شد دروازه تیم پیکان را باز کند.
 مغانلو اولین گلزن لیگ بیست‌وششم

به گزارش "ورزش سه"، شهریار مغانلو که چند فرصت را از ابتدای بازی از دست داده بود و حسرت سه موقعیت هدر رفته را می‌خورد، توانست سرانجام دروازه تیم پیکان را باز کند و تیمش را پیش بیاندازد.

در دقیقه 35 مسابقه روی پاس مسعود زائر کاظمینی، شهریار مغانلو با یک حرکت بدن توانست مدافع پیش روی خود را جا بگذارد و روی اشتباه نیما احمدی در موقعیت تک به تک قرار گرفته و ضربه نهایی را به سمت دروازه بزند.

این بار شوت او از کنار دست حسین پورحمیدی عبور کرد و در درون دروازه قرار گرفت تا به این ترتیب اولین گل فصل جاری به نام مهاجم جدید تیم تراکتور ثبت شود.

شهریار که 16 گل در لیگ امارات در دو فصل زده بود، حالا با این گل آمادگی خود برای سومین کفش طلای خود در فوتبال ایران را هم اعلام کرده است.



۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آماده‌باش به جانشین بیرانوند در تراکتور (عکس)

به گزارش “ورزش سه”، اعلام معاون سازمان نظام وظیفه عمومی درباره مشمول شدن علیرضا بیرانوند از مهرماه ۱۴۰۵، بار دیگر وضعیت دروازه تراکتور را به یکی از مهم‌ترین موضوعات فوتبال ایران تبدیل کرده است. اتفاقی که در صورت نهایی و اجرایی شدن، می‌تواند یک فرصت بزرگ را در اختیار پارسا جعفری قرار دهد؛ دروازه‌بانی که تابستان امسال از ذوب‌آهن راهی تبریز شد و حالا ممکن است خیلی زود از روی نیمکت به ترکیب اصلی برسد.

جعفری طی سال‌های اخیر یکی از دروازه‌بانان اصلی ذوب‌آهن بود و بعد از یک دوره پنج‌ساله در این باشگاه، در تابستان تصمیم به جدایی گرفت و با تراکتور قرارداد بست. او در این مدت فرصت قابل توجهی برای بازی در سطح اول فوتبال ایران به دست آورد و حتی سابقه حضور در اردوهای تیم ملی را نیز دارد. به همین دلیل، حضور او در تراکتور صرفاً برای پر کردن جای یک دروازه‌بان ذخیره نبود و باشگاه تبریزی از ابتدا یک گلر باتجربه و آماده را پشت سر بیرانوند در اختیار داشت.

حالا شرایط می‌تواند همه‌چیز را تغییر دهد. اگر مشمولیت بیرانوند قطعی شود و او برای ادامه فعالیت حرفه‌ای راهی یکی از تیم‌های نظامی شود، پارسا جعفری به طور طبیعی گزینه نخست تراکتور برای حفاظت از دروازه خواهد بود. در این صورت، تراکتور برخلاف بسیاری از تیم‌هایی که با از دست دادن گلر اصلی ناچار به ورود دوباره به بازار نقل‌وانتقالات می‌شوند، یک جانشین آماده در اختیار دارد.

این اتفاق البته می‌تواند خیلی زودتر از شروع مهرماه خود را نشان دهد. تراکتور روز دوم شهریور در یکی از مهم‌ترین بازی‌های هفته‌های ابتدایی لیگ به مصاف پرسپولیس خواهد رفت و پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی نیز چهارم شهریور بسته می‌شود. بنابراین اگر قرار باشد بیرانوند برای گذراندن خدمت سربازی به ملوان یا فجر شهید سپاسی منتقل شود، فرصت برای انجام این جابه‌جایی چندان طولانی نیست.

به همین دلیل، مسابقه تراکتور و پرسپولیس می‌تواند اهمیت ویژه‌ای پیدا کند. در صورتی که پرونده بیرانوند در همین بازه زمانی به مرحله اجرایی برسد، این مسابقه شاید آخرین حضور او با پیراهن تراکتور باشد و پس از آن، جعفری مسئولیت حفاظت از دروازه قهرمان فصل گذشته را بر عهده بگیرد. البته هنوز نمی‌توان با قطعیت درباره چنین سناریویی صحبت کرد، چرا که وضعیت نهایی بیرانوند و نحوه اجرای تصمیم سازمان نظام وظیفه همچنان باید مشخص شود.

موضوع مهم دیگر این است که بحث سربازی بیرانوند اتفاق تازه‌ای نیست. طی سال‌های اخیر چندین بار شایعات و اخبار مربوط به وضعیت نظام وظیفه این دروازه‌بان مطرح شده و هر بار به دلایلی ادامه فعالیت او در فوتبال حرفه‌ای امکان‌پذیر شده است. همین سابقه باعث می‌شود تراکتور و هوادارانش این بار نیز تا زمان مشخص شدن تمام جزئیات، با احتیاط به این پرونده نگاه کنند.


۴۹ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

تاجرنیا: جام قهرمانی را ندهند به CAS شکایت می‌کنیم

پایگاه خبری فوتبالی- سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال همچنان به دنبال معرفی این تیم از سوی فدراسیون فوتبال به عنوان قهرمان فصل گذشته است.

به گزارش فوتبالی، بعد از آن که لیگ بیست و پنجم به دلیل شروع جنگ متوقف شد فدراسیون فوتبال ایران باید اسامی نمایند‌ه‌های ایران برای حضور در مسابقات لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا دو را به  AFC  اعلام می‌کرد.

در نهایت تصمیم گرفته شد جدول لیگ برتر فریز شود. در روزی که جدول فریز شد استقلال در صدر جدول بود و تیم‌های تراکتور، سپاهان و گل گهر در رده‌های دوم تا چهارم قرار داشتند.

با اعلام سازمان لیگ استقلال و تراکتور نماینده ایران در لیگ نخبگان شدند و سپاهان به لیگ قهرمانان آسیا دو معرفی شد. اما پس از عدم صدور مجوز حرفه‌ای سپاهان و طی اتفاقاتی عجیب و غریب گل گهر سیرجان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا دو شد.

بعد از این اتفاق فدراسیون و سازمان لیگ قصد داشتند ادامه مسابقات لیگ را برگزار کنند اما شرایط به قدری نابسامان و زمان به قدری کم بود که در نهایت تصمیم بر این شد که لیگ نیمه کاره به پایان برسد.

حالا اما باشگاه استقلال مدعی است که چون در جدول فریز شده در صدر قرار داشته باید به عنوان قهرمان لیگ برتر هم معرفی شود. موضوعی که با مخالفت باشگاه‌هایی مثل پرسپولیس، سپاهان و تراکتور مواجه شده است.

علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی استقلال ساعتی پیش در یک گفت‌وگوی تلویزیونی در این باره گفت: «ما مستندات را ارائه کرده‌ایم اما متاسفانه طبق ضرب المثل «چیزی که برای من نفعی ندارد برای دیگران هم نداشته باشد» استراتژی بعضی‌ها این است. اگر اصراری در این باره از سوی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ وجود داشته باشد کم کم این مساله را به ذهن متبادر می‌کند که رفتارها با تیم‌های مختلف عادلانه نیست و ما شاهد یک نوع تبعیض هستیم. این که افراد و جامعه فوتبال بگویند که اگر تیم دیگری در صدر جدول بود جام قهرمانی به آن تیم داده می‌شد نکته جالبی نیست.»

تاجرنیا درباره تصمیم نهایی استقلال در این باره گفت: «این موضوعی نیست که ما بخواهیم با آن کنار بیاییم و اگر ابزار قانونی وجود داشته باشد طبیعتا آن را دنبال می‌کنیم. البته شکل دنبال کردن ما طبیعتا مثل سایر تیم‌ها با لابی‌های سیاسی نیست. ما سعی می‌کنیم مسیرهای قانونی را دنبال کنیم.»


۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

شوک بزرگ به تراکتور؛ بیرانوند سرباز شد - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تحولات پیرامون علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تراکتور، طی ۲۴ ساعت گذشته با سرعتی باورنکردنی پیش رفته و حالا این پرونده وارد مرحله‌ای شده که می‌تواند به جدایی سنگربان ملی‌پوش از جمع سرخ‌پوشان تبریزی منجر شود.

به گزارش ورزش سه، ماجرا از شب گذشته آغاز شد. جایی که اخبار و شایعاتی درباره احتمال قرار گرفتن نام علیرضا بیرانوند در فهرست تیم ملی امید برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا منتشر شد. حضور بیرانوند در این رقابت‌ها از آن جهت اهمیت داشت که بر اساس قانون سرباز قهرمان، کسب یکی از سه مدال طلا، نقره یا برنز می‌توانست شرایط ویژه‌ای برای معافیت بازیکنان از خدمت سربازی ایجاد کند.

با این حال، این سناریو خیلی زود منتفی شد. کمتر از ۱۲ ساعت پس از انتشار شایعات، مشخص شد نام بیرانوند در فهرست اولیه بازیکنان بزرگسال تیم امید برای بازی‌های آسیایی ناگویا ثبت و رجیستر نشده است. در واقع، دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال در فهرست ثبت‌شده قرار دارند، اما نام بیرانوند در میان آنها دیده نمی‌شود. 

اما در شرایطی که به نظر می‌رسید ماجرای ناگویا به پایان رسیده، خبر بزرگ‌تر از راه رسید. خبری که می‌تواند آینده حرفه‌ای بیرانوند را به شکل جدی تغییر دهد.

سردار زاهدی، معاون سازمان نظام وظیفه عمومی، اعلام کرده است که علیرضا بیرانوند از مهرماه ۱۴۰۵ مشمول خدمت سربازی خواهد شد و دیگر امکان همراهی تراکتور را نخواهد داشت.

این اعلام در حالی صورت گرفته که طی هفته‌های گذشته، مواضع متفاوتی درباره وضعیت تحصیلی و نظام وظیفه بیرانوند مطرح شده بود. مسئولان دانشگاه آزاد پیش‌تر درباره پایان تحصیل او صحبت کرده بودند و همین مسئله یکی از محورهای اصلی بحث درباره زمان مشمول شدن این بازیکن بود.

از سوی دیگر، باشگاه تراکتور تا همین اواخر موضعی کاملاً متفاوت داشت. حجت کریمی، مدیرعامل این باشگاه، در نشست خبری خود با اشاره مستقیم به شایعات سربازی بیرانوند اعلام کرده بود که این دروازه‌بان فعلاً مشمول نیست و در خدمت تراکتور خواهد بود و از هواداران خواسته بود نگران این موضوع نباشند. 

حالا اما اظهارات معاون سازمان نظام وظیفه عمومی، معادلات را تغییر داده است. بر اساس این اعلام، بیرانوند از مهرماه سال ۱۴۰۵ باید دوران خدمت خود را آغاز کند و در صورت اجرای این تصمیم، ادامه حضور او در تراکتور با مانع قانونی روبه‌رو خواهد شد. مقصد احتمالی او نیز می‌تواند یکی از تیم‌های نظامی، از جمله فجر شهید سپاسی یا ملوان بندرانزلی باشد.

به این ترتیب، داستانی که شب گذشته با شایعه حضور بیرانوند در تیم امید و احتمال استفاده از قانون سرباز قهرمان آغاز شده بود، تنها چند ساعت بعد با اعلام رسمی درباره مشمول شدن او وارد مرحله‌ای کاملاً متفاوت شد. مرحله‌ای که حالا آینده یکی از مهم‌ترین بازیکنان تراکتور را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

اکنون باید منتظر واکنش علیرضا بیرانوند، باشگاه تراکتور و همچنین فدراسیون فوتبال ماند. چرا که اعلام معاون سازمان نظام وظیفه عمومی، در صورت نهایی و اجرایی شدن، می‌تواند به معنای پایان حضور بیرانوند در تراکتور از مهرماه باشد.




 شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!
۱۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!

خرید پرسروصدای پرسپولیس در نقل و انتقالات تابستانی بعید است شرایط حضور در دربی را داشته باشد.

 چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا

یاسر آسانی مشکلی برای به میدان رفتن ندارد و شکایت علیه استقلال در این مورد به جایی نمی‌رسد. آسانی قرارداد دو فصل با استقلال دارد.

 استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ
۱۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آبی‌ها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند. عملکرد کلی استقلال برابر این 2-8 رقیب، بد نیست ولی حضور الوصل و العین یعنی هجوم خاطرات تلخ؛ این دو تیم رقم‌زننده اولین و سومین شکست سنگین آنها در تاریخ‌شان هستند.* السد قطر آنها در حال تبدیل شدن به رقیب همیشگی استقلال در این چند سال اخیر هستند. آبی‌ها روزگار خوبی برابر السد داشتند ولی دیگر ندارند؛ بردن ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,گزارش آماری,پیشنهاد سردبیر

 تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان

تیم والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران در دومین دیدار خود در قهرمانی جهان دوحه موفق به شکست پاکستان شد و در صدر جدول گروه پنجم مرحله مقدماتی باقی ماند.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۲۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 خبر خیلی خوب برای استقلالی‌ها در دربی؛ جا برای پرسپولیسی‌ها کم است!
۱۴ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

خبر خیلی خوب برای استقلالی‌ها در دربی؛ جا برای پرسپولیسی‌ها کم است!

سخنگوی سازمان لیگ با تشریح آخرین وضعیت محرومیت تماشاگران تراکتور و پرسپولیس، درباره سهم هواداران در دربی پایتخت و قیمت بلیت مسابقات لیگ برتر نیز توضیح داد.