قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۵ ساعت قبل

علی حمودی: از پرویز برومند حیرت کردم!

مدافع پیشین استقلال با اشاره به شروع خوب آبی‌پوشان با سهراب بختیاری‌زاده، ابراز امیدواری کرد تیم سابقش در شهرآورد صدوهفتم به طلسم ناکامی‌های چند سال اخیر پایان بدهد.
 علی حمودی: از پرویز برومند حیرت کردم!

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش "ورزش سه"، دربی پیشکسوتان استقلال و پرسپولیس در جزیره کیش با هفت گل، کری‌خوانی‌های همیشگی و برتری چهار بر سه آبی‌پوشان به پایان رسید. این مسابقه سه روز پیش از رویارویی تیم‌های اصلی استقلال و پرسپولیس برگزار شد و علی حمودی نیز یکی از بازیکنان حاضر در ترکیب پیشکسوتان استقلال بود.

 

حمودی پس از این مسابقه درباره کیفیت دربی پیشکسوتان، برتری استقلال، درگیری لفظی علیرضا واحدی نیکبخت و محسن مسلمان، شرایط دو تیم پیش از شهرآورد صدوهفتم و دست بسته سهراب بختیاری‌زاده صحبت کرد. 

در ادامه گفت‌وگوی او با خبرنگار ورزش سه را در ادامه می‌خوانید:

 

*درباره دربی پیشکسوتان صحبت می‌کنید. مسابقه چطور بود؟

درست است که اسم مسابقه، دربی پیشکسوتان بود، اما بیشتر بازیکنان از نظر بدنی در شرایط بسیار خوبی قرار داشتند. خودم شخصاً تصور نمی‌کردم بازی در چنین سطحی برگزار شود. مسابقه کاملاً جدی بود و بازیکنان با انرژی و انگیزه زیادی بازی می‌کردند. شرایط به شکلی بود که انگار در یک دربی رسمی حضور داشتیم. فضای قبل و بعد از مسابقه هم بسیار خوب بود و مشکل خاصی پیش نیامد. استقبال مناسبی از بازی شد و حضور چهره‌های قدیمی استقلال و پرسپولیس توانست حال‌وهوای خوبی در جزیره کیش ایجاد کند. کیش به دلیل اتفاقات اخیر کمی خلوت شده بود و احساس می‌کنم برگزاری این بازی و حضور مردم، دوباره به فضای جزیره روحیه داد. ما بازیکنان جنوبی به گرما و شرجی عادت داریم، اما گرمای خود مسابقه واقعاً بالا بود. بازیکنان انگیزه زیادی داشتند، گل‌های فراوانی به ثمر رسید و حتی بعضی حرکات و گل‌ها حاصل کارهای تمرین‌شده بود. کسانی که بازی را از نزدیک ندیدند یا آن را دنبال نکردند، مسابقه جذابی را از دست دادند.

*استقلال در این بازی چهار گل زد و برنده شد. با این آمادگی نمی‌توانستید در دربی صدوهفتم هم به میدان بروید؟

البته واقعیت این است که نمی‌توانیم خودمان را با بازیکنان فعلی مقایسه کنیم. آنها هر روز تمرینات سخت و پرفشاری انجام می‌دهند و فوتبال حرفه‌ای شرایط متفاوتی دارد. من به استقلالِ سهراب بختیاری‌زاده بسیار امیدوارم و فکر می‌کنم این تیم توانایی کسب سه امتیاز دربی را دارد.

 

*تقابل سهراب بختیاری‌زاده و مهدی تارتار را در شهرآورد صدوهفتم چطور می‌بینید؟ …