قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۸ ساعت قبل

رحمتی: دروغ نمی‌گویم، خوابم برده بود!

رحمتی پس از شکست مقابل سپاهان، مسئولیت باخت را پذیرفت و گفت تیمش مستحق این نتیجه نبود.
 رحمتی: دروغ نمی‌گویم، خوابم برده بود!

به گزارش"ورزش سه"، مهدی رحمتی، سرمربی گل‌گهر، پس از شکست ۲ بر صفر تیمش مقابل سپاهان در نشست خبری حاضر شد و ضمن تبریک این پیروزی به طلایی‌پوشان، مسئولیت شکست تیمش را برعهده گرفت.

رحمتی در ابتدای صحبت‌هایش بابت غیبت در نشست خبری پیش از مسابقه عذرخواهی کرد و گفت: «ابتدا از شما عذرخواهی می‌کنم، چون واقعاً عادت ندارم در کنفرانس خبری قبل از بازی شرکت نکنم. هتل ما در کوثر بود و مسافت آن تا ورزشگاه مقداری طولانی بود و ساعتی که باید در نشست حاضر می‌شدم، به جلسه و برنامه‌های تیمی ما نزدیک بود. به همین دلیل نتوانستم در کنفرانس شرکت کنم و از شما عذرخواهی می‌کنم.»

او درباره شکست برابر سپاهان گفت: «قبل از هر چیز به هر دو تیم خسته‌نباشید می‌گویم و این پیروزی را به تیم سپاهان، کادر فنی و هوادارانش تبریک می‌گویم. به بازیکنان خودم هم خسته‌نباشید می‌گویم. در مورد شرایط بازی، اول از همه نمی‌خواهم توجیه کنم، مقصر اصلی این شکست من هستم و تمام مسئولیت آن را برعهده می‌گیرم. با این حال، دو نکته وجود دارد که فکر می‌کنم گفتن آنها می‌تواند در آینده به تیم ما کمک کند.»

سرمربی گل‌گهر ادامه داد: «نکته اول این است که مقداری دست ما در این بازی بسته بود. به ما گفته شده بود که بعد از هفته سوم، نفراتی که فعلاً خارج از فهرست بودند، از جمله آقایان عالیشاه، معصومی و اخباری، می‌توانند به فهرست اضافه شوند و ما بتوانیم از آنها استفاده کنیم. وقتی مسابقات هر سه یا چهار روز یک‌بار برگزار می‌شود، هرچه دست شما پرتر باشد و بازیکنان بیشتری در اختیار داشته باشید، شرایط برای مدیریت بازی راحت‌تر است. سبک بازی تیم ما هم پرفشار و مبتنی بر پرس است و طبیعتاً هرچه نیرو و بازیکن بیشتری داشته باشیم، بیشتر به کارمان می‌آید.»

رحمتی درباره دومین نکته مهم بازی نیز گفت: «نکته دوم، فرصت دقیقه دوم بازی بود. اگر می‌توانستیم از آن موقعیت استفاده کنیم، شاید شرایط مسابقه کاملاً تغییر می‌کرد و نتیجه به شکل دیگری رقم می‌خورد. با این حال به بازیکنانم خسته‌نباشید می‌گویم، چون در طول مسابقه موقعیت‌های خوبی خلق کردیم. سپاهان هم موقعیت‌هایی داشت. در بعضی دقایق سپاهان بهتر از ما بود و در بعضی زمان‌ها ما بازی را در اختیار داشتیم و توانستیم موقعیت ایجاد کنیم، حتی در دقایق پایانی هم یک فرصت بسیار خوب داشتیم.»

او …



 ترکیب استقلال مقابل فولاد با تغییر کاپیتان!
۱۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ترکیب استقلال مقابل فولاد با تغییر کاپیتان!

یازده بازیکن استقلال برای دیدار هفته چهارم مقابل فولاد مشخص شدند.

 خلاصه بازی استقلال مقابل فولاد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

خلاصه بازی استقلال مقابل فولاد

تیم فوتبال استقلال در هفته چهارم لیگ برتر فوتبال ایران در خوزستان برابر فولاد با نتیجه بدون گل متوقف شدند تا بالاخره در این فصل امتیاز از دست دهند.

 حضور حسینعلی امیری استاندار فارس در تمرین فجر سپاسی پیش از دیدار با ذوب‌آهن
۱۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حضور حسینعلی امیری استاندار فارس در تمرین فجر سپاسی پیش از دیدار با ذوب‌آهن

فجر سپاسی پس از پیروزی مقابل ملوان، میزبان ذوب‌آهن در هفته چهارم است. حسینعلی امیری، احمدی و بوعلی در تمرین امروز حضور یافتند.

 خروج محرم نویدکیا از ورزشگاه نقش جهان
۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خروج محرم نویدکیا از ورزشگاه نقش جهان

اینترنت داخلی نیم بها

 ترکیب النصر با حضور فیکس کریستیانو رونالدو مقابل التعاون
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

ترکیب النصر با حضور فیکس کریستیانو رونالدو مقابل التعاون

پایگاه خبری فوتبالی - تیم النصر عربستان در چارچوب هفته چهارم لیگ حرفه‌ای عربستان، از ساعت ۲۱:۳۰ به وقت ایران در ورزشگاه مرصول پارک ریاض میزبان تیم التعاون خواهد بود. به گزارش فوتبالی، شاگردان آنژ پوستکوگلو که با سه پیروزی متوالی صدرنشین لیگ هستند، با ترکیبی هجومی و با حضور کریستیانو رونالدو در نوک خط حمله پا به این مسابقه می‌گذارند.تنها غایب بزرگ النصر در این دیدار، بنتو، دروازه‌بان برزیلی است که به دلیل اخراج در بازی قبلی برابر الاتفاق، محروم شده است. به جای او، عبدالرحمن العتیبی درون دروازه می ...,النصر عربستان,التعاون,کریستیانو رونالدو,لیگ عربستان,سادیو مانه,ژائو فلیکس,آنژه پوستکوگلو,پیشنهاد سردبیر

 رسمی: پایان نقل و انتقالات در پرسپولیس!
۱۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: پایان نقل و انتقالات در پرسپولیس!

باشگاه پرسپولیس بدون جذب مدافع چپ و هافبک دفاعی به کار خود در نقل و انتقالات پایان داد.



پرواز ققنوس‌های ایران
روزنامه توسعه ایرانی

پرواز ققنوس‌های ایران

نگار رشیدی امروز که این کلمات روی کاغذ این صفحه نقش بسته و شما در حال خواندن آن هستید، ورزش زنان ایران یکی از باشکوه ترین و طلایی ترین صفحات
روزنامه شرق

درگیری لفظی خداداد عزیزی با خبرنگاران

مدل جدید حاشیه‌سازی برای دیده‌شدن؛ منت گذاری سر مردم و ایران/ کاش بروید و پشت سرتان در را هم ببندید - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

مدل جدید حاشیه‌سازی برای دیده‌شدن؛ منت گذاری سر مردم و ایران/ کاش بروید و پشت سرتان در را هم ببندید - پارس فوتبال

اگر هدف فقط دیده‌شدن است، باید گفت این روش دیگر برای مردم چندان تازگی ندارد.
سایت خبرآنلاین

بهانه خنده‌دار دستیار تارتار برای باخت به تراکتور

فشار بیاور و برو | رویه ستاره‌های فوتبال برای جدایی از باشگاه
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فشار بیاور و برو | رویه ستاره‌های فوتبال برای جدایی از باشگاه

بازیکنان حرفه‌ای فوتبال در چند سال اخیر برای جدایی از باشگاه تحت قرارداد ترفندهای مختلفی را استفاده می‌کنند.
ناهید کیانی: آسیب‌هایی که داریم با آدم ۶۰ ساله برابری می‌کند/ از اولین بودن فشار کشیده‌ام - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

ناهید کیانی: آسیب‌هایی که داریم با آدم ۶۰ ساله برابری می‌کند/ از اولین بودن فشار کشیده‌ام - پارس فوتبال

کاپیتان تیم ملی تکواندو زنان ایران از درس‌هایی که بعد از المپیک گرفته صحبت کرد و تأکید کرد که ورزشکاران نباید فقط با رنگ مدال‌هایشان قضاوت شوند.