قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۹ ساعت قبل

دی‌زربی: با پول خرج کردن تاتنهام مشکل دارند!

روبرتو دی‌زربی، سرمربی تاتنهام، به صحبت‌ها درباره ولخرجی‌های این تیم در بازار نقل‌وانتقالات واکنش نشان داد.
 دی‌زربی: با پول خرج کردن تاتنهام مشکل دارند!

به گزارش "ورزش سه"، روبرتو دی‌زربی، سرمربی تاتنهام، پیش از نخستین بازی فصل لیگ برتر مقابل برنتفورد در نشست خبری حاضر شد و درباره شرایط تیم، نقل‌وانتقالات، انتخاب کاپیتان جدید و آخرین وضعیت مصدومان صحبت کرد.

تاتنهام شنبه فصل جدید را با دیدار خارج از خانه مقابل برنتفورد آغاز می‌کند. این باشگاه در آستانه جذب ساوینیو از منچسترسیتی است و مذاکرات برای جذب عمر مرموش نیز ادامه دارد. با جدایی بازیکنانی مانند کریستین رومرو، جد اسپنس و گولیلمو ویکاریو، تاتنهام در حال بازسازی ترکیب خود است.

کاپیتان جدید تاتنهام؟

«کاپیتان جدید میکی فن‌ د فن است. نفر دوم پدرو پورو، نفر سوم بن دیویس، نفر چهارم جیمز مدیسون و نفر پنجم آرچی گری هستند. چرا پنج نفر؟ چون می‌خواهم تا جای ممکن کاپیتان‌های بیشتری داشته باشیم و همه آن‌ها شایستگی کاپیتان بودن را دارند.»

انتقادات از هزینه‌های تاتنهام؟

«خیلی زیاد شنیده‌ام که می‌گویند پول تاتنهام، پول تاتنهام. من مدت زیادی است که فوتبال را دنبال می‌کنم. تمام تیم‌هایی را که برای قهرمانی رقابت می‌کنند دیده‌ام که هزینه می‌کنند. شاید اگر تاتنهام در لیگ برتر پول خرج کند، این موضوع تبدیل به مشکل شده و با آن مشکل داشته باشند.»

وضعیت ساوینیو؟

«تا زمانی که انتقال بازیکنی رسمی نشده، درست نیست درباره او صحبت کنیم. فقط می‌توانم بگویم که بسیار خوشحالم. هنوز کار ما در بازار نقل‌وانتقالات تمام نشده است. این بخش مهمی از کار ماست.

تاکنون چند بازیکن فوق‌العاده جذب کرده‌ایم که روحیه و شخصیت بسیار خوبی دارند. شما بهتر از من می‌دانید که با نام‌های بزرگ و بازیکنان بزرگ نمی‌توان بازی‌ها را برد؛ برای پیروزی باید شایستگی خود را ثابت کنید. برای این کار باید از نظر شخصیت، هدف، ارزش‌ها و سبک بازی به سطح موردنظر برسیم.»

غیبت فن‌ د فن در پیش‌فصل؟

«امروز او همراه ما و در تمرینات گروهی کار کرد و شرایطش بسیار خوب است. او در جریان اردوی پیش‌فصل استرالیا دچار مشکل شد. نمی‌دانم شاید پرواز در این موضوع تأثیر داشت، اما مشکل بزرگی نبود. ما سنسی را در اختیار داریم، بن دیویس را هم داریم و بازیکنانی داریم که از نظر شرایط بدنی برای بازی فردا آماده هستند.»



۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

لیگ برتر شروع شد: با آتش‌بازی آرسنال

به گزارش ورزش سه، لیگ برتر انگلیس، زیباترین و جذاب‌ترین لیگ دنیا امشب آغاز شد. آرسنال، قهرمان فصل گذشته، که به مصاف کاونتری، تیم تازه صعود کرده از چمپیونشیپ رفته، در نیمه اول با دو گل، از تیم تازه‌وارد پیش افتاده است.

آرسنال پیش از شروع مسابقه از جدیدترین خرید خود، ازری کنسا، رونمایی کرد. مدافع جدید توپچی‌ها که قراردادش با این باشگاه امروز رسمی شده، در ورزشگاه امارات به هواداران معرفی شد تا نخستین حضورش در خانه جدید را تجربه کند. البته کنسا برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی آرسنال رقابت سختی در خط دفاعی پیش رو خواهد داشت.

پس از این مراسم، آرسنال، مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر، در نخستین بازی فصل جدید شروعی قدرتمند داشت و نیمه اول دیدار مقابل کاونتری، تیم تازه‌صعودکرده به لیگ برتر، را با برتری 2-0 به پایان رساند.

شاگردان آرتتا از همان ابتدا برتری خود را به حریف دیکته کردند و در دقیقه 15 به گل اول رسیدند. کریستوس تزولیس روی اشتباه ون ایویک فشار آورد و توپ را از او گرفت تا ریکاردو کالافیوری خیلی سریع توپ را به کای هاورتز برساند. مهاجم آرسنال بدون مکث ضربه‌اش را زد و توپ را به گوشه دورتر دروازه فرستاد تا قهرمان فصل گذشته خیلی زود پیش بیفتد.

آرسنال تنها هشت دقیقه بعد اختلاف را دو برابر کرد و بار دیگر تزولیس در شکل‌گیری گل نقش داشت. ارسال زمینی او را راوشورث دفع کرد، اما توپ مستقیماً مقابل بوکایو ساکا قرار گرفت. ستاره انگلیسی آرسنال از فاصله حدود هفت متری کار سختی برای باز کردن دروازه خالی نداشت و گل دوم را به ثمر رساند.

در ادامه نیمه اول، آرسنال همچنان کنترل کامل بازی را در اختیار داشت و اجازه نداد کاونتری پاسخ قابل توجهی به این دو گل بدهد. آمار امید گل دو تیم به خوبی تفاوت عملکرد آنها را نشان می‌دهد؛ آرسنال در 45 دقیقه اول به xG معادل 1.29 رسید، در حالی که این عدد برای کاونتری تنها 0.04 بود.

ساکا که گل دوم آرسنال را به ثمر رساند، در پایان نیمه اول درباره عملکرد تیمش به اسکای اسپورتس گفت: "امروز واقعاً خیلی خوب بازی کردیم، بازی‌مان روان بود. این همان آرسنالی است که می‌خواهیم در این فصل ببینیم."

ابررایانه Opta پس از این نمایش چهل و پنج دقیقه‌ای، شانس پیروزی آرسنال را به 97.8 درصد افزایش داده است. احتمال بازگشت کاونتری و پیروزی این تیم تنها 0.3 درصد ارزیابی شده و شانس تساوی 1.9 درصد است.

آرسنال که فصل گذشته قهرمان لیگ برتر شد، در اولین مسابقه برای دفاع از عنوان قهرمانی‌اش نمایشی کاملاً مسلط ارائه کرد و با برتری 2-0 راهی رختکن شد. کاونتری برای بازگشت در نیمه دوم به معجزه‌ای ماوراالطبیعه نیاز دارد. 


۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: سومین ستاره انگلیسی به اینتر پیوست

به گزارش ورزش سه، کرتیس جونز، هافبک 25 ساله لیورپول، با رسمی شدن انتقالش به اینتر، پس از 16 سال حضور در جمع قرمزهای مرسی‌ساید از این باشگاه جدا شد و فصل آینده را در سری آ سپری خواهد کرد.

جونز اسناد انتقال دائمی خود به اینتر را با قراردادی به ارزش 35 میلیون یورو، معادل 30 میلیون پوند، امضا کرده است. اینتر ابتدا 30 میلیون یورو به صورت قطعی برای این بازیکن پرداخت خواهد کرد و پنج میلیون یوروی دیگر به عنوان پاداش‌های وابسته به عملکرد می‌تواند به این مبلغ اضافه شود.

جونز دیروز راهی ایتالیا شده بود تا تست‌های پزشکی خود را پشت سر بگذارد و پس از توافق دو باشگاه، مراحل نهایی انتقال را انجام دهد.

لیورپول در قرارداد این بازیکن بند 10 درصدی از فروش آینده او را گنجانده است؛ بندی که می‌تواند در صورت انتقال بعدی جونز برای باشگاه انگلیسی درآمد بیشتری داشته باشد. جونز در حالی آنفیلد را ترک می‌کند که تنها یک سال از قراردادش با لیورپول باقی مانده بود.

باشگاه لیورپول با انتشار بیانیه‌ای رسمی، جدایی این بازیکن را تأیید کرد و ضمن تشکر از او بابت تعهد و کمک‌هایش در طول 16 سال حضور در باشگاه، برای کرتیس در ادامه مسیر حرفه‌ای آرزوی موفقیت کرد.

جونز از سال 2019 و در زمان حضور یورگن کلوپ روی نیمکت لیورپول، اولین بازی خود برای تیم بزرگسالان این باشگاه را انجام داد. او در مجموع 228 بار با پیراهن تیم اصلی لیورپول به میدان رفت.

جونز در فصل 26-2025 در 49 بازی در تمامی رقابت‌ها به میدان رفت، اما تنها 28 بار در ترکیب اصلی قرار گرفت و به تدریج از شرایطی که داشت، ناراضی شد. جونز در پایان فصل حتی مدتی در پست دفاع راست هم به صورت موقت به میدان رفت.

تلاش ناموفق اینتر در ژانویه

اینتر پیش از این در ماه ژانویه برای جذب جونز تلاش کرده بود، اما پیشنهاد این باشگاه برای انتقال قرضی همراه با بند خرید در پایان فصل با موافقت لیورپول مواجه نشد.

در ماه ژوئن همین تابستان هم اینتر پیشنهادی در حدود 25 میلیون یورو برای جذب این بازیکن ارائه کرد که توسط لیورپول رد شد. باشگاه انگلیسی در آن مقطع اعلام کرده بود که برای فروش جونز حدود 40 میلیون یورو می‌خواهد.

در نهایت دو طرف بر سر انتقالی 35 میلیون یورویی به توافق رسیدند تا جونز پس از سال‌ها حضور در لیورپول، راهی قهرمان سری آ شود.

لیورپول جانشین نمی‌خرد؟

آندونی ایرائولا، سرمربی لیورپول، پیش از نهایی شدن این انتقال گفته بود که دوست داشت جونز را در تیمش حفظ کند، اما به تصمیم این بازیکن برای آغاز یک چالش جدید احترام می‌گذارد.

ایرائولا همچنین از تری نیونی، هافبک نوجوان لیورپول، حمایت کرده و معتقد است این بازیکن جوان می‌تواند برای پر کردن جای خالی جونز نقش مهمی ایفا کند.

لیورپول در شرایط فعلی بعید است پیش از بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی برای خرید جانشین جونز اقدام کند و به نظر می‌رسد نیونی یکی از گزینه‌های اصلی برای پر کردن این خلأ باشد.

جدایی جونز به معنای پایان یک پیوند 16 ساله بین این بازیکن و باشگاه دوران کودکی‌اش است. او از آکادمی لیورپول به تیم اصلی رسید و در طول این سال‌ها 228 بازی برای قرمزها انجام داد.


۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ستاره دوپینگی در آستانه بازگشت به لیگ برتر - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ میخایلو مودریک پس از نزدیک به دو سال دوری از فوتبال، یک فرصت تازه برای بازگشت به سطح اول فوتبال انگلیس پیدا کرده است؛ لیدز یونایتد برای جذب قرضی ستاره اوکراینی چلسی وارد مذاکره شده، هرچند اولین پیشنهاد این باشگاه از سوی آبی‌های لندن رد شده است.

به گزارش ورزش سه، چلسی در پاسخ به پیشنهاد لیدز برای انتقال قرضی مودریک مخالفت کرده، اما مذاکرات دو باشگاه همچنان ادامه دارد و احتمال تغییر شرایط این انتقال وجود دارد.

مودریک که در ژانویه ۲۰۲۳ با قراردادی که ارزش آن می‌توانست به ۸۸ میلیون پوند برسد از شاختار دونتسک به چلسی پیوست، در مدت حضورش در لندن نتوانست انتظارات را برآورده کند. او تاکنون ۷۳ بازی برای چلسی انجام داده و ۱۰ گل به ثمر رسانده است.

البته مشکل اصلی او در دو سال اخیر نه مسائل فنی، بلکه محرومیت چهار ساله‌ای بود که در نوامبر ۲۰۲۴ به دلیل مثبت شدن نمونه آزمایش مربوط به ملدونیوم برایش در نظر گرفته شد. مودریک این تصمیم را به دادگاه حکمیت ورزش (CAS) برد و در نهایت، با توجه به تغییرات انجام‌شده در رویه‌های ضد دوپینگ و توافق او، اتحادیه فوتبال انگلیس و آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ (WADA)، محرومیتش کاهش یافت.

در نتیجه، اتحادیه فوتبال انگلیس ماه گذشته اعلام کرد که مودریک می‌تواند بلافاصله بدون محدودیت به فوتبال برگردد.

او در واکنش به پایان این پرونده تأکید کرد که این دوران، سخت‌ترین مقطع دوران حرفه‌ای‌اش بوده و بار دیگر مدعی شد که هرگز آگاهانه یا عمدی ماده ممنوعه‌ای مصرف نکرده است.

مودریک اخیراً با حضور در دیدار دوستانه چلسی مقابل یوونتوس در هنگ‌کنگ، بعد از مدتها دوباره به میدان رفت. او درباره این دوران گفته بود که عملاً ۱۸ ماه را مثل یک پیش‌فصل طولانی پشت سر گذاشته و در تمام این مدت به تمرین سخت ادامه داده است.

لیدز، فرصت دوباره مودریک

لیدز می‌تواند قایق نجات مودریک باشد. این تیم که فصل گذشته با هدایت دنیل فارکه به لیگ برتر بازگشت، به دنبال تقویت گزینه‌های هجومی خود است و مودریک یکی از بازیکنانی است که در فهرست این باشگاه قرار گرفته است.

چلسی در تابستان امسال تعداد زیادی بازیکن هجومی در اختیار گرفته و مودریک احتمالاً برای رسیدن به دقایق بازی با رقابت سختی مواجه خواهد شد. همین می‌تواند احتمال جدایی قرضی او را افزایش دهد.

لیدز تا رسیدن به توافق نهایی فاصله دارد، اما مذاکرات ادامه دارد و مودریک امیدوار است پس از نزدیک به دو سال، بار دیگر در لیگ برتر انگلیس فرصت نشان دادن توانایی‌هایش را پیدا کند.




 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۱۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.

 ورزشگاه شهدای لرستان به‌زودی به خیبر واگذار می‌شود
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

ورزشگاه شهدای لرستان به‌زودی به خیبر واگذار می‌شود

استاندار لرستان با تأکید بر نقش اجتماعی باشگاه خیبر خرم‌آباد، از افتتاح قریب‌الوقوع ورزشگاه شهدای لرستان و واگذاری آن به این تیم خبر داد.

 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۲۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور
۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور

نمایشگاه هوایی چین امسال سی‌امین سالگرد تاسیس خود را جشن می‌گیرد. این نمایش در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی هوایی ژوهای برگزار می‌شود.

 شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!
۲۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب در لیگ اروپا