قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۵ ساعت قبل

ذوب‌آهن 1- مس شهربابک 1: دراماتیک‌ترین تساوی لیگ

ورزشگاه فولادشهر اصفهان امروز شاهد یکی از جذاب‌ترین بازی‌های این فصل لیگ برتر بود.
 ذوب‌آهن 1- مس شهربابک 1: دراماتیک‌ترین تساوی لیگ

به گزارش "ورزش سه"، در دومین روز از سومین هفته لیگ برتر، تیم ذوب آهن در روزی که خیلی زود ده نفره شده بود توانست بازی هجومی مقابل مس شهربابک انجام دهد و در نهایت به تساوی یک بر یک برسد. نتیجه‌ای با تعداد حملات دو تیم و موقعیت‌های گلزنی آنها چندان همخوانی ندارد. نکته مهم اینجا بود که میل هجومی دو تیم در هر دو نیمه تغییر نکرد و هر تیم ضمن به ثمر رساندن یک گل، یک بازیکنش نیز از زمین اخراج شد.

در نیمه اول مسابقه با وجود خلق موقعیت‌های متعدد در دو سمت زمین، بی‌دقتی مهاجمان و واکنش دروازه‌بان‌ها مانع گلزنی شد و مهم‌ترین اتفاق مسابقه نیز در دقیقه 10 رقم خورد؛ جایی که آرش قادری، مدافع ذوب‌آهن، پس از بازبینی صحنه توسط VAR با کارت قرمز از زمین اخراج شد، اما تیم میزبان با وجود ده‌نفره شدن نیز از حملات خود دست نکشید.

نیمه دوم اتفاقات بیشتری به خود دید؛ هر دو گل در این نیمه زده شد و مجتبی هاشمی نسب که به عنوان یار تعویضی برای میهمان به زمین آمده بود، در دقایق پایانی اخراج شد. درباره او هم بعد از بازبینی صحنه، نظر داور عوض شد. تعویض دروازه‌بان مس بعد از گل تساوی ذوب آهن از دیگر اتفاقات نادر این بازی بود. شدت حملات ذوب آهن بعد از رسیدن به گل اول خیلی بیشتر شد و اگر درخشش آیدین قویدل نبود، شاید نتیجه دیگری در پایان ثبت شده بود.

در هر حال، ذوب‌آهن و مس شهربابک در هفته سوم لیگ برتر، در حالی با تساوی بدون گل در نیمه نخست همراه شد که دو تیم پس از کسب تنها یک امتیاز از دو بازی ابتدایی، برای رسیدن به نخستین برد فصل به میدان آمده بودند. با این نتیجه، ذوب آهن و مس شهربابک دو امتیازی شدند و به ترتیب در رتبه‌های 12 و 14 جدول رده بندی قرار گرفتند.

مهمترین اتفاقات این بازی را در ادامه مرور کنید:

دوم شهریور 1405 – هفته سوم لیگ برتر

ذوب آهن – مس شهربابک | ورزشگاه فولادشهر

داور: محمدرضا تارخ، کمک‌ها: سعید زیبا، عباس یعقوبی و میلاد کهزادی

ناظر: محمود رفیعی

داور VAR: سیدحسین حسینی، کمک VAR: شاهین یزدانی

ذوب آهن: داود نوشی صوفیانی، سعید کریمی، علی شجاعی، آرش قادری، جلال الدین علی‌محمدی، محمود قایدرحمتی، امیرحسین رنگرز جدی،‌ محمد مرتضوی، امین جهان کهن، بهنام تیموریان و امید لطیفی.

سرمربی: عبدالله ویسی

مس …



 توفیق اجباری
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

توفیق اجباری

بسته ماندن پنجره نقل‌وانتقالات استقلال، برخلاف تصور اولیه، به سکوی پرتاب این تیم تبدیل شده؛ تیمی که حالا با تکیه بر جوان‌ها، انضباط و اعتماد به داشته‌هایش، صدرنشینی را به نام خود زده است.

 تصمیم استقلال برای اعزام سحرخیزان، رزاقی‌نیا و قلی‌زاده به تیم امید پس از دیدار با السد
۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تصمیم استقلال برای اعزام سحرخیزان، رزاقی‌نیا و قلی‌زاده به تیم امید پس از دیدار با السد

استقلال تصمیم دارد سحرخیزان، رزاقی‌نیا و قلی‌زاده را پس از دیدار با السد (۲۳ شهریور) به تیم امید برای بازی‌های آسیایی ناگویا بدهد.

 تارتار: هم بدشانس بودیم و هم تاوان کم تجربگی را دادیم
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تارتار: هم بدشانس بودیم و هم تاوان کم تجربگی را دادیم

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تیم پرسپولیس، گفت: بازی دادن به جوان، تاوان دارد و تاوان کم تجربگی را دادیم.به گزارش فوتبالی، مهدی تارتار در نشست خبری پس از شکست پرسپولیس مقابل تراکتور، اظهار داشت: از هواداران بابت این شکست عذرخواهی می‌کنم. می‌دانم شب سختی را دارند و مسئولیت این باخت با کادرفنی است. از بازیکنان تشکر می‌کنم که خیلی زحمت کشیدند ولی فوتبال همین است. اگر اشتباه کنید، بازنده هستید. قبل از بازی به بازیکنان گوشزد کردم که مقابل بعضی تیم‌ها باید اشتباهات‌مان را به حداقل برسانیم. وی افزود: با ...,مهدی تارتار,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,پیشنهاد سردبیر

 جدول لیگ برتر| همسایه جدید برای صدرنشین/ جایگاه استقلال و تراکتور با سقوط پرسپولیس
۲۶ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

جدول لیگ برتر| همسایه جدید برای صدرنشین/ جایگاه استقلال و تراکتور با سقوط پرسپولیس

تیم استقلال در پایان هفته سوم لیگ برتر صدرنشین باقی ماند.

 پیروزی استقلال را گردن حسین حسینی نیندازید؛ ما بهتر بودیم و بردیم/ خوشحالی بازیکنان ذخیره، کلید موفقیت بختیاری‌زاده است
۲ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پیروزی استقلال را گردن حسین حسینی نیندازید؛ ما بهتر بودیم و بردیم/ خوشحالی بازیکنان ذخیره، کلید موفقیت بختیاری‌زاده است

مدافع و مربی اسبق استقلال اعتقاد دارد به هیچ عنوان نباید پیروزی مهم این تیم برابر سپاهان را گردن حسین حسینی و اشتباهات او انداخت.

 تعویض از تارتار بود، سوتی از ایری؛ اما نکونام مشت‌ها را بعد سوت گره کرد!
۸ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

تعویض از تارتار بود، سوتی از ایری؛ اما نکونام مشت‌ها را بعد سوت گره کرد!

خوشحالی زائد الوصف جواد نکونام بعد از پیروزی بر پرسپولیس واقعا عجیب بود.



معجزه در قلب بحران
روزنامه توسعه ایرانی

معجزه در قلب بحران

آریا طاری روزهایی که هواداران استقلال با نگرانی اخبار محرومیت نقل وانتقالاتی باشگاه را دنبال می کردند و با حسرت به ریخت وپاش های
خاتون آسیایی
روزنامه توسعه ایرانی

خاتون آسیایی

سومین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا در حالی آغاز شد که یک نام آشنا به عنوان نماینده کشورمان در آن حضور داشت. تیمی که در ایران بااختلاف پرافتخارترین است و
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور کامل پوشش دهد.
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!
سایت پارسینه

من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!

ایمان گودرزی؛پیشکسوت استقلال و پرسپولیس در کافه‌خبر از پشت‌پرده فوتبال ایران صحبت کرد؛ از ادعای تحمیل بازیکن به مربیان و انتقاد از مدیریت باشگاه‌ها گرفته تا روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از روزهای حضورش در پرسپولیس و استقلال.
آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید

تهران- ایرنا- حذف ۶۰ درصد از جوانان کشتی آزاد ایران در براتیسلاوا زنگ خطری است که می‌تواند آینده پرافتخارترین رشته المپیکی ایران را تهدید کند.