قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۷ ساعت قبل

جامعه ورزش در سوگ مرگ هولناک بازیکن جوان

درگذشت رضا کاظمی بازیکن بسکتبال لیگ جوانان شیراز در سالن ورزشی صدرا جامعه ورزشی را در شوک فرو برده و نبود امکانات پزشکی و آمبولانس در سالن محل برگزاری مسابقه ابهاماتی به وجود اورده است.
 جامعه ورزش در سوگ مرگ هولناک بازیکن جوان

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش «ورزش سه»، رقابت‌های بسکتبال جوانان استان فارس در روز جمعه ۷ شهریور ۱۴۰۵ با حادثه‌ای تلخ همراه شد. در جریان دیدار دو تیم نوا و SBA که در سالن دانشگاه آزاد اسلامی صدرا برگزار می‌شد، رضا کاظمی بازیکن ۲۰ ساله تیم نوا جان خود را از دست داد.

 

بر اساس پیگیری‌های خبرنگار ورزش سه از حاضران در سالن، رضا کاظمی پس از پیش افتادن تیمش، تعویض شد و روی نیمکت نشست. اما تنها چند لحظه بعد، این بازیکن جوان به دچار عارضه قلبی شد و روی زمین افتاد.

 

مادر این بازیکن صبح همان روز همراه با با فرزندش برای تماشای بازی در سالن حاضر می‌شود و مقابل چشمان او جوان دسته‌گلش از دنیا می‌رود!

مادر رضا کاظمی که خودش هم از کادردرمان است بعد از اینکه فرزندش از حال می‌رود همراه پزشک تیم نوا بلافاصله بالای سر او حاضر می‌شود و عملیات احیا را بدون تجهیزات احیا و حضور آمبولانس شروع می‌کنند. با این حال تلاش‌های او برای نجات جان فرزندش بی‌نتیجه ماند. 

تلخی این ماجرا زمانی بیشتر می‌شود که فریادهای مادر، سکوت و شوک سالن را درهم شکسته بود می‌شکند بعد از اینکه تلاش‌هایش برای احیای فرزندش بی‌نتیجه می‌ماند با اشک و فریاد درخواست کمک کرده است!

وقوع این اتفاق در یک مسابقه رسمی، سوالاتی را درباره تمهیدات پزشکی سالن ایجاد کرده است که در جلوگیری از این فاجعه نقش مستقیم داشته است. به گفته حاضران در سالن، آمبولانس در سالن حضور نداشته و نیروهای اورژانس حدود ۲۰ دقیقه پس از ایست قلبی در سالن حاضر شده‌اند. همچنین گفته می‌شود امکانات حیاتی مانند دستگاه احیای قلبی در دسترس نبوده است تا عملیات احیا در زمان‌های طلایی ابتدایی انجام شود و بعد از حضور با تاخیر اورژانس احیا با دستگاه شروع می‌شود و رضا کاظمی به بیمارستان خاتم الانبیا منتقل می‌شود و در آنجا هم تلاش‌ها برای احیای رضا بی‌نتیجه می‌ماند.

رضا رفت و حالا جامعه بسکتبال و خانواده این بازیکن در انتظار بررسی ابعاد این حادثه تلخ و توضیحات رسمی مسئولان هیئت بسکتبال استان فارس درباره نحوه برگزاری و تمهیدات پزشکی این دیدار هستند که با سوال‌های بی‌جوابی همراه است، هزار اما و اگر در ذهن مادر رضا می‌ماند که اگر تجهیزات پزشکی در سالن حضور داشت، شاید احیا ممکن می‌شد، شاید رضا دوباره در زمین بسکتبال دیده می‌شد... …