قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۵ ساعت قبل

برگی از تاریخ: جامی که دایی، نکونام و نویدکیا با پنالتی فتح کردند

از گل به خودی عجیب مقابل مراکش تا گل علی دایی به پاراگوئه؛ ایران در یک تورنمنت خاطره‌انگیز در تبریز، دو بار در ضربات پنالتی پیروز شد و جام ال‌جی را بالای سر برد.
 برگی از تاریخ: جامی که دایی، نکونام و نویدکیا با پنالتی فتح کردند

به گزارش ورزش سه، بعضی جام‌ها در فوتبال ایران به اندازه جام ملت‌ها، بازی‌های آسیایی یا صعود به جام جهانی در حافظه عمومی نمانده‌اند؛ اما گاهی یک عکس قدیمی، یک صفحه روزنامه یا حتی نام چند بازیکن کافی است تا یک شب فراموش‌شده دوباره از دل تاریخ بیرون بیاید.

۲۳ سال پیش و در شهریور ۱۳۸۱، تبریز میزبان یک تورنمنت ملی چهار جانبه با نام جام ال‌جی بود. تورنمنتی که آخرین بازی‌های تدارکاتی ایران پیش از بازی‌های آسیایی بوسان محسوب می‌شد و البته با قهرمانی تیم جوان برانکو ایوانکوویچ در بوسان، یک موفقیت تاریخی برای فوتبال ایران به ثبت رسید.

ایران، مراکش، پاراگوئه و آفریقای جنوبی چهار تیم حاضر در مسابقات بودند و ورزشگاه تختی تبریز دو شب متفاوت را تجربه کرد؛ دو مسابقه‌ای که هر دو در ۹۰ دقیقه با تساوی ۱-۱ تمام شدند و در نهایت هر دو بار سرنوشت جام در ضربات پنالتی مشخص شد؛ جالب اینکه هر دو بار هم ایران پیروز شد.

ایران ابتدا مراکش را ۴-۳ در ضربات پنالتی شکست داد و دو روز بعد در فینال، همین نتیجه را مقابل پاراگوئه تکرار کرد.

حالا یک صفحه از روزنامه خاطره‌انگیز جهان فوتبال در ۲۷ شهریور ۱۳۸۱، تصویری از آن روزها را دوباره جلوی چشم می‌گذارد؛ تیتر بزرگ روزنامه پس از پیروزی در بازی اول: «۴۵ دقیقه دوستتان داریم!»

تبریز؛ شروع یک جام کوچک اما خاطره‌انگیز

۱۷ سپتامبر ۲۰۰۲؛ ورزشگاه تختی تبریز. ایران در نخستین مسابقه این جام مقابل مراکش قرار گرفت؛ مسابقه‌ای با حدود ۲۵ هزار تماشاگر. مراکش نیز تیمی را به میدان فرستاده بود که در منابع آماری با عنوان تیم المپیک/تیم دوم این کشور ثبت شده و به همین دلیل مسابقه در فهرست بازی‌های رسمی فیفا قرار نگرفت.

برانکو ایوانکوویچ روی نیمکت ایران بود و ابراهیم میرزاپور درون دروازه ایستاده بود. جلال کاملی‌مفرد، سهراب بختیاری‌زاده و محمد نصرتی در خط دفاع حضور داشتند، یحیی گل‌محمدی در زمین بود و جواد نکونام هنوز یک هافبک جوان ۲۲ ساله محسوب می‌شد. در خط حمله هم نامی بود که نیازی به معرفی نداشت: علی دایی.

در کنار آنها بازیکنان جوانی مثل علی بداوی، علیرضا واحدی‌نیکبخت، ایمان مبعلی و جواد کاظمیان هم حضور داشتند؛ ترکیبی که امروز بیشتر شبیه یک عکس خانوادگی از نسل مهمی از فوتبال ایران است.

گلی که مراکش را به نام …



 بختیاری‌زاده مثبت ۳ تارتار منفی ۳؛ گام محکم در نخستین بازی ۶ امتیازی
۱۳ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

بختیاری‌زاده مثبت ۳ تارتار منفی ۳؛ گام محکم در نخستین بازی ۶ امتیازی

سرمربیان جوان پرسپولیس و استقلال در نخستین گام در دیدارهای بزرگ نتایجی برعکس هم گرفتند.

 شلیک تاریخی یاسر آسانی؛ یک تیر و سه نشان!
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

شلیک تاریخی یاسر آسانی؛ یک تیر و سه نشان!

پایگاه خبری فوتبالی- یاسر آسانی در دیدار برابر سپاهان توانست به یک دستاورد ویژه و خاص برسد.به گزارش فوتبالی، در سومین دیدار استقلال در لیگ برتر که برابر سپاهان انجام شد، در همان دقایق ابتدایی بازی، یک اتفاق خاص هم برای باشگاه و هم برای ستاره آلبانیایی این تیم رقم خورد. یاسر آسانی توانست با شوت سرکش و زمینی دروازه رقیب را باز کند. اما این شوت فراتر از یک گل برای استقلال و یاسر آسانی بود.گل اول استقلال از چند جهت اهمیت خاصی برای این تیم و هواداران داشت. گل آسانی زمینه ساز یک پیروزی شیرین برای شاگر ...,یاسر آسانی,استقلال,سپاهان,پیشنهاد سردبیر

 حمید مطهری: پیروزی خوبی بود اما باید برای دیدار حساس با استقلال آماده شویم
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حمید مطهری: پیروزی خوبی بود اما باید برای دیدار حساس با استقلال آماده شویم

حمید مطهری پس از پیروزی فولاد برابر صنعت نفت، گفت: سرخ‌پوشان باید با حفظ تواضع و تمرکز برای دیدار حساس مقابل استقلال آماده شوند.

 رد پیشنهاد لیورپول؛ وفاداری کاپیتان یا نقش پدرزن معروف؟
۱۵ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

رد پیشنهاد لیورپول؛ وفاداری کاپیتان یا نقش پدرزن معروف؟

جارد بوون با وجود سقوط وستهم به چمپیونشیپ تصمیم گرفت در این تیم بماند؛ انتخابی که شایعات زیادی درباره دلیل آن به وجود آورد.

 خداداد عزیزی : علیرضا بیرانوند از مهرماه سرباز است؟ قسم می خورم خبر ندارم
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

خداداد عزیزی : علیرضا بیرانوند از مهرماه سرباز است؟ قسم می خورم خبر ندارم

خداداد عزیزی ، مدیر تیم تراکتور در مورد سربازی علیرضا بیرانوند گفت:بیرانوند از مهرماه سرباز است؟ قسم می خورم خبر ندارم.

 رونمایی از خرید ناگهانی گل‌گهر: هافبک تونسی آمد
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رونمایی از خرید ناگهانی گل‌گهر: هافبک تونسی آمد

لوی بن حسین، هافبک تونسی پس از توافق با گل‌گهر وارد ایران شد تا در ادامه فصل برای تیم سیرجانی به میدان برود.



امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد
روزنامه شرق

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد

قرارداد امیر قلعه‌نویی با تیم ملی فوتبال ایران به‌صورت رسمی تا پایان جام ملت‌های آسیا تمدید شد. این توافق برخلاف گمانه‌زنی‌های قبلی چهار ساله نیست و فدراسیون از سرمربی تیم ملی انتظار حضور در فینال یا کسب قهرمانی آسیا را دارد.
مزد ترس
روزنامه توسعه ایرانی

مزد ترس

آریا طاری فوتبال در ناب ترین و بی رحم ترین شکل خود، آینه ای تمام نما از درون مایه انسان هاست؛ صحنه ای که در
روزنامه هفت صبح

حدادی فر: زندگی را برای خودم سخت کرده بودم، این بچه ها نجاتم دادند!

روزنامه شرق

ماجرای عدم حضور چادرملو در آسیا+ ویدئو

سایت خبرآنلاین

خنده‌های مجری زن در پخش زنده؛ ثبت لحظه خارج کردن کوچک‌ترین جیمی‌جامپ تاریخ در زمین فوتبال + فیلم

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟
سایت رویداد‌ ۲۴

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟

کم مانده مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران موضوع سربازی بیرانوند را با فیلد مارشال عاصم منیر مطرح کند تا شاید راهی برای حل مشکل پیدا شود!