قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

ستاره جنجالی فوتبال اسپانیا در راه اتلتیکو مادرید

جنی هرموسو پس از چهار سال تاریخ‌سازی، رسماً از باشگاه تیگرس مکزیک جدا شد. مراسم خداحافظی این مهاجم در ورزشگاه یونیورسیتاریو در سان نیکولاس د لوس گارسیا برگزار شد.
 ستاره جنجالی فوتبال اسپانیا در راه اتلتیکو مادرید
به گزارش "ورزش سه"، جایی که باشگاه مکزیکی پیش از دیدار برابر خوارز، از او برای به ثمر رساندن بیش از ۵۰ گل و فتح عناوین کلیدی مانند جام قهرمان قهرمانان ۲۰۲۴ و لیگ دسته اول زنان مکزیک در آپرتورا ۲۰۲۵ تقدیر به عمل آورد.

شب جدایی برای این بازیکن متولد کارابانچل فراموش‌نشدنی بود. او در میان تشویق هم‌تیمی‌هایش وارد چمن شد، دسته‌گلی دریافت کرد و خلاصه‌ای از دوران موفقیت‌آمیزش در ویدیووال ورزشگاه به نمایش درآمد. 

هرموسو که مدت‌ها به دلیل درگیری قضایی با لوئیس روبیالس، رئیس سابق فدراسیون فوتبال اسپانیا، بر سر زبان‌ها بود، تامید کرد که هرچند دوران حضورش در این تیم بهترین بخش از زندگی او بوده، اما این جدایی به معنای پایان همیشگی نیست: «جمله‌ای هست که می‌گوید رشد کردن یعنی یاد گرفتن چگونگی خداحافظی. برای من این هرگز یک خداحافظی نهایی نیست، بلکه یک تا دیداری دوباره خواهد بود. کاملاً شفاف است که بخشی از زندگی من اینجا در تیگرس و در این کشور باقی می‌ماند.»

او در ادامه صحبت‌هایش افزود: «در کنار هم‌تیمی‌هایم معنای واقعی یک تیم بودن را آموختم و دوستان زیادی پیدا کردم. از تمامی کادر فنی و به‌ویژه هواداران که بسیار از من مراقبت کردند سپاسگزارم. باید صدایم را بلند کنم و بگویم امیدوارم همچنان از بازیکنان مراقبت کنیم. من بسیار خوشحال می‌روم و کاملاً آگاه هستم که این بهترین اتفاقی بوده که می‌توانست در زندگی برایم رخ دهد.»

باشگاه تیگرس نیز در پیام قدردانی خود نوشت: «تو به عنوان قهرمان جهان وارد سان نیکولاس شدی و اینجا عناوین مختلف را فتح کردی. از تعهد و حرفه‌ای‌گری تو سپاسگزاریم و برایت بهترین‌ها را آرزو داریم.»

اکنون علامت سؤال بزرگی درباره آینده حرفه‌ای این قهرمان جهان وجود دارد. این مهاجم ۳۶ ساله با وجود کارنامه درخشانش برنامه‌ای برای بازنشستگی ندارد و پیشنهادهای مهمی از لیگ‌های اروپایی و اسپانیا دریافت کرده است. قوی‌ترین گزینه‌ای که در اطراف او به گوش می‌رسد، بازگشت به خانه و پیوستن دوباره به اتلتیکو مادرید است؛ باشگاهی که پیش‌تر در دو برهه مختلف در آن توپ می‌زد.



 شکور مارادونا علیه رامین و جواد!

شکور مارادونا علیه رامین و جواد!

مدافع راست اسبق استقلال و تیم ملی معتقد است، سهراب بختیاری زاده و تیمش بدون رامین رضاییان به مشکل بر نخوردند.

 ساعت دیدار نساجی و استقلال

ساعت دیدار نساجی و استقلال

در ادامه دیدارهای لیگ برتر ایران ، امروز استقلال به مصاف نساجی خواهد رفت.

 ترکیب استقلال برابر نساجی مشخص شد

ترکیب استقلال برابر نساجی مشخص شد

ترکیب تیم استقلال تهران در هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران برابر نساجی مازندران مشخص شد.

 خشم بی‌سابقه پیاتزا: اگر نمی‌فهمی مشکل خودته!

خشم بی‌سابقه پیاتزا: اگر نمی‌فهمی مشکل خودته!

روبرتو پیاتزا در آخرین تمرین تیم ملی والیبال ایران پیش از سفر به روسیه، در واکنش به پرسش خبرنگاری درباره امیرحسین توخته به‌شدت عصبانی شد.

 چرا رودری بارسلونا را به جای رئال مادرید انتخاب کرد؟

چرا رودری بارسلونا را به جای رئال مادرید انتخاب کرد؟

رودری در حالی به بارسلونا نزدیک شده که تردیدهای رئال مادرید درباره سبک بازی او و تلاش همه‌جانبه آبی‌واناری‌ها، این ستاره اسپانیایی را به انتخاب کاتالان‌ها سوق داده است.

 پایان نیمه اول؛ نساجی صفر - استقلال صفر

پایان نیمه اول؛ نساجی صفر - استقلال صفر

پایگاه خبری فوتبالی- دو تیم نساجی و استقلال در هفته دوم لیگ برتر به مصاف هم رفتند.به گزارش فوتبالی، نساجی مازندران در هفته دوم لیگ برتر میزبان استقلال تهران است که نیمه اول این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.ترکیب نساجیعلیرضا جعفرپور، ابوالفضل کوهی، هومن ربیع‌زاده، امیرمسعود سرآبادانی، افشین صادقی، جواد آقایی‌پور، صادق آلبوصبیح، بهروز نوروزی‌فرد، محمد حسین‌زاده، فردین نجفی و معید ایمری سرمربی: سیدمجتبی حسینیترکیب استقلالحبیب فرعباسی، رستم آشورماتوف، عارف آقاسی، سامان فلاح، صالح حردانی، حسی ...,استقلال,لیگ برتر ایران,نساجی مازندران,پیشنهاد سردبیر

 علت رفتن رودری به بارسا: خسیس بودن رئال

علت رفتن رودری به بارسا: خسیس بودن رئال

رئال مادرید در هفته‌های گذشته برای جذب رودری تلاش کرده بود، اما نخستین پیشنهاد این باشگاه برای هافبک منچسترسیتی کمتر از ۴۰ میلیون یورو بود؛ رقمی که فاصله زیادی با انتظارات باشگاه انگلیسی داشت.

 توپ در زمین مربی ایرانی

توپ در زمین مربی ایرانی

فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر با قابی متفاوت همراه بود؛ با تصویری از حضور ۱۸سرمربی ایرانی روی نیمکت ۱۸باشگاه کشور