قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

وقتی تهیه‌کننده پای تئاتر نیاید بساز بفروش‌ها وارد می‌شوند

رضا فیاضی کارگردان و بازیگر تئاتر و سینما و تلویزیون، از وضعیت این روز‌های تئاتر با مرور خاطره‌ای گفت: وقتی تهیه‌کننده حرفه‌ای تئاتر وارد تولید نمی‌شود بساز...
 وقتی تهیه‌کننده پای تئاتر نیاید بساز بفروش‌ها وارد می‌شوند
به گزارش آفتاب نیوز،

رضا فیاضی درباره ورود افراد صاحب کسب و کار و تاجران به عرصه تهیه‌کنندگی تئاتر اظهار کرد: اکنون هر تئاتری که بخواهد روی صحنه برود هزینه‌های بسیاری دارد، دیگر مانند گذشته نیست که به عوامل نمایش بگوییم باید کار روی صحنه برود و پس از تعیین تکلیف وضعیت تماشاگر و دیگر موضوعات، از محل فروش آن دستمزد بازیگران و عوامل داده می‌شود.

او با ذکر خاطره‌ای گفت: سال‌ها پیش نمایشی می‌خواستم روی صحنه ببرم به نام «پدر یک دقیقه‌ای» در تالار هنر و تهیه‌کننده نداشتم، در آن زمان من را برای کاری دعوت کردند که با وجود عدم تمایل آن را پذیرفتم و حتی گفتم چرا من را انتخاب کردید. در نهایت کار را انجام دادم و بسیار هم شرافتمندانه اجرا شد. چیز عجیب و غریبی بود، قصه ویژه بچه‌ها را تلطیف کردم و در نهایت با دستمزد پنج میلیون تومانی که بابت آن دریافت کردم نمایش خودم را روی صحنه بردم. اما باید گفت که اکنون که دیگر اجرا روی صحنه، به مصیبت تبدیل شده است.

فیاضی خاطرنشان کرد: با این شرایط دیگر جای گلایه هم باقی نمی‌ماند وقتی تهیه‌کننده‌های دیگر پای کار نمی‌آیند، بساز و بفروش‌ها وارد تهیه‌کنندگی شوند، فقط باید تلاش کرد کار را شرافتمندانه جلو برد و واقعا جای انتقادی باقی نمی‌ماند.

این کارگردان و بازیگر تئاتر و سینما و تلویزیون که این روز‌ها در تدارک یک نمایش است، ادامه داد: در سالن‌های پر و پیمان کار‌های عجیب و غریبی انجام می‌شود که تهیه‌کنندگان آن اغلب افراد بازاری هستند، اما برای کار‌های من و امثال من تهیه‌کننده‌ای حاضر نیست وارد عمل شود.

وی گفت: نمایشنامه‌ای که اکنون روی آن کار می‌کنم، تئاتر است، نه موسیقی دارد نه بزن و بکوب؛ درباره پدری است که کشته شده و همه همدیگر را متهم به قتل می‌کنند، حال امید دارم تا دو ماه آینده بتوانم آن را روی صحنه ببرم.

فیاضی اظهار کرد: وقتی تئاتری تهیه‌کننده بازاری داشته باشد و ...، دیگر خیال کارگردان راحت است، از بچه‌هایی که در نمایش من مشغول کار هستند، تشکر می‌کنم، اما باید تلاش کنم که نمایش را به روی صحنه ببرم.

او تصریح کرد: با ورود افراد بازاری به عرصه تئاتر، این حوزه آسیب می‌بیند، زیرا او تنها به فکر بازگشت سرمایه خودش است و چیز‌هایی مانند آواز و رقص و دیگر موضوعات را به نمایش خود وارد کار می‌کنند تا در نهایت به فروش برسد و این مساله به تئاتر آسیب می‌زند. ​​​​​​



 هیوا سیفی‌زاده، خواننده‌ی زن به چهارسال حبس محکوم شد

هیوا سیفی‌زاده، خواننده‌ی زن به چهارسال حبس محکوم شد

هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم چهار سال حبس صادر شده است.

 ماجرای جوانی که پای چوبه دار نی نواخت و بخشیده شد | ببینید

ماجرای جوانی که پای چوبه دار نی نواخت و بخشیده شد | ببینید

بخشی از گفتگوی محبوبه رمضانی خواهری که قاتل برادرش را با شنیدن صدای یک نی بخشید.

 جهان در مدار جنون: آیا انسان به خانه بازمی گردد؟

جهان در مدار جنون: آیا انسان به خانه بازمی گردد؟

اما اهمیت «ادیسه» نولان در این نیست که بالاخره یکی از بزرگ‌ترین حماسه‌های جهان را با امکانات عظیم سینمای معاصر به تصویر کشیده است. اهمیت واقعی فیلم در پرسشی است که زیر تمام این شکوه و هیاهو جریان دارد:آیا انسان واقعاً می‌تواند به خانه بازگردد؟

 محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست

محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست

آرمان امروز : محمدرضا شریفی‌نیا روز سه‌شنبه در آیین اعطای نشان درجه یک هنری به مجید مظفری در سالن سیف‌الله داد اظهار کرد: اسمش هم با مسماست با کارهای آقای بیضایی واقعا طلا فروخت. این موقعیت بسیار عالی برای آقای مجید مظفری بود. کارهای نمایشی هم که انجام داده در حد طلای ۱۸ تا ۲۴ [ ]

 «تاکسی‌سواری» سروش صحت سریال شد/ محمد نادری در کمدی جدید اطیابی

«تاکسی‌سواری» سروش صحت سریال شد/ محمد نادری در کمدی جدید اطیابی

سریال «تاکسی‌» که برگرفته از کتاب «تاکسی‌سواری» سروش صحت است این روزها به کارگردانی حسن نوری در حال تولید است. همچنین مسعود اطیابی این روزها تازه‌ترین تجربه تلویزیونی خود را با «نسخه آزمایشی» رقم می‌زند؛ مجموعه‌ای که در ژانر کمدی مقابل دوربین رفته است.

 کارگردان مطرح انگلیسی درگذشت

کارگردان مطرح انگلیسی درگذشت

جان اروین، کارگردان بریتانیایی فیلم «تپه هامبورگر»، و«داستان ارواح» در سن ۸۶ سالگی درگذشت.

 جنین بیست‌وپنج‌ساله

جنین بیست‌وپنج‌ساله

در این ستون هر چهارشنبه نگاهی به روابط مالی و حقوقی نویسنده و مترجم با ناشران می‌اندازیم بخش اول

 چراغ آموزش هنر پرنور می‌شود

چراغ آموزش هنر پرنور می‌شود

نظام آموزش هنر در ایران در آستانه یک بازطراحی جدی قرار گرفته است؛ بازطراحی‌ای که قرار است از تغییر سرفصل‌ها و استانداردهای آموزشی آغاز شود و تا سنجش صلاحیت حرفه‌ای، صدور گواهینامه‌های مهارتی و پیوند مستقیم آموزش با بازار کار ادامه پیدا کند. این مهم‌ترین محور نشست رسانه‌ای برنامه‌های «هفته آموزش هنر» بود که با حضور محمدحسین اسماعیلی، مدیرکل دفتر توسعه آموزش‌های هنری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اردشیر میرمُنْگره، دبیر این رویداد برگزار شد.