
به گزارش آفتاب نیوز،
محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، در گفتوگو با شبکه المنار ضمن هشدار جدی به ایالات متحده، جزئیاتی از شکستن محاصره دریایی و وضعیت صادرات نفت ایران ارائه کرد.
وی با اشاره به اینکه اگر محاصره ادامه پیدا کند، ما منافع اقتصادی آمریکا را صد در صد و با شدت و قدرت هدف قرار خواهیم داد گفت: در دوران آتشبس، محاصره دریایی را شکستیم و موفق به صادرات حدود ۷۰ تا ۸۰ میلیون بشکه نفت شدیم. میزان فروش نفت به سطح پیش از تحریم بازگشته است؛ علاوه بر تخلیه ذخایر شناور، مسیرهای جدیدی برای صادرات ایجاد کردهایم که به تدریج در حال افزایش است.
دبیر شورای عالی امنیت ملی، در واکنش به گزارشهای مربوط به توطئه علیه پسر ترامپ، این ادعاها را پروپاگاندای ساختگی و ترفندهای نتانیاهو خواند.
او اظهار کرد: ادعای وجود نقشهای علیه فرزند ترامپ، تنها یک دروغ بزرگ است که نتانیاهو برای فریب دادن و ترساندن رئیسجمهور آمریکا طراحی کرده است. نتانیاهو با پخش اخبار دروغین مبنی بر «نقشه ترور ترامپ توسط ایرانیها»، او را دچار وحشت کرده و در تصمیمگیریهای وی اختلال ایجاد کرده است.
وی با اشاره به تغییر شیوه سفر ترامپ به ترکیه در پی این دروغها، گفت: او از ترس این اخبار، مانند یک کارگر با خودروی حمل غذا جابهجا شد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی تأکید کرد: اگر ما تصمیمی را اتخاذ کنیم، هیچچیز …












