قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

دوشنبه؛ روز بارانی ارسباران

تبریز - آفتاب نیوز: رئیس گروه تحقیقات هواشناسی کاربردی اداره‌کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی از نفوذ سامانه بارشی و کاهش محسوس دما در نیمه شمالی و شرقی استان خبر...
 دوشنبه؛ روز بارانی ارسباران
به گزارش آفتاب نیوز،

یونس اکبرزاده با اشاره به پیش‌بینی‌های مرکز پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان اظهار کرد: از روز دوشنبه با نفوذ و فعالیت متناوب سامانه بارشی، در نیمه شمالی و شرقی استان به‌ویژه منطقه ارسباران، طی ساعات بعدازظهر افزایش ابر و رگبار باران پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: از نظر دمایی نیز از روز دوشنبه شاهد کاهش دما در استان خواهیم بود که این افت دما در نیمه شمالی آذربایجان‌شرقی محسوس‌تر است.

رئیس گروه تحقیقات هواشناسی کاربردی استان با تأکید بر ضرورت رعایت نکات ایمنی توسط شهروندان و مسافران، تصریح کرد: از توقف و اسکان در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها به دلیل احتمال طغیان ناگهانی خودداری شود.

اکبرزاده همچنین بر لزوم احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی و انتقال احشام به ارتفاعات تأکید کرد و گفت: با توجه به احتمال وقوع صاعقه در بازه زمانی فعالیت این سامانه، حضور در ارتفاعات می‌تواند برای شهروندان خطرآفرین باشد.

وی در پایان نسبت به روشن کردن آتش در مراتع و جنگل‌ها هشدار داد و خاطرنشان کرد: با توجه به احتمال وزش بادهای لحظه‌ای در منطقه، از روشن کردن آتش در عرصه‌های طبیعی به‌طور جدی خودداری شود تا از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری گردد.

 



 متحد دیرینه علیه زلنسکی

متحد دیرینه علیه زلنسکی

دنیای اقتصاد: میخایلو فدوروف، وزیر دفاع سابق اوکراین، در بزرگ‌ترین چالش داخلی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور، از زمان آغاز تهاجم تمام‌عیار روسیه در سال ۲۰۲۲ با آن روبه‌رو بوده است، خواستار انتخابات در زمان جنگ شد. فدوروف در یک سخنرانی تکان‌دهنده که در یوتیوب منتشر شد، گفت که دموکراسی در اوکراین «نمی‌تواند توسط روسیه گروگان گرفته شود». الجزیره در گزارش دیروز چهارشنبه نوشت، فدوروف گفت که اوکراین باید «یک مکانیسم قانونی، ایمن و واقع‌بینانه» برای شروع مجدد روند کامل دموکراتیک خود «حتی در شرایط یک جنگ طولانی» پیدا کند. قانون اوکراین در حال حاضر انتخابات را در زمان جنگ ممنوع می‌کند و از زمان آغاز تهاجم در سال ۲۰۲۲، هیچ چهره سیاسی مهمی به طور آشکار با این موضوع مخالفت نکرده است.

 جا به جایی ۴۵ میلیون مسافر در چهار ماه نخست امسال

جا به جایی ۴۵ میلیون مسافر در چهار ماه نخست امسال

آرمان امروز :  مرتضی اله‌یاری فومنی، مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، با بیان اینکه طی چهار ماه نخست امسال بیش از ۴۵ میلیون و ۱۰۵ هزار مسافر با استفاده از ناوگان حمل‌ونقل مسافری بین‌شهری جابه‌جا شده‌اند، گفت: در این مدت، بیش از ۲۳ میلیون و ۲۵۱ هزار مسافر به‌وسیله ۱۴ هزار [ ]

 راز افزایش جذب آهن؛ چگونه کمبود آهن را درمان کنیم؟ | اشتباهاتی که جذب آهن را مختل می‌کنند

راز افزایش جذب آهن؛ چگونه کمبود آهن را درمان کنیم؟ | اشتباهاتی که جذب آهن را مختل می‌کنند

خستگی مداوم، ریزش مو، شکنندگی ناخن و کاهش تمرکز می‌توانند از نشانه‌های کمبود آهن باشند؛ مشکلی شایع که زنان بیشتر در معرض آن قرار دارند. تشخیص به‌موقع و درمان علت اصلی کمبود آهن اهمیت زیادی دارد.

 ویدئو | صدوهفتادودومین شب حضور مردم مشهد در خیابان | راه امام شهیدمان را ادامه می‌دهیم (۲۸ مرداد ۱۴۰۵)

ویدئو | صدوهفتادودومین شب حضور مردم مشهد در خیابان | راه امام شهیدمان را ادامه می‌دهیم (۲۸ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مبعوث‌شده مشهد همراه با دیگر نقاط کشور همچنان سنگر خیابان را حفظ کرده‌اند و تاکید دارند که راه امام شهید را ادامه خواهند داد.

 سقف وام مسکن در تهران ۲ میلیارد تومان شد

سقف وام مسکن در تهران ۲ میلیارد تومان شد

آرمان امروز : هیات عالی بانک مرکزی با افزایش سقف تسهیلات پرداختی از محل اوراق گواهی حق تقدم برای ساخت و خرید واحد مسکونی و ودیعه و جعاله موافقت کرد.هیات عالی بانک مرکزی در راستای حمایت از متقاضیان تسهیلات مسکن، تقویت عرضه و تقاضای بخش مسکن و افزایش قدرت خرید و حمایت از مستاجرین با [ ]

 شهرفروشی، نسخه ویرانی تهران | آخرین خبر

شهرفروشی، نسخه ویرانی تهران | آخرین خبر

شرق/متن پیش رو در شرق منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست نورا حسینی| شهردار سابق تهران می‌گوید تصمیم‌های شهرسازی از آن تصمیم‌هایی هستند که «صدایشان بعدا درمی‌آید» و متخصصانی که پیامد این تصمیم‌ها را می‌دانند، وظیفه دارند نسبت به آنها حساس باشند. پیروز حناچی در گفت‌وگو با «شرق» از

 آرایشگر زن در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان در دوره قاجار + عکس

آرایشگر زن در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان در دوره قاجار + عکس

تصویری قدیمی از یک آرایشگر زن را در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان و در دوره قاجار می‌بینید.

 مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

بی‌مقدمه، یک سؤال کاملاً خودمانی: چرا بخشی از جوان‌ها و نوجوان‌های ما دیگر با مسجد احساس نزدیکی نمی‌کنند؟