قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

ماجرای قبض ۴۸ میلیون تومانی آب چیست؟

سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران ضمن تکذیب هرگونه افزایش تعرفه، عامل اصلی این جهش‌های قیمتی را مصارف غیرمتعارف و نشت پنهان کولر‌های آبی دانست.
 ماجرای قبض ۴۸ میلیون تومانی آب چیست؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش آفتاب نیوز،

بهنام بخشی درباره افزایش تعرفه‌ها در برخی قبوض آب توضیح داد: امسال در کل کشور غیر از فصل بهار و ماه اردیبهشت هیچگونه افزایش تعرفه‌ای نداشتیم، شرکت آب و فاضلاب استان تهران نیز هیچ موضوع افزایش تعرفه‌ای در فصل گرم سال نداشته است.

وی افزود: مشترکینی که بعضا با قبض‌های بیش از دوره قبل خود مواجه شده‌اند طی تماس با سامانه ۱۲۲ و بررسی و پایش صورت گرفته؛ مشخص شده هدررفت پنهان و بعضا مصارف غیرمتعارف در کولر‌های آبی خود داشته‌اند.

سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: مثلا قبض آب مشترکی در تهران از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به ۴۸ میلیون تومان افزایش پیدا کرده که در بررسی مشخص شد یکی از کولر‌های آبی به مدت ۱.۵ ماه دچار مشکل شده و منجر به هدررفت هزاران لیتر آب شده بود این مشترک در طبقه فوق بدمصرف قرار گرفت و مشمول افزایش قیمت آب بها شد.

وی تاکید کرد: ما هیچ برنامه‌ای مبنی بر تغیبر تعرفه‌ها در دستور کار نداشته‌ایم.  …




 اخبار جدید

 پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه امروز شنبه؛ دلار در آستانه ۲۴۰ هزار تومان، طلای ۱۸ عیار بالای ۲۴ میلیون و سکه امامی حوالی ۲۴۰ میلیون تومان
۲۶ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه امروز شنبه؛ دلار در آستانه ۲۴۰ هزار تومان، طلای ۱۸ عیار بالای ۲۴ میلیون و سکه امامی حوالی ۲۴۰ میلیون تومان

اقتصادنیوز: بازار طلا، سکه و ارز در حالی به استقبال معاملات شنبه می‌رود که دلار با ثبت رکورد ۲۳۷ هزار و ۴۸۰ تومانی در معاملات پشت‌خطی، در اوج تاریخی قرار گرفته است. طلا و سکه نیز روز پنجشنبه رکوردهای تازه‌ای ثبت کردند، هرچند در معاملات پشت‌خطی کمی عقب نشستند؛ حالا پرسش اصلی این است که موج رکوردشکنی ادامه دارد یا بازار وارد فاز نفس‌گیری می‌شود؟

 📸 چارسوق; ۲۵۵ روز ریاست همتی بر بانک مرکزی، ۱۰۰ هزار تومان قیمت دلار را بالا کشید
۲۰ دقیقه قبل / سایت اقتصاد 120

📸 چارسوق; ۲۵۵ روز ریاست همتی بر بانک مرکزی، ۱۰۰ هزار تومان قیمت دلار را بالا کشید

همتی در دولت شهید رئیسی زمانی که دلار از ۴۰ هزار تومان عبور کرد با لحن بی‌ادبانه‌ای از رئیسی خواست استعفا بدهد چون بلد نیست گرانی ارز و تورم را مهار کند.

 معیشت زیر ضرب تورم | آیا دستمزد کارگران دوباره بالا می‌رود؟
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

معیشت زیر ضرب تورم | آیا دستمزد کارگران دوباره بالا می‌رود؟

افزایش ۶۰ درصدی حداقل مزد در ابتدای سال‌جاری، قدمی برای جبران هزینه‌های تحمیل شده به معیشت خانوارهای کارگری بود؛ اما حالا آمارهای رسمی، فشار تورمی بر معیشت کارگران را تأیید می‌کند و طبق قرار قبلی، باید تمهیداتی برای افزایش دوباره دستمزد اندیشیده شود.

 آغاز پذیره‌نویسی صندوق‌های ارزی در بازار سرمایه
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

آغاز پذیره‌نویسی صندوق‌های ارزی در بازار سرمایه

وزیر امور اقتصادی و دارایی از آغاز فرایند پذیره‌نویسی صندوق‌های ارزی در بازار سرمایه از هفته آینده خبر داد. این ابزار مالی با هدف حفظ ارزش دارایی‌های مردم در برابر نوسانات ارزی و هدایت نقدینگی به سمت صنایع سودآور و ارزآور کشور طراحی شده است.

 وام اعتبار ملی بانک ملی؛ ۷۰۰ میلیون بگیرید با اقساط بلندمدت
۱۰ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

وام اعتبار ملی بانک ملی؛ ۷۰۰ میلیون بگیرید با اقساط بلندمدت

در این گزارش شرایط دریافت وام ۷۰۰ میلیون تومانی طرح اعتبار ملی بانک ملی را بخوانید.

 بازار - ۱۴۰۵/۰۶/19
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازار - ۱۴۰۵/۰۶/19

بازار

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026