قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

تردد خودروها با پلاک منطقه آزاد انزلی، در پنج استان شمالی بلامانع شد

استاندار گیلان اعلام کرد: تردد خودرو با پلاک منطقه آزاد انزلی همچنان در پنج استان شمالی بلامانع است و مردم این استان‌ها می‌توانند از این امکان استفاده کنند.
 تردد خودروها با پلاک منطقه آزاد انزلی، در پنج استان شمالی بلامانع شد

به گزارش آفتاب نیوز،

هادی حق شناس در نشست شورای اطلاع رسانی استان اعلام کرد: پنج استاندار شمالی کشور در جهت کاهش آمار تصادفات و امکان مردم این استان‌ها از داشتن خودرو‌های بهتر و باکیفیت تصمیم گرفتند که تردد خودرو‌های منطقه آزاد در این استان‌ها بلامانع باشد.

وی گفت: پنج استاندار شمالی به دنبال این طرح هستند تا به دولت پیشنهاد دهند تا تردد خودرو‌های وارداتی با پلاک منطقه آزاد انزلی همچنان آزاد باشد در مقابل دولت از دارندگان این خودرو‌ها بنزین با قیمت مدنظر خود دریافت کند.

استاندار گیلان در ادامه به آمار کشته‌ها در جاده‌های شمالی کشور اشاره کرد و گفت: ۵ تا ۷ درصد تولید ناخالص ملی کشور صرف خسارت‌های جاده‌ای می‌شود بنابراین کاهش آن واجب‌تر از این مساله است که بگویم به بهانه بیکار نشدن چند کارمند در یک شرکت خودروسازی باید جلوی واردات گرفته شود.

حق شناس با اشاره به اینکه علاوه بر خطای انسانی و کیفیت جاده ها، خودرو و نقص فنی نیز نقش بسزایی در افزایش تصادفات و مرگ و میر در جاده‌های ایران دارد، گفت: استانداران شمالی در این چارچوب تصمیم گرفتند که تردد آزاد شود تا چنین مشکلاتی را برطرف کنند.

عالی‌ترین مقام اجرایی استان گیلان در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم توجه رسانه‌ها به اخبار امیدبخش و مثبت در شرایط فعلی اشاره کرد و گفت: ده‌ها کار مثبت در همین استان گیلان با وجود تمامی سختی‌ها و اتفاقات یک سال گذشته رخ داده است که اگر رسانه‌ها آنها را به خوبی برجسته سازی کنند، امید در مردم بیش از پیش افزایش خواهد یافت.

استاندار گیلان گفت: در ۵۰ سال گذشته تنها ۳ هتل پنج ستاره در گیلان ساخته شده بود، اما در دو سال اخیر مجوز ساخت ۷ هتل پنج ستاره در گیلان صادر شده است ضمن اینکه قرار است ۱۴ هتل ۴ ستاره ساخته شود و ۲۷۱ نقطه گیلان برای طرح‌های گردشگری اختصاص یافته است.

وی گفت: در حال حاضر به دلیل تعداد زیاد ثبت شرکت‌های دیجیتال و توسعه‌ای در هوش مصنوعی در بین استان‌های کشور در جایگاه دهم قرار گرفته‌ایم و قرارگاه خاتم ۴۰ کیلومتر از مسیر راه آهن ۱۶۲ کیلومتری رشت - آستارا را تحکیم بستر کرده است و خیرین گیلانی در حال ساخت دو مجتمع ۱۲ کلاسه در محله معلولین رشت هستند.





 واریز یارانه نقدی مرداد ۱۴۰۵؛ حساب این خانوارها شارژ شد
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

واریز یارانه نقدی مرداد ۱۴۰۵؛ حساب این خانوارها شارژ شد

یارانه نقدی مرحله ۱۸۶ مربوط به مردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوارهای دهک‌های چهار تا ۹ در سراسر کشور واریز و قابل برداشت شد.

 پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز جمعه 30 مرداد 1405
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز جمعه 30 مرداد 1405

سازمان هواشناسی کشور امروز (جمعه) برای ۱۱ استان واقع در نوار شمالی و مناطق جنوب شرق کشور رگبار باران و رعدوبرق پیش‌بینی کرد.

 آزمون بزرگ انرژی در نیمه دوم سال؛ آیا ایران از پس بحران گاز برمی‌آید؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

آزمون بزرگ انرژی در نیمه دوم سال؛ آیا ایران از پس بحران گاز برمی‌آید؟

بحران انرژی در نیمه دوم سال می‌تواند یکی از مهم‌ترین چالش‌های اقتصاد ایران باشد؛ به‌ویژه در شرایطی که آسیب به زیرساخت‌های انرژی، نگرانی‌ها درباره تأمین گاز را افزایش داده است.

 تصادف هوایی مرگبار در فرودگاه پنسیلوانیا
۱۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

تصادف هوایی مرگبار در فرودگاه پنسیلوانیا

در پی برخورد یک بالگرد پلیس ایالتی با یک هواپیمای کوچک در جریان یک مانور آموزشی در فرودگاهی در پنسیلوانیا در شامگاه ۱۹ آگوست، یک خلبان کشته و دو افسر پلیس زخ...

 فیلم لحظه تصادف مرگبار 2 دختر موتورسوار با تریلی در ابهر
۱۶ دقیقه قبل / سایت رکنا

فیلم لحظه تصادف مرگبار 2 دختر موتورسوار با تریلی در ابهر

حوادث رکنا: برخورد شدید موتورسیکلت حامل ۲ دختر نوجوان 16 و 17 ساله با یک تریلی در میدان ترمینال ابهر، به مصدومیت جدی سرنشینان موتور منجر شد.

 اظهارات جدید ترامپ درباره حمله به ایران
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

اظهارات جدید ترامپ درباره حمله به ایران

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از آمریکایی‌ها خواست افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ را تحمل کنند و درباره حمله به ایران گفت اگر برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای لازم می‌بود، ۱۰۰ بار دیگر نیز این کار را انجام می‌داد.