قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

جامعه مدرسین: آمریکا بر هیچ عهد و پیمانی متعهد نیست

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بیانیه‌ای با تاکید بر اینکه آمریکا بر هیچ عهد و پیمانی متعهد نیست آورده است: هیچ گفت‌وگو و مذاکره‌ای با شیطان، تامین‌کننده صلاح...
 جامعه مدرسین: آمریکا بر هیچ عهد و پیمانی متعهد نیست

به گزارش آفتاب نیوز،

ایرنا نوشت: در بیانیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم که در قدردانی از محبت، مودت و کرامت مردم عراق و موکب‌داران اربعین و همه حماسه‌سازان راهپیمایی اربعین، صادر شده، آمده است: حماسه تمدنی راهپیمایی اربعین و حضور محبان اهل بیت و امام حسین(ع) در این راهپیمایی از کشورهای مختلف، مظهر قدرت، وحدت و محبت حول شهید کربلاست و اربعین، انعکاس عزتمندی در سایه عزت و عظمت حسینی است.

بیانیه حاکی است: مردم مهربان، صمیمی و با کرامت عراق باز هم جلوه‌های متنوع و گسترده هویت ایمانی خود را آشکار کردند و با عشق و علاقه، شعار حب الحسین یجمعنا را معنا بخشیدند.

بیانیه می‌افزاید: عظمت راهپیمایی اربعین، دشمن‌شکن و اقتدارآفرین است و بی‌شک، دشمنان امت اسلامی در پنهان کردن حقیقت این اجتماع بزرگ دینی و حتی تخریب آن، از هیچ تلاشی تاکنون فروگذاری نکرده‌اند و در آینده نیز چشم طمع از آن برنخواهند داشت.

بیانیه یادآور می‌شود: اکنون که ملت غیور ایران و محورهای مقاومت در منطقه، از جمله عراق و یمن و لبنان در مواجهه صریح و آشکار با دشمنان امت اسلامی هستند، تمسک به وحدت اسلامی حول محور مکتب حسینی و مبارزه بی‌امان با جبهه استکبار، ضرورتی دوچندان یافته است.

بیانیه تصریح می‌کند: خون مجاهدان عراقی، یمنی، لبنانی و ایرانی در خونخواهی امام خامنه‌ای شهید رضوان الله تعالی علیه و مبارزه با ظلم آمریکا، رژیم صهیونیستی و عمال مزدور آنان بر زمین می‌ریزد و این خون‌های به ناحق ریخته شده جویبار خروشانی را برای هدم و نابودی دشمنان بشریت به حرکت در آورده است.

در بخشی از بیانیه تاکید شده است: رژیم جنایت‌کار آمریکا، دشمن تمام بشریت است و جبهه مبارزه با آمریکا امروز یک جبهه جهانی است، دل‌های مردم ستم‌دیده و آزادگان جهان با مردم ایران و جبهه مقاومت همراه است و بی‌شک پیروزی نهایی با جبهه حق و پیروان مکتب عاشوراست.

بیانیه می‌افزاید: آمریکا به عنوان مصداق بارز استکبار و شیطان بزرگ، بر هیچ عهد و پیمانی متعهد نیست و هیچ گفت‌وگو و مذاکره‌ای با شیطان، تامین‌کننده صلاح امت اسلامی نیست.

بیانیه یادآور می‌شود: رزمندگان میدان و مردم مبعوث شده در خیابان، ذیل سخنان راهگشا و روشنگر رهبر معظم انقلاب حفظه الله تعالی در مطالبه خون امام شهید و قصاص قاتلین آن شهید عزیز و دیگر شهدای ملت همچنان استوار هستند و بر ادامه جهاد و مقاومت تاکید دارند.

بیانیه همچنین تاکید کرده است: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن تقدیر از محبت، مودت و کرامت مردم عراق و موکب‌داران اربعین و همه حماسه‌سازان راهپیمایی اربعین بر ضرورت حفظ و ارتقای معنویت کسب شده از معارف حسینی تاکید نموده و همگان را بر التزام به منویات و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای دعوت می‌کند.

بیانیه در پایان می‌افزاید: بی‌شک صلح با دشمنی که برای حذف و نابودی ایران از هیچ اقدام جنایت‌کارانه‌ای فروگذار نبوده و همچنان نسخه مذاکره برای تسلیم می‌پیچد، صلحی شرافتمندانه نیست و ملت همچنان بر شعار مثلی لایبایع مثل یزید، تاکید دارد و سعادت و پیروزی نهایی، درگرو استقامت در پیمودن مسیر عزتمندانه سیدالشهدا می‌باشد.



۱۲ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نگرانی روزنامه اصولگرا؛ اگر آمریکا صلح نخواهد، چه؟ | جوان: ساده‌انگاری نکنید و برای هر سناریویی آماده باشید

رویداد۲۴| روزنامه جوان در مطلبی با عنوان «اگر دنبال پایان جنگ نباشند چه؟!» به بحث درباره ضرورت پایان دادن به جنگ و شرایط تحقق یک صلح پایدار پرداخته است.

این روزنامه با اشاره به دیدگاهی که در برخی سخنان رسمی و اظهارات چهره‌های سیاسی درباره پایان جنگ مطرح می‌شود، نوشته است: «بیایید حالا که همه به پیروزی ایران اذعان دارند جنگ را پایان دهیم». جوان در ادامه پرسش اصلی خود را این‌گونه مطرح کرده است که اگر آمریکا اساساً دنبال پایان جنگ نباشد، ایران چه باید بکند؟ جوان: صلح نباید به معنای ساده‌انگاری باشد

این روزنامه اصولگرا با اشاره به سخنان مسئولان داخلی درباره ضرورت پایان جنگ، نوشته است که نباید این تصور ایجاد شود که بخشی از مسئولان کشور خواهان ادامه جنگ هستند. جوان تأکید کرده است که آنچه باید دنبال شود، «صلح شرافتمندانه» است، نه جنگ به هر قیمت.

در همین زمینه، جوان به اظهارات محمدباقر قالیباف درباره ارتباط میان امنیت و اقتصاد اشاره کرده و بخش‌هایی از سخنان او را آورده است: «ما هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم ولی اگر مردم گرسنه باشند و گردش مالی و رشد اقتصادی نداشته باشیم، دوام نمی‌آوریم. امنیت و اقتصاد لازم و ملزوم یکدیگر هستند.»

نویسنده جوان سپس با استناد به همین موضع، نوشته است که ساده‌انگاری درباره صلح می‌تواند خطایی جدی باشد و تصمیم درباره پایان جنگ باید با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی، امنیتی و موضع طرف مقابل صورت گیرد. هشدار درباره افزایش مطالبات آمریکا

در بخش دیگری از این مطلب، روزنامه جوان به مواضع مقام‌های آمریکایی درباره جنگ اشاره کرده و نوشته است که آنها برای تعیین تکلیف جنگ با ایران عجله‌ای نشان نمی‌دهند.

این روزنامه در ادامه آورده است که اگر ایران بخواهد صرفاً با این استدلال که افکار عمومی و جامعه جهانی از ایران حمایت می‌کنند، به جنگ پایان دهد، اما آمریکا چنین تصمیمی نداشته باشد، نتیجه می‌تواند افزایش مطالبات واشنگتن باشد.

جوان در این بخش می‌نویسد: «امریکا امتیاز بیشتری طلب می‌کند و این زیاده‌خواهی توقف ندارد و شما را هرگز به صلح شرافتمندانه نمی‌رساند، مگر به غیرشرافتمندانه‌اش تن بدهید که آن را نیز از شما دریغ خواهند کرد.» پیشنهاد جوان: «جنگ با دلیل، صلح با عزت»

روزنامه جوان در ادامه از مسئولان خواسته است در اظهارنظر‌های خود درباره جنگ و صلح، نسبت به تأثیرگذاری کلمات بر افکار عمومی و همچنین برداشت طرف مقابل حساس باشند.

این روزنامه پیشنهاد کرده است به‌جای اینکه گفته شود «بهتر است الان صلح کنیم»، موضع ایران این‌گونه بیان شود: «ما برای هر سناریو آمادگی داریم، چه جنگ با دلیل و چه صلح با عزت».

جوان این رویکرد را به «خرد»، «وظیفه‌گرایی» و «نتیجه‌گرایی» نزدیک‌تر دانسته و هشدار داده است که اظهارات مبهم درباره پایان جنگ می‌تواند این تصور را ایجاد کند که برخی مسئولان داخلی مخالف پایان جنگ هستند. جوان: اگر راه پایان دائمی جنگ وجود دارد، آن را با مردم در میان بگذارید

در پایان این مطلب، روزنامه جوان بر ضرورت شفافیت مسئولان درباره پیشنهاد‌های مربوط به پایان جنگ تأکید کرده است.

این روزنامه نوشته است: «اگر پیشنهادی دارید که می‌توان با آن جنگ را برای همیشه (نه یک دوره کوتاه) پایان داد و آنگاه در این پایان، عزت و اقتدار کشور حفظ شود، منافع کشور پایمال نشود و شواهدی دارید که این می‌تواند بهترین کار باشد، آن را با جزئیات در میان بگذارید.»

جوان در نهایت، ارائه چنین پیشنهادی را بهتر از آن دانسته است که مسئولان در شرایط جنگی، مسئولیت ادامه مشکلات را به یکدیگر نسبت دهند.


۱۷ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

انتقاد سناتور دموکرات از جنگ‌طلبی آمریکا: مالیات‌ها نباید صرف جنگ‌ شود

حکیم جفریز، رهبر اقلیت دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان آمریکا از ایالت نیویورک، در اعتراض به جنگ طلبی کشورش علیه ایران در حساب رسمی اش با اعتراض به تجاوز آمریکا علیه ایران نوشت: عملیات شکست حماسی در ایران برای مردم آمریکا یک فاجعه بوده است.

وی هشدار داد: دلار مالیات‌ دهندگان باید برای مقرون‌ به‌صرفه‌تر کردن زندگی مردم آمریکا و نه صرف ادامه یک جنگ بی‌پایان دیگر در خاورمیانه شود.

 


۱۸ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»

رویداد۲۴| روزنامه کیهان در گزارشی با عنوان «تفاهم‌نامه سراب بود؛ همتی: حتی یک دلار هم آزاد نشده» به بررسی نتایج تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پرداخته و آن را با تجربه برجام مقایسه کرده است.

این روزنامه در ابتدای گزارش خود با اشاره به هشدار‌های پیشین منتقدان برجام درباره توافق با آمریکا، نوشته است که نشانه‌های تازه‌ای از آنچه «سرنوشت مشترک» برجام و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد می‌خواند، آشکار شده است.

کیهان در بخش اصلی گزارش به اظهارات عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی، در گفت‌وگوی تلویزیونی چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ استناد کرده است. بر اساس این گزارش، همتی گفته است که تاکنون چیزی از پول‌های بلوکه‌شده در راستای تفاهم‌نامه آزاد نشده است.

این روزنامه اصولگرا در ادامه، این اظهارات را در کنار سخنان ولی‌الله سیف، رئیس کل وقت بانک مرکزی، درباره نتایج اقتصادی برجام قرار داده است. سیف در فروردین ۱۳۹۵ گفته بود برجام تا آن زمان «تقریباً هیچ» دستاورد اقتصادی برای ایران داشته است. کیهان از این مقایسه با تعبیر «از تقریباً هیچ برجام رسیدیم به کاملاً هیچ تفاهم‌نامه اسلام‌آباد» استفاده کرده است. کیهان: تفاهم‌نامه برای آمریکا فرصت تنفس بود

در ادامه گزارش، کیهان تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را توافقی می‌داند که به‌جای ایجاد دستاورد برای ایران، به آمریکا فرصت بازسازی داده است. این روزنامه با اشاره به شرایط جنگی و فشار‌های اقتصادی و نظامی بر آمریکا، نوشته است که واشنگتن در آن مقطع به یک تفاهم نیاز داشت و پذیرش آتش‌بس و تنش‌زدایی، از نگاه کیهان، این فرصت را در اختیار آمریکا قرار داد.

کیهان همچنین با اشاره به تجربه برجام، بر ضرورت بی‌اعتمادی به آمریکا و توجه به رهنمود‌های رهبر جمهوری اسلامی تأکید کرده و نوشته است که توافق‌های مشابه با واشنگتن، بدون توجه به این ملاحظات، می‌تواند برای ایران هزینه‌زا باشد. انتقاد از مذاکره با آمریکا در شرایط جنگی

بخش دیگری از گزارش به نقد مذاکره با آمریکا اختصاص دارد. کیهان با اشاره به حملات نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران، مذاکره در چنین شرایطی را نشانه‌ای از ضعف در برابر دشمن ارزیابی کرده و نوشته است که این نخستین بار بوده که رئیس یک قوه برای مذاکره با آمریکا وارد چنین فرایندی شده است.

این روزنامه همچنین با اشاره به ادامه درگیری‌ها و حملات نظامی، بر این دیدگاه تأکید دارد که ایران در موقعیت دفاعی قرار داشته و نباید دفاع و مقاومت را متوقف کند.

کیهان در همین چارچوب، موضوع تنگه هرمز و پرونده هسته‌ای را از جمله مسائلی دانسته که به نوشته این روزنامه نباید در مذاکره با آمریکا مورد معامله قرار گیرد. کیهان: راه‌حل، افزایش هزینه جنگ برای آمریکا است

در بخش پایانی گزارش، کیهان با تاکید بر اینکه «گرانی‌های امروز بازی مستقیم در پازل جنگ اقتصادی و جنگ روانی دشمن است» نوشت: آمریکا وقتی از حمله به ایران خودداری می‌کند که بداند در صورت خطا، تمام منافعش و کشور‌هایی را که به این رژیم پایگاه داده‌اند، به عصر حجر برمی‌گردانیم. باید هزینه جنگ را بالا ببریم. هزینه کم یعنی ادامه حمله دشمن. گرانی‌های امروز بازی مستقیم در پازل جنگ اقتصادی و جنگ روانی دشمن است. راه درست شکستن محاصره و خونخواهی و انتقام است. انتقام نگیریم، مدام زندگی مردم تهدید می‌شود. جمهوری اسلامی ایران از بحران‌های متعدد عبور کرده است و مسئولان باید طبق فرمایش رهبر انقلاب، خود را در تراز ملت مبعوث قرار دهند و در مقابل دشمن

بایستند.




 ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید

سخنگوی پلیس از ناکامی یک گروهک مسلح در ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران و هلاکت یکی از عناصر این گروهک در مرزهای استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

 ناکامی گروهک مسلح برای ورود به ایران/ یک عضو گروهک در مرز سراوان به هلاکت رسید
۱۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

ناکامی گروهک مسلح برای ورود به ایران/ یک عضو گروهک در مرز سراوان به هلاکت رسید

سخنگوی پلیس از ناکامی یک گروهک مسلح در ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران و هلاکت یکی از عناصر این گروهک در مرزهای استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

 خدمات حمل‌ونقل و اجرای طرح‌های مسکن در شرایط جنگی بدون وقفه ادامه یافت
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

خدمات حمل‌ونقل و اجرای طرح‌های مسکن در شرایط جنگی بدون وقفه ادامه یافت

وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه اولویت اول وزارتخانه در شرایط جنگی، «استمرار خدمات» بوده است، گفت: تلاش حداکثری برای استمرار خدمات در حوزه‌های حمل‌ونقل و اسکان انجام شد و با وجود آسیب به بخشی از زیرساخت‌های کشور، خدمات‌رسانی بدون وقفه ادامه یافت.

 مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید در دفتر آیت الله العظمی سیستانی در قم
۶ ساعت قبل / سایت جماران

مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید در دفتر آیت الله العظمی سیستانی در قم

به گزارش جماران، مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید، به همت امور بین‌الملل دفتر آیت‌الله العظمی سیستانی، امشب پس از اقامه نماز مغرب و عشا در دفتر ایشان برگزار شد.

 سرلشکر وحیدی: دشمنان هیچ‌گاه از کینه‌توزی و توطئه علیه این ملت بزرگ دست برنمی‌دارند
۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سرلشکر وحیدی: دشمنان هیچ‌گاه از کینه‌توزی و توطئه علیه این ملت بزرگ دست برنمی‌دارند

سرلشکر پاسدار احمد وحیدی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: دشمنان هیچ‌گاه از کینه توزی و توطئه علیه ملت بزرگ ایران دست برنمی‌دارند.

 تقدیر رئیس‌جمهور از ۱۲ نام‌آور پزشکی ایران + اسامی
۱۰ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

تقدیر رئیس‌جمهور از ۱۲ نام‌آور پزشکی ایران + اسامی

رئیس‌جمهور در آستانه روز پزشک، با اهدای لوح‌های جداگانه به ۱۲ تن از نام‌آوران پزشکی ایران، از خدمات، فداکاری‌ها و دستاورد‌های علمی و پژوهشی آنان در مسیر اعت...