قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

آیا سال پنه‌لوپه کروز فرا رسیده است؟

رقابت اسکار ۲۰۲۷ در بخش بهترین بازیگر نقش مکمل زن، دست‌کم در مقطع فعلی، یکی از میدان‌های باز و پیش‌بینی‌ناپذیر فصل جوایز است؛ اما نامی بیش از دیگران در مرکز...
 آیا سال پنه‌لوپه کروز فرا رسیده است؟

به گزارش آفتاب نیوز،

پنه‌لوپه کروز برای فیلم اسپانیایی «توپ سیاه» در میان مدعیان اصلی قرار گرفته؛ فیلمی به کارگردانی خاویر آمبروسی و خاویر کالوو که در جشنواره کن امسال جایزه بهترین کارگردانی را به‌صورت مشترک دریافت کرد. نتفلیکس نیز فیلم را برای فصل جوایز در بازار آمریکا در اختیار گرفته است؛ موضوعی که می‌تواند به تقویت کمپین اسکاری آن کمک کند.

یک بار دیگر در مسیر اسکار

کروز پیش از این برای بازی در «ویکی کریستینا بارسلونا» برنده اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل زن شده است. حالا «توپ سیاه» فرصت دیگری در اختیار او قرار داده تا بار دیگر در این شاخه رقابت کند. اهمیت این نامزدی احتمالی فقط به سابقه کروز محدود نمی‌شود. فیلم از یکی از موفق‌ترین نمایش‌های جشنواره کن امسال وارد فصل جوایز شده و به دلیل مضمون، ساختار روایی و جایگاه سازندگانش، از هم‌اکنون به‌عنوان یکی از فیلم‌های مهم فصل اسکار مطرح است.

نکته جالب این است که کروز تنها برای یک فیلم در این فصل مطرح نیست. «دعوت» نیز یکی دیگر از پروژه‌هایی است که نام او را در میان مدعیان نقش مکمل زن قرار داده است. در واقع، او می‌تواند در یک فصل جوایز با دو نقش متفاوت در این بخش حضور داشته باشد؛ اتفاقی که رقابت را برای او و دیگر مدعیان پیچیده‌تر می‌کند.

رقبای اصلی چه کسانی هستند؟

در کنار کروز، نام چند ستاره بزرگ دیگر در میان گزینه‌های جدی مطرح است. آن هاتاوی برای «ادیسه» به کارگردانی کریستوفر نولان یکی از مهم‌ترین رقبای او محسوب می‌شود. این فیلم با توجه به نام کارگردان و ابعاد پروژه، از همین حالا یکی از فیلم‌های محوری فصل اسکار به شمار می‌رود.

ساندرا هولر نیز همچنان در این رقابت حضور دارد و علاوه بر «حفار»، در «پروژه هیل ماری» نیز یکی از گزینه‌های مورد توجه است. همچنین اسمه کرید-مایلز برای «حس و حساسیت» و ماریانا دی‌جیرولامو برای «اسبوحشی شماره ۹» از دیگر نام‌های مهم این شاخه هستند. در میان گزینه‌های دیگر می‌توان به لولا دوئنیاس برای «توپ سیاه»، اولیویا کلمن برای «السینور»، تائو اوکاموتو برای «ناگهان» و سامانتا مورتون برای «ادیسه» اشاره کرد.

چرا کروز در کانون توجه است؟

آنچه موقعیت کروز را ویژه می‌کند، ترکیب چند عامل است: سابقه اسکار، حضور در فیلمی تحسین‌شده از کن، پشتیبانی نتفلیکس و جذابیت خود نقش. ورایتی نیز عنوان پیش‌بینی خود را با این پرسش مطرح کرده که آیا این فصل می‌تواند «سال پنه‌لوپه کروز» باشد.

با این حال، این هنوز ابتدای مسیر اسکار است. خود ورایتی تأکید می‌کند که پیش‌بینی‌ها نشان‌دهنده وضعیت فعلی رقابت‌اند و با انتشار فیلم‌ها، واکنش منتقدان، جشنواره‌های پاییزی و شکل‌گیری کمپین‌های جوایز می‌توانند تغییر کنند. برای «توپ سیاه» نیز مرحله مهم بعدی، فصل نمایش‌های پاییزی و گسترش حضور فیلم در میان رأی‌دهندگان آمریکایی خواهد بود. اگر فیلم بتواند موج موفقیت کن را حفظ کند، کروز می‌تواند یکی از چهره‌های محوری رقابت اسکار ۲۰۲۷ در بخش بازیگر نقش مکمل زن باقی بماند.

اسکار ۲۰۲۷ در تاریخ ۱۴ مارس ۲۰۲۷ برگزار خواهد شد و نامزد‌های نهایی در ۲۱ ژانویه ۲۰۲۷ اعلام می‌شوند.





 شفافیت دولت در موضوع بنزین و چند خبر خوب دیگر...
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شفافیت دولت در موضوع بنزین و چند خبر خوب دیگر...

ماجرای بنزین این روزها حسابی سر زبان‌ها افتاده و مردم را نگران کرده است. امروز در همین راستا سخنگوی دولت تاکید بر شفاف‌سازی داشت.

 انیمیشن چینی سودآورترین فیلم تاریخ سینما شد
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

انیمیشن چینی سودآورترین فیلم تاریخ سینما شد

انیمیشن چینی Niu Lai با بودجه‌ای ناچیز و فروش میلیونی، لقب سودآورترین اثر تاریخ سینما را به خود اختصاص داد.

 «کارآگاه علوی» از امشب روی آنتن می‌رود
۱۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

«کارآگاه علوی» از امشب روی آنتن می‌رود

قصه فصل جدید «کارآگاه علوی» با بازی بهنام تشکر و کیوان ساکت‌اوف از اواسط مقطع سال ۱۳۱۹ آغاز می‌شود؛ جایی که پرونده‌های جنایی و معمایی، کارآگاه علوی را در دل وقایع سیاسی و اجتماعی سال‌های پایانی پهلوی اول و آغاز دوره‌ای تازه از تاریخ ایران قرار می‌دهند.

 هیچ‌وقت فکر نمی‌کنم که تمام واقعیت در دستان من است
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

هیچ‌وقت فکر نمی‌کنم که تمام واقعیت در دستان من است

پنجاهمین نشست «شب‌های مستند» موزه سینما با حضور ارد عطارپور، مستندساز برگزار و جنبه‌های مختلف مستند «رویای سیاه»؛ بخشی از تاریخ نفت و وقایع اجتماعی مرتبط با آن از زبان محمدعلی موحد، ادیب و مولانا پژوه برجسته، بررسی شد.

 نمی‌توانیم بگوییم چه کسی در تئاتر باشد و چه کسی نباشد! | مجموعه رسانه ای صبا
۲۱ ساعت قبل / سایت صبانیوز

نمی‌توانیم بگوییم چه کسی در تئاتر باشد و چه کسی نباشد! | مجموعه رسانه ای صبا

فرزانه سعادتی/صبا، در سال‌های اخیر، صحنه تئاتر ایران بیش از گذشته شاهد حضور بازیگران شناخته‌شده سینما و تلویزیون بوده است؛ چهره‌هایی که گاهی با سابقه طولانی در سینما و تلویزیون وارد تئاتر می‌شوند و گاهی نیز پس از سال‌ها دوری از صحنه، حضور خود را با یک نمایش تازه از سر می‌گیرند. این روند اگرچه

 آبگوشت خوردن بازیگر سرشناس فرانسوی به همراه کارگردان ایرانی
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

آبگوشت خوردن بازیگر سرشناس فرانسوی به همراه کارگردان ایرانی

تصویری از آبگوشت خوردن ژولیت بینوش بازیگر سرشناس فرانسوی به همراه عباس کیارستمی در تهران؛ فروردین ۱۳۸۵ را مشاهده می‌نمایید.