قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱ ساعت قبل

کشته شدن ۴۹ شبه‌نظامی در عملیات ضدتروریستی ارتش پاکستان

ارتش پاکستان اعلام کرد نیرو‌های امنیتی این کشور در سلسله عملیات‌های هدفمندی در ایالت‌های خیبرپختونخوا و بلوچستان، ۴۹ شبه‌نظامی را کشته‌اند.
 کشته شدن ۴۹ شبه‌نظامی در عملیات ضدتروریستی ارتش پاکستان

به گزارش آفتاب نیوز،

روابط عمومی نیرو‌های مسلح پاکستان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که نیرو‌های امنیتی این کشور با همکاری پلیس، طی روز‌های اخیر مجموعه‌ای از عملیات‌های اطلاعاتی مشترک را علیه مخفیگاه‌های شبه‌نظامیان در شمال غرب و جنوب غرب پاکستان اجرا کرده‌اند.

بر اساس این بیانیه، در جریان این عملیات‌ها ۱۲ شبه‌نظامی در ایالت خیبرپختونخوا در شمال غرب پاکستان و ۳۷ شبه‌نظامی دیگر در ایالت بلوچستان در جنوب غرب این کشور کشته شده‌اند.

ارتش پاکستان افراد کشته‌شده را اعضای گروه‌های «فتنه الخوارج» عنوانی که اشاره به طالبان پاکستان دارد و «فتنه الهندوستان»، عنوانی که اشاره به گروه‌های جدایی‌طلب بلوچ دارد، توصیف کرد.

طبق اعلام این ارتش، عملیات‌های اطلاعاتی در مناطق بانو، وزیرستان شمالی، اورکزی و خیبر در ایالت خیبرپختونخوا انجام شده و طی آن مقادیر قابل توجهی مواد منفجره، بمب‌های دست‌ساز، دستگاه‌های انفجار از راه دور، سلاح و مهمات کشف و ضبط شده است.

در ایالت بلوچستان نیز نیرو‌های امنیتی ۱۰ عملیات اطلاعاتی را در مناطق مستونگ، مچ، خضدار و پنجگور اجرا کرده‌اند که به کشته شدن ۳۷ شبه‌نظامی و کشف مقادیری سلاح، مواد منفجره و تجهیزات انفجار از راه دور منجر شده است.

روابط عمومی ارتش پاکستان همچنین اعلام کرد که عملیات پاکسازی مناطق آسیب‌دیده همچنان ادامه دارد و نیرو‌های امنیتی تا حصول اطمینان از برقراری کامل امنیت، عملیات خود را متوقف نخواهند کرد.

این بیانیه می‌افزاید که عملیات‌های ضدتروریستی ذیل چارچوب مصوب دولت پاکستان موسوم به «عزم استحکام» ادامه خواهد یافت.





 ادعای تازه ترامپ درباره توافق با ایران
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

ادعای تازه ترامپ درباره توافق با ایران

دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با ادعا اینکه ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند مدعی شد: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 برگزاری نشست هماهنگی ناتو برای امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

برگزاری نشست هماهنگی ناتو برای امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز

فرمانده ارشد ناتو با برگزاری نشستی مجازی، موضوع تسهیل همکاری برای حمایت از آزادی ناوبری در تنگه هرمز را بررسی کرد، اما تأکید کرد که این اقدامات در قالب مأموریت رسمی ناتو انجام نمی‌شود.

 صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»

دنیای‌اقتصاد: دولت ترامپ در طرح صلح جدید خود برای منطقه، آینده غزه را به دست چهره‌ای کمتر شناخته‌شده به نام «علی شعث» سپرده است. او که بر اساس این طرح 20ماده‌ای به‌عنوان مدیر جدید غزه تعیین شده، برنامه جسورانه‌ای دارد. شعث می‌خواهد آوارهای به‌جامانده از جنگ را به دریای مدیترانه بریزد تا برای ساکنان این باریکه که حتی پیش از جنگ هم با بحران تراکم جمعیت روبه‌رو بودند، فضای جدیدی ایجاد کند. او وعده داده که با این کار علاوه بر پاک‌سازی آوارها ظرف سه سال، زمین‌های جدیدی به غزه اضافه خواهد کرد.

 نامه‌های جنجالی دستیار ترامپ منتشر شد؛ «تو برای من همه‌چیز هستی» | نقش مرموز این زن در کاخ سفید + عکس
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نامه‌های جنجالی دستیار ترامپ منتشر شد؛ «تو برای من همه‌چیز هستی» | نقش مرموز این زن در کاخ سفید + عکس

انتشار نامه‌های منتسب به «ناتالی هارپ»، دستیار نزدیک رئیس جمهوری آمریکا و در عین حال جنجالی او، پرده از رابطه‌ای کم‌سابقه و بسیار نزدیک در حلقه اول اطراف «دونالد ترامپ»  برداشته که در رسانه های آمریکا بحث برانگیز و خبرساز شده است.

 انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان

سخنگوی حزب عمران خان امروز (جمعه) اعلام کرد که نخست وزیر سابق پاکستان پس از سپری کردن چند ساعت در بیمارستان و دریافت مراقبت‌های پزشکی، بار دیگر به زندان بازگردانده شده است.

 ترکیه پیگیر صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو شد
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

ترکیه پیگیر صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو شد

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد این کشور در پرونده مربوط به توقیف ناوگان کمک‌رسان عازم غزه، درخواست صدور اعلان قرمز اینترپل برای بنیامین نتانیاهو و یک تبعه اسرائیلی را ارائه کرده است.