قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

مصدومیت مهران مدیری سریال را متوقف کرد

مجید توکلی، کارگردان سریال ریمنی از مصدومیت مهران مدیری و توقف تولید سریال ریمنی خبر داد.
 مصدومیت مهران مدیری سریال را متوقف کرد

به گزارش آفتاب نیوز،

مجید توکلی، کارگردان سریال «ریمنی» درباره‌ی علت توقف سریال گفت: «انتشار خبر توقف فیلمبرداری سریال «ریمنی» برداشت‌های مختلفی رو همراه داشت که لازم بود توضیح کامل‌تری بدم: متاسفانه آقای مهران مدیری عزیز، بازیگر سریال «ریمنی»، دچار عارضه‌ای از ناحیه کمر شدن و تحت عمل جراحی و درمان هستند. بعد از گذراندن دوران نقاهت و تشخیص پزشک ادامه فیلمبرداری سریال از سر گرفته می‌شود.»

پیش از این اعلام شده بود که این سریال که فعلا پلتفرم پخش کننده آن مشخص نیست با جمع زیادی از بازیگران سینما و تلویزیون ساخته می‌شود.



۱۰ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

اعلام تاریخ پخش سریال مرد «سه هزار چهره» مهران مدیری

پخشِ سریال «مرد سه‌هزار چهره» از تاریخ یکشنبه ۸ شهریور ماه، از شبکه سه سیما به صورت هفتگی آغاز می‌شود.

شبکه سه سیما با پایان پخش «رویای نیمه‌شب»، سریال «مرد سه‌هزار چهره» به کارگردانی مهران مدیری را نمایش می‌دهد. این مجموعه تلویزیونی از تاریخ ۸ شهریور ماه، جمعه‌ها به صورت هفتگی پخش خواهد شد.

مهران مدیری بار دیگر نقش مسعود شصتچی را که شخصیت اصلی سریال است، بازی می‌کند.

کارگردان و بازیگر تلویزیون که پیش‌تر مجموعه‌های «پاورچین»، «شب‌های برره»، «باغ مظفر»، «مرد هزارچهره» و «مرد دو هزارچهره» را ساخته است، این بار سریال «مرد سه هزارچهره» را با همکاری سیمافیلم به تهیه‌کنندگی جواد فرحانی تولید کرده است.

داستان سریال درباره‌ی مسعود شصتچی است که می‌کوشد با استخدام در یک اداره، کمک‌خرج پدرش باشد اما مانند همیشه، ماجراهای غیرمنتظره و اتفاقاتی طنزآمیز او را وارد مسیرهای تازه‌ای می‌کند.

مدیری پیشتر اعلام کرده بود که شخصیت اصلی این سریال، «مسعود شصت‌چی»، الهام‌گرفته از پدرش است. او گفته بود: در شخصیت مسعود شصت‌چی در واقع نقش پدرم را بازی کردم. پدرم همین مسعود شصت‌چی بود. او شخصیتی آرام، محترم، خلوت، شریف و مظلوم بود.

پژمان بازغی، نصرالله رادش، محمد بحرانی، غلامرضا نیکخواه، پروین قائم‌مقامی، نوشین تبریزی، رامین ناصر نصیر، آرش نوذری و علیرضا مهران در این مجموعه حضور دارند.

مدیری پیش از این سریال «شش ماهه» را هم برای تلویزیون ساخته بود که چندان با اقبال مواجه نشد.


۳۴ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

آیا مهران مدیری موفق می‌شود؟ | انصاف نیوز

سیدکریم بابایی در روزنامه خراسان نوشت:

«این روزها مهران مدیری ستاره محبوب و موفق کمدی سینما و تلویزیون، در آستانه یک مقطع مهم کاری قرار دارد و همزمان با دو پروژه جدید به شبکه خانگی و تلویزیون می‌آید: سریال مورد انتظار «مرد سه‌هزارچهره» در شبکه سه و رئالیتی‌شوی «شاه‌گل» در پلتفرم فیلم‌نت. این در حالی است که او طی سال‌های اخیر، کارنامه‌ای پرفرازونشیب داشته و بسیاری معتقدند از آن موفقیت‌های متوالی گذشته‌اش دور مانده. حالا باید دید این بازگشت دوگانه می‌تواند او را به روزهای اوج برگرداند؟

تجربیات منفی فیلم سازی

مهران مدیری طی یک دهه اخیر در سینما دو فیلم ساخته که هردو با واکنش‌های منفی منتقدان و اغلب مخاطبان مواجه شده‌اند. اگرچه این فیلم‌ها از نظر فروش نسبتاً موفق بودند و توانستند تماشاگرانی را به سالن بیاورند، اما از نظر کیفی و جلب رضایت عمومی اوضاع چندان خوبی نداشتند. در بازیگری سینما نیز هیچ‌کدام از نقش‌آفرینی‌های او با واکنش‌های مثبت فراگیری روبه رو نشد. هرچند آثار باکیفیتی چون «درخت گردو» واکنش‌های مثبتی گرفتند، اما در کارنامه بازیگری او در سینما، نقاط درخشانی محسوب نشدند.

از اوج «هیولا» تا سقوط «دراکولا»

مهم‌تر از همه اما وضعیت مدیری در سریال‌سازی است؛ جایگاهی که شهرت اصلی او را موجب شده. در همین موقعیت نیز «هیولا» آخرین اثری بود که توانست واکنش‌های بسیار مثبتی را برانگیزد و به یکی از آثار موفق و بحث‌برانگیز او تبدیل شود. اما بلافاصله پس از آن، «دراکولا» به یک شکست بزرگ تبدیل شد؛ شکستی که آن‌قدر سنگین بود که مدیری را تا چند سال از کارگردانی سریال دور کرد. او در این سال‌ها اما چند تجربه موفق بازیگری در سریال‌های خانگی داشت که در رأس آن‌ها «خاتون» و خصوصاً «پدر گواردیولا» بود؛ جایی که او توانست با فاصله گرفتن از نقش‌های همیشگی در آثار خودش، تصویری متفاوت از توانمندی‌هایش ارائه کند.

بازگشت‌های کم‌فروغ

مدیری با «قهوه پدری» به عرصه کارگردانی بازگشت، اما این سریال نیز با وجود برخی جذابیت‌های داستانی، نتوانست خاطره خوش آثار پرمخاطب گذشته او را تکرار کند. «قهوه پدری» درمجموع مخاطب گسترده‌ای پیدا نکرد و بسیاری از بینندگان از فضا و جنس شوخی‌های آن استقبال نکردند. مدتی بعد مدیری به تلویزیون برگشت و «شیش ماهه» را ساخت. این سریال در ابتدا بسیار پربیننده شد و توانست مخاطبی جدی پیدا کند، اما در ادامه نتوانست رضایت گسترده مخاطب عام را به دست آورد و به عنوان یک شکست دیگر در کارنامه مهران مدیری ثبت شد.

نقطه روشن کارنامه

در این فاصله، مهران مدیری در قامت مجری با «گل یا پوچ» موفقیت را تجربه کرد. او همان‌طور که سال‌ها پیش با «دورهمی» مجری موفقی بود، این بار هم توانست این بازی و فضای اجرا را احیا کند. با وجودی که مدیری به عنوان یک بازیگر، وارد حوزه اجرا شد، اما این جایگاه به تنها موقعیتی تبدیل شد که مدیری را در سال‌های اخیر بدون حاشیه و با استقبال نسبی مخاطبان مواجه کرد. «گل یا پوچ» نیز استعداد مدیری را نشان داد و به نقطه‌ای روشن در کارنامه یک دهه اخیر او تبدیل شد.

حالا دو آزمون همزمان

مدیری حالا دست روی برندی گذاشته که یکی از سریال‌های محبوب سال‌های گذشته‌اش محسوب می‌شود: «مرد هزارچهره». او امیدوار است از هفته آینده با «مرد سه‌هزارچهره»، ادامه همان مسیر موفق دو فصل قبلی این اثر را برود، اما انتظارها از آن بالاست؛ هم به دلیل آن که نام مهران مدیری در این اثر دیده می‌شود و هم به این دلیل که ادامه یک سریال محبوب و موفق به شمار می‌رود. همزمان «شاه گل» نیز انتشار خود را از پلتفرم فیلم‌نت آغاز کرده و بسیاری انتظار دارند همان جذابیت «گل یا پوچ» اول را داشته باشد.

این همزمانی می‌تواند هم فرصت باشد و هم تهدید. از یک سو، مدیری در دو قاب مختلف دیده می‌شود و می‌تواند بخش‌های متفاوتی از مخاطبان را درگیر کند و از سوی دیگر، اگر یکی از این دو اثر نتواند انتظارها را برآورده کند، ممکن است بر اعتبار اثر دیگر نیز سایه بیندازد. حالا باید دید در این یکی دو ماه آینده، مهران مدیری با دو اثر همزمان در شبکه نمایش خانگی و تلویزیون، چه وضعیتی خواهد داشت و آیا می‌تواند بار دیگر به صدر اخبار و گفت‌وگوها بازگردد یا نه.»

انتهای پیام




 شفافیت دولت در موضوع بنزین و چند خبر خوب دیگر...
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شفافیت دولت در موضوع بنزین و چند خبر خوب دیگر...

ماجرای بنزین این روزها حسابی سر زبان‌ها افتاده و مردم را نگران کرده است. امروز در همین راستا سخنگوی دولت تاکید بر شفاف‌سازی داشت.

 محکومیت خواننده‌ زن به 4 سال حبس
۶ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

محکومیت خواننده‌ زن به 4 سال حبس

آرمان امروز : هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم چهار سال حبس صادر شده است. هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم [ ]

 «کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند
۱۸ ساعت قبل / سایت عصرایران

«کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند

آیا مدیران آموزش‌وپرورش، از سطح ستاد تا استان و منطقه، در میان برنامه‌های فشرده، تشریفات رسمی، دیدارها، سخنرانی‌ها و ملاحظات ناشی از میزبانی این حجم از مسئول...

 «کارآگاه علوی» از امشب روی آنتن می‌رود
۱۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

«کارآگاه علوی» از امشب روی آنتن می‌رود

قصه فصل جدید «کارآگاه علوی» با بازی بهنام تشکر و کیوان ساکت‌اوف از اواسط مقطع سال ۱۳۱۹ آغاز می‌شود؛ جایی که پرونده‌های جنایی و معمایی، کارآگاه علوی را در دل وقایع سیاسی و اجتماعی سال‌های پایانی پهلوی اول و آغاز دوره‌ای تازه از تاریخ ایران قرار می‌دهند.

 وجدان بیدار و تبعیدی خاورمیانه
۲ ساعت قبل / روزنامه شرق

وجدان بیدار و تبعیدی خاورمیانه

‌زخم نفت، مدرنیزاسیون تحمیلی، رانده‌شدن مردم از جغرافیای زیست‌شان‌ و تبدیل حافظه جمعی به میدان مقاومت. جلد اول «شهرهای نمک»، یعنی «سرگردانی»، در نسخه فارسی با ترجمه امل نبهانی منتشر شده و آن را می‌توان رمانی درباره پیدایش نفت در شبه‌جزیره عربستان و دگرگونی روستاها و بادیه‌ها معرفی کرد.

 بازگشت برنامه قدیمی رادیو
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازگشت برنامه قدیمی رادیو

برنامه قدیمی «صبح جمعه با شما» پس از وقفه‌ در تولید با فصل جدید و با تغییر تیم تولید، از جمعه ۶شهریور به رادیو بازمی‌گردد. فصل جدید این برنامه در حالی کلید می‌خورد که تیم تولید آن دستخوش تغییرات اساسی شده است. بر اساس تصمیم مسوولان رادیو، ساخت این برنامه که مدتی متوقف شده بود، با رویکردی تازه و گروهی جدید از سر گرفته می‌شود.