قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۳ ساعت قبل

عربستان خواستار بازگشایی تنگه هرمز و باب‌المندب شد

وزیر امور خارجه عربستان بر لزوم باز، امن و عاری‌بودن تنگه هرمز، باب‌المندب و تمام مسیر‌های دریایی از هر گونه تهدید تأکید کرد.
 عربستان خواستار بازگشایی تنگه هرمز و باب‌المندب شد

به گزارش آفتاب نیوز،

به نقل از خبرگزاری عربستان (واس)، وزیر امور خارجه عربستان در دیدار با توشیمیتسو موتگی، وزیر امور خارجه ژاپن، در حاشیه سومین نشست گفت‌وگوی استراتژیک بر اهمیت حفاظت از آزادی دریانوردی در تمام آبراه‌های بین‌المللی تأکید کرد.

شاهزاده فیصل بن فرحان خاطرنشان کرد که امنیت دریایی برای هر دو کشور از اولویت بالایی برخوردار است. او افزود: «پادشاهی سعودی با تمرکز بر راه حل‌های دیپلماتیک جامع و پایدار که به منابع بی‌ثباتی در منطقه ما می‌پردازند، به تلاش‌هایش برای کاهش تنش‌ها و جلوگیری از درگیری‌های جدید ادامه می‌دهد.»

بن فرحان تأکید کرد: «دیپلماسی، گفت‌و‌گو و ابزار‌های مسالمت‌آمیز همچنان اولویت‌های ما هستند و ما نقش ژاپن در حمایت از اصول حقوق بین‌الملل، کمک‌های بشردوستانه و توسعه‌ای آن و مواضعش در حمایت از ثبات و راه حل‌های مسالمت‌آمیز را ارج می‌نهیم.»




 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ

دنیای اقتصاد: ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد ریاست‌جمهوری دارد و حتی از طرف رئیس‌جمهور با رهبران جهان پیامک ردوبدل می‌کند.‌ هارپ که به عنوان دروازه‌بان اصلی اطلاعات ترامپ عمل می‌کند، کاملا خارج از سلسله‌مراتب معمول کاخ سفید محتوای شبکه‌های اجتماعی را به دست او می‌رساند و به دلیل همراه داشتن چاپگر قابل‌حمل، به چاپگر انسانی معروف شده است.

 ایران می‌خواهد بن بست تنگه هرمز را تا انتخابات کنگره آمریکا بکشاند

ایران می‌خواهد بن بست تنگه هرمز را تا انتخابات کنگره آمریکا بکشاند

با جنگ‌های ویرانگرشان، نتانیاهو و ترامپ، حاشیه خلیج فارس را تا آستانه نابودی کشانده‌اند - پیمان مکه نشان دهنده واکنش در برابر بی‌پروایی آنهاست.

 به خاورمیانه بدون آمریکا سلام کنید | ضربه نهایی وارد شد؛ فارن افرز: دیگر کسی در منطقه به آمریکا اعتماد ندارد

به خاورمیانه بدون آمریکا سلام کنید | ضربه نهایی وارد شد؛ فارن افرز: دیگر کسی در منطقه به آمریکا اعتماد ندارد

نشریه آمریکایی فارن افرز در مقاله‌ای به قلم استاد علوم سیاسی دانشگاه جرج واشنگتن تأکید کرده است که ایران با بستن تنگة هرمز و نابودی پایگاه‌های آمریکا در کشورهای منطقه نظم امنیتی آمریکا محور را در غرب آسیا نابود کرد و نشان داد که کشورهای منطقه دیگر برای امنیت خود نباید به آمریکا اعتماد کنند.

 موضع‌گیری عجیب وزیر خارجه جولانی علیه اسرائیل!

موضع‌گیری عجیب وزیر خارجه جولانی علیه اسرائیل!

وزیر خارجه رژیم جولانی بدون هیچ واکنش تندی نسبت به تجاوزات رژیم اسرائیل، از اشتیاق خود برای مذاکره سخن گفت.

 انتقاد آلمان و فرانسه از اظهارات وحشیانه بن‌گویر

انتقاد آلمان و فرانسه از اظهارات وحشیانه بن‌گویر

وزیر امنیت داخلی اسرائیل پیش‌تر در گفت‌وگویی تأکید کرده بود که ارتش اسرائیل «باید ترور‌های هدفمند در غزه انجام دهد و هر شب ۳۰ تا ۴۰ نفر را از پا درآورد».

 ثروتمندان در آمریکا موفق‌ترند یا اروپا؟

ثروتمندان در آمریکا موفق‌ترند یا اروپا؟

دنیای اقتصاد؛ اگر قرار باشد بین آمریکا و اروپا یکی برای ثروتمند شدن انتخاب شود، آمریکا دست بالاتر را دارد؛ اما اگر معیار، امنیت اقتصادی و کاهش نابرابری باشد، اروپا گزینه متفاوتی است.

 سئول: کره‌شمالی احتمالا ۸۰ تا ۱۲۰ سلاح هسته‌ای دارد

سئول: کره‌شمالی احتمالا ۸۰ تا ۱۲۰ سلاح هسته‌ای دارد

وزیر دفاع کره‌جنوبی اعلام کرد برآوردهای معمول، شمار تسلیحات هسته‌ای کره‌شمالی را بین ۸۰ تا ۱۲۰ مورد نشان می‌دهد؛ رقمی به‌مراتب بالاتر از عدد ۵۷ سلاح هسته‌ای که رئیس‌جمهور آمریکا به‌تازگی مطرح کرده است.

 سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز

سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز

بلومبرگ می‌گوید که دو نفتکش چینی که از مسیر عمانی برگشت خورده‌اند، در میانه تنگه سرگردانند.