قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

چلسی رقیب آرسنال برای قهرمانی این فصل است

مایکل اوون معتقد است که چلسی رقیبی جدی برای قهرمانی آرسنال در لیگ برتر انگلیس است.
 چلسی رقیب آرسنال برای قهرمانی این فصل است

به گزارش آفتاب نیوز،

آرسنال سرانجام فصل گذشته به انتظار طولانی خود برای کسب جام پایان داد، زمانی که میکل آرتتا این تیم را به نخستین قهرمانی تاریخی‌اش در لیگ برتر طی ۲۲ سال رساند. توپچی‌ها نیز برای دفاع از عنوان قهرمانی خود وقت را تلف نکرده‌اند و با جذب برونو گیمارش از نیوکسل یونایتد، خط میانی خود را تقویت کرده‌اند.

مایکل اوون معتقد است اگرچه آرسنال تیمی است که باید آن را شکست داد، اما رقابت برای قهرمانی به هیچ وجه یک‌طرفه نخواهد بود. این ستاره سابق انگلیس در گفت‌و‌گو با مترو درباره رقابت پیش رو برای صدر جدول اظهار داشت: «فکر می‌کنم این فصل چند مدعی قهرمانی وجود داشته باشند. وقتی به امتیازات آرسنال نگاه می‌کنید، آنها فصل گذشته به امتیاز‌های بالای ۹۰ نرسیدند، بنابراین کافی است کمی افت کنند و چلسی هم که در رقابت‌های اروپایی حضور ندارد، می‌تواند وارد کورس قهرمانی شود.

فصل گذشته برای لیورپول چندان خوب نبود، سبک بازی آنها به خوبی گذشته نبود و بیش از حد گل دریافت کردند. اما جدایی آرنه اشلوت و جایگزینی آندونی ایرائولا به معنای یک سبک بازی جدید است. او با توجه به سبکی که در بورنموث ارائه می‌داد، هیجان زیادی به همراه دارد، اما لیورپول باشگاه بسیار بزرگ‌تری است و حالا فشار روی او بیشتر خواهد شد.

چلسی بار دیگر در پنجره نقل و انتقالات هزینه زیادی کرده است، اما شاید این بار مربی‌ای داشته باشد که بتواند رختکن را مدیریت کند و بهترین عملکرد را از بازیکنان بگیرد تا آنها به عنوان یک تیم بازی کنند و ثبات داشته باشند. این که چلسی در رقابت‌های اروپایی حضور ندارد، عامل بسیار مهمی است و می‌تواند به آنها فرصت بدهد تا در طول فصل عملکرد خوبی داشته باشند.»




 ذخیره سد زاینده رود نسبت به میانگین بلند مدت ۵۶ درصد کمتر است

ذخیره سد زاینده رود نسبت به میانگین بلند مدت ۵۶ درصد کمتر است

آرمان امروز : معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان اعلام کرد: اکنون بالغ بر ۳۵۴ میلیون متر مکعب آب در مخزن سد زاینده رود ذخیره شده که نسبت به میانگین بلند مدت ۵۶ درصد کمتر است. خلیل دادخواه افزود: از دهم خرداد، چهار مرحله جاری سازی آب در نواحی خشک زاینده رود در بازه‌ای ۹۰ [ ]

 ضربه eSim  به اپراتورهای سنتی

ضربه eSim به اپراتورهای سنتی

دنیای اقتصاد: تقاضا برای سیم‌کارت‌های الکترونیکی (eSim) مورد استفاده در سفر، امسال حدود یک‌سوم افزایش خواهد یافت، زیرا مسافران بین‌المللی به دنبال جایگزین‌های ارزان‌تری برای بسته‌های رومینگ داده هستند که تهدیدی برای اپراتورهای تلفن همراه سنتی محسوب می‌شود. تحلیلگران در موسسه تحقیقاتی FDM CCS Insight تخمین زده‌اند که امسال حدود ۱۳۴‌میلیون سیم‌کارت الکترونیکی مسافرتی در سطح جهان استفاده خواهد شد که نسبت به 101.8میلیون در سال ۲۰۲۵ افزایش یافته است. مصرف‌کنندگان در حال دانلود سیم‌کارت‌های الکترونیکی از شرکت‌هایی مانند Airalo هستند که نزدیک به ۳۰۰‌میلیون دلار از سرمایه‌گذارانی از جمله شرکت سهام خصوصی CVC و Saily، اپراتوری متعلق به NordVPN، توسعه‌دهنده Nord Security، جمع‌آوری کرده است.

 هزینه پنهان ابهام در اقتصاد دیجیتال

هزینه پنهان ابهام در اقتصاد دیجیتال

خلق ارزش، در ساده‌ترین تعریف، یعنی فهم شرایط، ایجاد تغییری مثبت در آن، دریافت بازخورد و تکرار این چرخه. اما این چرخه یک پیش‌شرط اساسی دارد: شرایط باید قابل فهم و قابل پیش‌بینی باشد.

 ادعای اکسیوس: آمریکا به‌طور محرمانه یک کریدور کشتیرانی در تنگه هرمز ایجاد کرده؛ روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه خارج می‌شود؛ تقریباً نیمی از حجم انتقال نفت پیش از جنگ/ ادعای ترامپ: تحریم‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای علیه ایران در اختیار داریم؛ خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد

ادعای اکسیوس: آمریکا به‌طور محرمانه یک کریدور کشتیرانی در تنگه هرمز ایجاد کرده؛ روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه خارج می‌شود؛ تقریباً نیمی از حجم انتقال نفت پیش از جنگ/ ادعای ترامپ: تحریم‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...

 تحویل ۱۰۰۰ واحد نهضت ملی مسکن گیلان تا پایان سال

تحویل ۱۰۰۰ واحد نهضت ملی مسکن گیلان تا پایان سال

آرمان امروز :مدیرکل راه و شهرسازی گیلان، از تحویل حدود یک هزار واحد از پروژه های نهضت ملی مسکن استان طی امسال خبر داد و گفت: بخشی از این واحدها در هفته دولت به بهره برداری می رسد. محمدمهدی علیزاده در حاشیه مراسم تجلیل از خبرنگاران، با اشاره به شرایط کشور در جریان دو جنگ تحمیلی اخیر، اظهار [ ]

 شهرفروشی، نسخه ویرانی تهران | آخرین خبر

شهرفروشی، نسخه ویرانی تهران | آخرین خبر

شرق/متن پیش رو در شرق منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست نورا حسینی| شهردار سابق تهران می‌گوید تصمیم‌های شهرسازی از آن تصمیم‌هایی هستند که «صدایشان بعدا درمی‌آید» و متخصصانی که پیامد این تصمیم‌ها را می‌دانند، وظیفه دارند نسبت به آنها حساس باشند. پیروز حناچی در گفت‌وگو با «شرق» از

 رشد ۴۹ هزار واحدی شاخص بورس

رشد ۴۹ هزار واحدی شاخص بورس

آرمان امروز : شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات با رشد ۴۹ هزار واحدی به سطح ۵ میلیون و ۹۴۷ هزار واحد رسید. شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (سه‌شنبه، ۲۷ مرداد) با رشد ۴۹ هزار واحدی به سطح ۵ میلیون و ۹۴۷ هزار واحد رسید. شاخص هم‌وزن نیز ۹۱۲۳ واحد مثبت [ ]

 ورد به مرحله «پساسوادی»؛ آیا گوشی‌های هوشمند قاتل کتابخوانی هستند؟

ورد به مرحله «پساسوادی»؛ آیا گوشی‌های هوشمند قاتل کتابخوانی هستند؟

رز هوروویچ در نشریه «اتلانتیک» با ابراز تأسف می‌گوید که «عصر کتابخوانی به پایان رسیده است.» او یادآور می‌شود که ما هنوز هم با واژگان زیادی برخورد می‌کنیم، اما بیشتر آنها را به جای کتاب‌ها، در ایمیل‌ها، پیامک‌ها و دیگر پاره‌های دیجیتال می‌یابیم.