قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

یک اعدامی پس از ۲۸ سال از زندان آزاد شد

یک فرد محکوم به قصاص در استان پس از نزدیک به ۲۸ سال حبس، با رضایت خانواده مقتول از زندان آزاد شد.
 یک اعدامی پس از ۲۸ سال از زندان آزاد شد
به گزارش آفتاب نیوز،

روابط عمومی دادگستری مازندران اعلام کرد که این زندانی که از سال ۱۳۷۸ در زندان به سر می‌برد، پس از طی سال‌ها حبس و تحمل دوران محکومیت، با رضایت خانواده مقتول از قصاص رهایی یافت و پس از نزدیک به سه دهه، بار دیگر طعم آزادی را چشید.

وی در مقطعی از دوران حبس تا پای اجرای حکم قصاص نیز رفته بود و درباره آن روزها گفت: آن لحظات برایش بسیار سخت و همراه با دلهره بوده، اما امید و توکل به خدا را از دست نداده است.

این زندانی در طول سال‌های حبس، با حضور در دوره‌های مهارت‌آموزی، هنر سوزن‌دوزی را فرا گرفت و این مهارت را به دیگر مددجویان نیز آموزش داد.

او با اشاره به آموزش این هنر به حدود ۴۰ نفر از مددجویان، گفت: وقتی بتوانی هنری را که یاد گرفته‌ای به فرد دیگری آموزش بدهی تا از آن درآمد کسب کند و نانی به خانه ببرد، احساس خوبی پیدا می‌کنی.

اکنون پس از ۲۸ سال، با رضایت خانواده مقتول و پرداخت مبلغ مورد توافق برای گذشت، زمینه آزادی این زندانی فراهم شده است.

وی در پیامی خطاب به خانواده مقتول، ضمن قدردانی از گذشت آنان گفت: «چیزی ندارم که بگویم؛ فقط از ته دلم از آنها تشکر می‌کنم و امیدوارم خدا خیرشان بدهد.»

این آزادی همزمان با ایام رحلت پیامبر اکرم (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت امام رضا (ع) رقم خورد؛ ایامی که گذشت و بخشش، جلوه‌ای دوباره از فرهنگ ایثار و کرامت انسانی را به نمایش گذاشت.

این فرد ۵۴ ساله که مادر خود را از دست داده و پدرش نیز بیمار است، اکنون امیدوار است پس از آزادی بتواند زندگی خود را از سر بگیرد و به شغل سابقش در زمینه کسب‌وکار و تجارت بازگردد.

وی با بیان اینکه نمی‌خواهد دیگر به زندان بازگردد، گفت: «ان‌شاءالله این زندان آخرین دغدغه زندگی من باشد و دیگر برنگردم و حتی به برگشتن هم فکر نکنم.»

پایان این پرونده پس از نزدیک به ۲۸ سال، نه با اجرای حکم، بلکه با گذشت و بخشش رقم خورد؛ فرصتی دوباره برای مردی که می‌گوید می‌خواهد باقی عمرش را بیرون از دیوارهای زندان و در کنار خانواده سپری کند.



 سردی قیمت‌ در خرماپزان بم

سردی قیمت‌ در خرماپزان بم

آرمان امروز : فصل برداشت خرما در بم فرا رسیده؛ محصولی که با دستان پینه‌ بسته و در گرمای طاقت‌فرسای ۵۰ درجه از نخل‌ها چیده می‌شود، اما در حالی که قیمت مصوب هر کیلو خرمای مضافتی بم ۳۴۰ هزار تومان تعیین شده، نخل داران بمی محصول درجه یک خود را با نرخ ۵۵ تا ۷۰ [ ]

 ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

معاون برنامه‌ریزی و توسعه محیط کسب‌وکار و رئیس کمیته بهره‌وری وزارت صنعت، معدن و تجارت با هشدار نسبت به آغاز پدیده «صنعت‌زدایی» در کشور گفت: تداوم رویکرد فعلی در مواجهه با ناترازی انرژی، مشکلات ارزی و نقدینگی می‌تواند بخش تولید را بیش از پیش تحت فشار قرار دهد و همه باید برای جلوگیری از این روند دست به دست هم دهند.

 رشد ۴۹ هزار واحدی شاخص بورس

رشد ۴۹ هزار واحدی شاخص بورس

آرمان امروز : شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات با رشد ۴۹ هزار واحدی به سطح ۵ میلیون و ۹۴۷ هزار واحد رسید. شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (سه‌شنبه، ۲۷ مرداد) با رشد ۴۹ هزار واحدی به سطح ۵ میلیون و ۹۴۷ هزار واحد رسید. شاخص هم‌وزن نیز ۹۱۲۳ واحد مثبت [ ]

 ادعای اکسیوس: آمریکا به‌طور محرمانه یک کریدور کشتیرانی در تنگه هرمز ایجاد کرده؛ روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه خارج می‌شود؛ تقریباً نیمی از حجم انتقال نفت پیش از جنگ/ ادعای ترامپ: تحریم‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای علیه ایران در اختیار داریم؛ خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد

ادعای اکسیوس: آمریکا به‌طور محرمانه یک کریدور کشتیرانی در تنگه هرمز ایجاد کرده؛ روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه خارج می‌شود؛ تقریباً نیمی از حجم انتقال نفت پیش از جنگ/ ادعای ترامپ: تحریم‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...

 قربانیان خاموش جنگ و تحریم + فایل صوتی

قربانیان خاموش جنگ و تحریم + فایل صوتی

حملات نظامی، تحریم‌ها، تورم، محدودیت‌های اینترنتی، ناامنی داخلی و آسیب به خدمات عمومی، همزمان‌ بر نهادهایی فشار می‌آورند که کودکان برای رشد و امنیت به آنها وابسته‌اند. مدرسه، بیمارستان، شبکه آب و برق، ارتباطات و مسیرهای انتقال دارو اجزای یک نظام حمایتی واحد هستند و اختلال در هر بخش می‌تواند کارکرد بخش‌های دیگر را نیز تضعیف کند.

 حشد شعبی: عراقی‌ها ۳۰ سپتامبر را به عنوان روز حاکمیت و شادی جشن می‌گیرند

حشد شعبی: عراقی‌ها ۳۰ سپتامبر را به عنوان روز حاکمیت و شادی جشن می‌گیرند

مدیر اداره رسانه نظامی نیروهای حشد شعبی روز چهارشنبه تأیید کرد که ۳۰ سپتامبر یک روز حاکمیتی و تاریخی برای عراق است، زیرا تاریخ تعیین‌شده برای پایان حضور خارجی در کشور را نشان می‌دهد.

 ضربه eSim  به اپراتورهای سنتی

ضربه eSim به اپراتورهای سنتی

دنیای اقتصاد: تقاضا برای سیم‌کارت‌های الکترونیکی (eSim) مورد استفاده در سفر، امسال حدود یک‌سوم افزایش خواهد یافت، زیرا مسافران بین‌المللی به دنبال جایگزین‌های ارزان‌تری برای بسته‌های رومینگ داده هستند که تهدیدی برای اپراتورهای تلفن همراه سنتی محسوب می‌شود. تحلیلگران در موسسه تحقیقاتی FDM CCS Insight تخمین زده‌اند که امسال حدود ۱۳۴‌میلیون سیم‌کارت الکترونیکی مسافرتی در سطح جهان استفاده خواهد شد که نسبت به 101.8میلیون در سال ۲۰۲۵ افزایش یافته است. مصرف‌کنندگان در حال دانلود سیم‌کارت‌های الکترونیکی از شرکت‌هایی مانند Airalo هستند که نزدیک به ۳۰۰‌میلیون دلار از سرمایه‌گذارانی از جمله شرکت سهام خصوصی CVC و Saily، اپراتوری متعلق به NordVPN، توسعه‌دهنده Nord Security، جمع‌آوری کرده است.

 مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

بی‌مقدمه، یک سؤال کاملاً خودمانی: چرا بخشی از جوان‌ها و نوجوان‌های ما دیگر با مسجد احساس نزدیکی نمی‌کنند؟