قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

عربستان فرمانده ائتلاف دریایی چندملیتی را منصوب کرد

وزارت دفاع عربستان از انتصاب دریادار «عبدالله بن سالم الشهری» به‌عنوان فرمانده ائتلاف دریایی چندملیتی خبر داد.
 عربستان فرمانده ائتلاف دریایی چندملیتی را منصوب کرد

به گزارش آفتاب نیوز،

وزارت دفاع عربستان امروز (پنجشنبه) با اعلام اینکه دریادار «عبدالله بن سالم الشهری» به عنوان فرمانده ائتلاف دریایی چندملیتی منصوب شده، تاکید کرد که این اقدام در ادامه اعلامیه پیشین مورخ ۳۰ ژوئیه ۲۰۲۶ و به‌عنوان گامی اساسی در مسیر تکمیل ساختار فرماندهی و ارتقای آمادگی عملیاتی این ائتلاف انجام شده است.

بر اساس گزارش وبگاه صدی البلد، این اقدام همچنین در چارچوب تکمیل مراحل تأسیس ائتلاف دریایی دفاعی چندملیتی صورت می‌گیرد.

وزارت دفاع عربستان در بیانیه خود اعلام کرد این انتصاب نشان‌دهنده تعهد کشور‌های مؤسس به تکمیل ساختار فرماندهی ائتلاف است؛ اقدامی که آمادگی آن را برای اجرای مأموریت‌های دفاعی با هدف حمایت از امنیت دریایی، حفاظت از آزادی کشتیرانی، تأمین امنیت گذرگاه‌ها و تنگه‌های دریایی و پشتیبانی از تجارت بین‌المللی و زنجیره‌های تأمین جهانی تقویت می‌کند.

وزارت دفاع عربستان همچنین اعلام کرد که فرمانده ائتلاف مسئولیت هدایت عملیات مشترک دریایی، نظارت بر برنامه‌ریزی و هماهنگی میان کشور‌های عضو و تعامل با دیگر ائتلاف‌های دریایی و نیز اجرای فعالیت‌ها و مأموریت‌های مشترک را بر عهده خواهد داشت.

در ادامه این بیانیه آمده است که این انتصاب به تکمیل ساختار‌های فرماندهی و ستاد‌های مشترک، افزایش آمادگی ائتلاف برای پذیرش کشور‌های عضو و توانمندی‌هایی که در اختیار ائتلاف قرار خواهند داد، آغاز اجرای برنامه‌ها و ابتکارعمل‌های آن و همچنین توسعه همکاری در حوزه‌های امنیت دریایی، تبادل اطلاعات، ظرفیت‌سازی، آموزش و برگزاری رزمایش‌های مشترک کمک خواهد کرد.

وزارت دفاع عربستان در ادامه مدعی شد که روند پیوستن کشور‌های جدید به این ائتلاف همچنان ادامه دارد و برخی کشور‌ها مراحل لازم برای امضای بیانیه مشترک را تکمیل کرده‌اند. 

در بخش دیگری از بیانیه وزارت دفاع عربستان آمده است: ائتلاف دریایی چندملیتی یک ائتلاف بین‌المللی باز است و از پیوستن تمامی کشور‌هایی که اهداف و اصول آن را می‌پذیرند، استقبال می‌کند. این ائتلاف همچنان درخواست‌های عضویت را دریافت کرده و در آینده نیز بیانیه تکمیلی شامل نام کشور‌هایی که مراحل امضای اسناد را تکمیل کرده‌اند، منتشر خواهد شد.

بر اساس اعلام این وزارتخانه، …



 صنعا از ورود به مرحله تازه تقابل با عربستان خبر داد
۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

صنعا از ورود به مرحله تازه تقابل با عربستان خبر داد

نورنیوز-گروه بین الملل: صنعا در چارچوب آمادگی برای ورود به «مرحله دوم» تشدید تنش نظامی دریایی و هوایی علیه عربستان اعلام کرد که نیروهای صنعا طی هفته‌های گذشته موفق شده‌اند سه معادله نظامی را تثبیت کنند. نخست «محاصره در برابر محاصره» است که آن را از جنوب دریای سرخ تا شمال آن، از طریق خلیج عدن و دریای عرب تثبیت کرده‌اند. معادله دوم نیز بر هدف قرار دادن مراکز تجمع و استقرار نیروهای عربستانی در هر نقطه‌ای از غرب یمن تا شرق آن استوار بوده است؛ معادله سوم نیز «بازدارندگی و پاسخ مستقیم» است که بر پاسخ به نقض حریم هوایی یمن از طریق هدف قرار دادن تأسیسات راهبردی در عمق خاک عربستان استوار بوده است.

بر اساس نوشته روزنامه الاخبار، در همین چارچوب، نیروهای صنعا از طریق سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نظامی خود از نتایج عملیات نظامی در چارچوب «مرحله نخست» پرده برداشتند و اعلام کردند که از بیستم ماه گذشته تاکنون، هشت کشتی نفتی عربستان را هدف قرار داده‌اند که پنج فروند از آن‌ها در دریای سرخ و سه فروند در خلیج عدن و دریای عرب بوده‌اند. این نیروها همچنین تأکید کردند که موفق شده‌اند از عبور ۴۸ کشتی نفتی عربستان از دریای سرخ و دریای عرب جلوگیری و آن‌ها را وادار کنند از همان مسیری که آمده بودند، بازگردند.

بر اساس بیانیه یحیی سریع، نیروهای صنعا مجموعه‌ای از عملیات بازدارندگی هوایی را با استفاده از موشک‌های بالستیک و پهپادها در عمق خاک عربستان اجرا کردند که اهداف خود را با دقت مورد اصابت قرار دادند و خسارت‌های گسترده‌ای به تأسیسات شرکت نفتی آرامکو عربستان در شماری از مناطق جنوب و شرق این کشور وارد کردند.

سخنگوی نظامی نیروهای مسلح یمن ادامه داد که ۹ حمله در ینبع، نجران، جیزان و ابها انجام شده و همچنین سامانه انتقال محموله‌های نفتی از استان شرقی به شبه جزیره عربستان هدف قرار گرفته است. این عملیات در پاسخ به تجاوز عربستان که فرودگاه بین‌المللی صنعا و بندر الحدیده را هدف قرار داد و در راستای تثبیت معادله حمایت از حاکمیت ملی انجام شد. وی عربستان را به انجام حملات هوایی دردناک بیشتری در دوره آینده تهدید کرد و ضمن هشدار به نظام سعودی درباره هرگونه …



 هشدار یمن به عربستان: مرحله جدید رویارویی دردناک‌تر خواهد بود
۲ ساعت قبل / سایت عصرایران

هشدار یمن به عربستان: مرحله جدید رویارویی دردناک‌تر خواهد بود

صنعا با اعلام تثبیت سه معادله نظامی در رویارویی با عربستان، از محاصره دریایی تا پاسخ در عمق خاک این کشور و افزایش سقف مطالبات خود در برابر توقف عملیات، برای ورود به مرحله تازه‌ای از تشدید تنش نظامی آماده می‌شود.

به گزارش ایسنا، صنعا در چارچوب آمادگی برای ورود به «مرحله دوم» تشدید تنش نظامی دریایی و هوایی علیه عربستان اعلام کرد که نیروهای صنعا طی هفته‌های گذشته موفق شده‌اند سه معادله نظامی را تثبیت کنند. نخست «محاصره در برابر محاصره» است که آن را از جنوب دریای سرخ تا شمال آن، از طریق خلیج عدن و دریای عرب تثبیت کرده‌اند. معادله دوم نیز بر هدف قرار دادن مراکز تجمع و استقرار نیروهای عربستانی در هر نقطه‌ای از غرب یمن تا شرق آن استوار بوده است؛ معادله سوم نیز «بازدارندگی و پاسخ مستقیم» است که بر پاسخ به نقض حریم هوایی یمن از طریق هدف قرار دادن تأسیسات راهبردی در عمق خاک عربستان استوار بوده است.

بر اساس نوشته روزنامه الاخبار، در همین چارچوب، نیروهای صنعا از طریق سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نظامی خود از نتایج عملیات نظامی در چارچوب «مرحله نخست» پرده برداشتند و اعلام کردند که از بیستم ماه گذشته تاکنون، هشت کشتی نفتی عربستان را هدف قرار داده‌اند که پنج فروند از آن‌ها در دریای سرخ و سه فروند در خلیج عدن و دریای عرب بوده‌اند. این نیروها همچنین تأکید کردند که موفق شده‌اند از عبور ۴۸ کشتی نفتی عربستان از دریای سرخ و دریای عرب جلوگیری و آن‌ها را وادار کنند از همان مسیری که آمده بودند، بازگردند.

بر اساس بیانیه یحیی سریع، نیروهای صنعا مجموعه‌ای از عملیات بازدارندگی هوایی را با استفاده از موشک‌های بالستیک و پهپادها در عمق خاک عربستان اجرا کردند که اهداف خود را با دقت مورد اصابت قرار دادند و خسارت‌های گسترده‌ای به تأسیسات شرکت نفتی آرامکو عربستان در شماری از مناطق جنوب و شرق این کشور وارد کردند.

سخنگوی نظامی نیروهای مسلح یمن ادامه داد که ۹ حمله در ینبع، نجران، جیزان و ابها انجام شده و همچنین سامانه انتقال محموله‌های نفتی از استان شرقی به شبه جزیره عربستان هدف قرار گرفته است. این عملیات در پاسخ به تجاوز عربستان که فرودگاه بین‌المللی صنعا و بندر الحدیده را هدف قرار داد و در راستای تثبیت معادله حمایت از حاکمیت ملی انجام شد. وی عربستان را به …



 هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود
۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نیرو‌های مسلح یمن همچنان در چارچوب معادله «تشدید در برابر تشدید و محاصره در برابر محاصره»، در حال گسترش اهداف خود در جنوب عربستان سعودی هستند و همچنان به محاصره دریایی علیه این کشور ادامه می‌دهند. جزئیات ۳ معادله نظامی یمن علیه عربستان

در این زمینه منابع یمنی گزارش دادند که صنعا پس از اعلام ایجاد سه معادله نظامی، از محاصره دریایی گرفته تا حملات عمیق، و مطرح کردن خواسته‌های خود در ازای توقف عملیات، در حال آماده شدن برای ورود به مرحله جدیدی از تشدید تنش علیه عربستان سعودی است.

نیرو‌های صنعا به عنوان بخشی از آمادگی‌های خود برای ورود به مرحله دوم تشدید تنش نظامی دریایی و هوایی علیه عربستان سعودی، تاکید کردند که در چند هفته گذشته در تحمیل سه معادله نظامی موفق بوده‌اند.

اولین معادله در این زمینه، «محاصره در برابر محاصره» است که یمنی‌ها از جنوب تا شمال دریای سرخ، با عبور از خلیج عدن و دریای عرب، ایجاد کرده‌اند. معادله دوم تحت عنوان «تشدید در برابر تشدید» شامل هدف قرار دادن مراکز تجمع نیرو‌های اشغالگر سعودی و مزدوران آنها در همه مناطق، از غرب تا شرق یمن است.

اما معادله سوم، «بازدارندگی و پاسخ مستقیم» است که مبتنی بر پاسخ به نقض حریم هوایی یمن با هدف قرار دادن تأسیسات استراتژیک در اعماق عربستان سعودی است.

در همین راستا، نیرو‌های صنعا از طریق سخنگوی نظامی خود، سرتیپ یحیی سریع، نتایج عملیات نظامی خود را که به عنوان بخشی از «مرحله اول» انجام شده بود، فاش کردند.

به گفته یحیی سریع، نیرو‌های مسلح یمن از ۲۰ جولای گذشته، هشت نفتکش سعودی را هدف قرار داده‌اند: پنج نفتکش در دریای سرخ و سه نفتکش در خلیج عدن و دریای عرب. آنها همچنین موفق به جلوگیری از عبور ۴۸ نفتکش سعودی از دریای سرخ و دریای عرب و مجبور کردن آنها به بازگشت به بنادر مبدا شدند.

طبق بیانیه یحیی سریع، نیرو‌های صنعا مجموعه‌ای از عملیات تلافی‌جویانه هوایی را با استفاده از موشک‌های بالستیک و پهپاد‌ها در عمق خاک عربستان انجام دادند که با دقت به اهداف اصابت کردند و خسارات گسترده‌ای به تأسیسات نفتی آرامکو سعودی در چندین منطقه در جنوب و شرق عربستان وارد ساختند.

بر این اساس، ۹ حمله توسط نیرو‌های …



 درس عبرت اتفاقات سوریه برای ملت‌های منطقه
۳ ساعت قبل / سایت مشرق

درس عبرت اتفاقات سوریه برای ملت‌های منطقه

به گزارش مشرق، یکی از کاربران فضای مجازی در واکنش به حمله اسراییل به سوریه در توئیتر نوشت:

درسی که از سوریه می‌گیریم این است که اگر در برابر اسرائیل مقاومت نکنید، از تجاوز آن در امان نخواهید ماند.

جولانی حتی یک گلوله هم به سمت اسرائیل شلیک نکرد، در حالی که اسرائیل هر روز بیشتر و بیشتر در سوریه پیشروی می‌کند.

باز هم اسرائیل بمباران می‌کند.

جولانی اسنادی را امضا کرد که طی آن اورانیوم غنی‌شده، موشک‌های بالستیک و هرگونه توانایی دفاعی سوریه را واگذار کرد.

باز هم اسرائیل بمباران و حمله می‌کند.

ما دیگر نمی‌توانیم خودمان را نجات دهیم. خائنان ۱۴ سال دفاع ما را نابود کردند و همچنان این کار را ادامه می‌دهند. اما حداقل ما درسی برای کسانی هستیم که می‌گویند: «اسرائیل فقط به این دلیل با ما می‌جنگد که ما با آن‌ها می‌جنگیم» یا «مقاومت راه‌حل نیست».

مقاومت تنها راه‌حل است، حتی اگر نتیجه آن نابودی متقابل باشد.



*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.



 مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد

نیروهای مسلح یمن همچنان در چارچوب معادله «تشدید در برابر تشدید و محاصره در برابر محاصره»، در حال گسترش اهداف خود در جنوب عربستان سعودی هستند و همچنان به محاصره دریایی علیه این کشور ادامه می‌دهند.

جزئیات 3 معادله نظامی یمن علیه عربستان

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، در این زمینه منابع یمنی گزارش دادند که صنعا پس از اعلام ایجاد سه معادله نظامی، از محاصره دریایی گرفته تا حملات عمیق، و مطرح کردن خواسته‌های خود در ازای توقف عملیات، در حال آماده شدن برای ورود به مرحله جدیدی از تشدید تنش علیه عربستان سعودی است.

نیروهای صنعا به عنوان بخشی از آمادگی‌های خود برای ورود به مرحله دوم تشدید تنش نظامی دریایی و هوایی علیه عربستان سعودی، تاکید کردند که در چند هفته گذشته در تحمیل سه معادله نظامی موفق بوده‌اند.

اولین معادله در این زمینه، «محاصره در برابر محاصره» است که یمنی‌ها از جنوب تا شمال دریای سرخ، با عبور از خلیج عدن و دریای عرب، ایجاد کرده‌اند. معادله دوم تحت عنوان «تشدید در برابر تشدید» شامل هدف قرار دادن مراکز تجمع نیروهای اشغالگر سعودی و مزدوران آنها در همه مناطق، از غرب تا شرق یمن است.

اما معادله سوم، «بازدارندگی و پاسخ مستقیم» است که مبتنی بر پاسخ به نقض حریم هوایی یمن با هدف قرار دادن تأسیسات استراتژیک در اعماق عربستان سعودی است.

در همین راستا، نیروهای صنعا از طریق سخنگوی نظامی خود، سرتیپ یحیی سریع، نتایج عملیات نظامی خود را که به عنوان بخشی از «مرحله اول» انجام شده بود، فاش کردند.

به گفته یحیی سریع، نیروهای مسلح یمن از 20 جولای گذشته، هشت نفتکش سعودی را هدف قرار داده‌اند: پنج نفتکش در دریای سرخ و سه نفتکش در خلیج عدن و دریای عرب. آنها همچنین موفق به جلوگیری از عبور 48 نفتکش سعودی از دریای سرخ و دریای عرب و مجبور کردن آنها به بازگشت به بنادر مبدا شدند.

طبق بیانیه یحیی سریع، نیروهای صنعا مجموعه‌ای از عملیات تلافی‌جویانه هوایی را با استفاده از موشک‌های بالستیک و پهپادها در عمق خاک عربستان انجام دادند که با دقت به اهداف اصابت کردند و خسارات گسترده‌ای به تأسیسات نفتی آرامکو سعودی در چندین منطقه در جنوب و شرق عربستان وارد ساختند.

بر این اساس، 9 حمله توسط نیروهای …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 فرمان جدید ترامپ علیه ایران!
سایت تابناک

فرمان جدید ترامپ علیه ایران!

رئیس جمهوری آمریکا که نتوانسته در زمینه نظامی و اقتصادی در برابر ایران کاری از پیش ببرد، مدعی شد که ویرانگرترین اقدام اقتصادی علیه ایران را کلید زده است.
 سئول: کره‌شمالی احتمالا ۸۰ تا ۱۲۰ سلاح هسته‌ای دارد
سایت ایران آنلاین

سئول: کره‌شمالی احتمالا ۸۰ تا ۱۲۰ سلاح هسته‌ای دارد

وزیر دفاع کره‌جنوبی اعلام کرد برآوردهای معمول، شمار تسلیحات هسته‌ای کره‌شمالی را بین ۸۰ تا ۱۲۰ مورد نشان می‌دهد؛ رقمی به‌مراتب بالاتر از عدد ۵۷ سلاح هسته‌ای که رئیس‌جمهور آمریکا به‌تازگی مطرح کرده است.
 «نبرد هرمز» روز چهل و یکم | گزارش در حال به روز رسانی
سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و یکم | گزارش در حال به روز رسانی

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...
 سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود
سایت دیدارنیوز

سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود

اسعد شیبانی، وزیر خارجه سوریه، گفت که به اسرائیل توضیح داده است که کشورش هیچ برنامه‌ای برای ایجاد یک پایگاه نظامی ترکیه در پایگاه هوایی ابوظهور ندارد.
 با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد
سایت جوان آنلاین

با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

حسین الحاج حسن با اشاره به تثبیت قدرت ایران در منطقه گفت حزب‌الله با حمایت ایران، همچنان قاطعانه ایستاده است.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ
روزنامه دنیای اقتصاد

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ

دنیای اقتصاد: ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد ریاست‌جمهوری دارد و حتی از طرف رئیس‌جمهور با رهبران جهان پیامک ردوبدل می‌کند.‌ هارپ که به عنوان دروازه‌بان اصلی اطلاعات ترامپ عمل می‌کند، کاملا خارج از سلسله‌مراتب معمول کاخ سفید محتوای شبکه‌های اجتماعی را به دست او می‌رساند و به دلیل همراه داشتن چاپگر قابل‌حمل، به چاپگر انسانی معروف شده است.
 انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان/ اخراج نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی از فرانسه/ ادعای تکراری ترامپ درباره تنگه هرمز/ آمار جدید تلفات ارتش آمریکا
سایت دیدارنیوز

انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان/ اخراج نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی از فرانسه/ ادعای تکراری ترامپ درباره …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز
سایت تابناک

سرگردانی نفتکش‌های چینی برگشت خورده از تنگه هرمز

بلومبرگ می‌گوید که دو نفتکش چینی که از مسیر عمانی برگشت خورده‌اند، در میانه تنگه سرگردانند.