قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

وزنه‌برداری جوانان آسیا؛ ۹ طلا برای ایران

وزنه‌برداران جوان و نوجوان ایران در بخش آقایان و بانوان در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی آسیا در تاشکند موفق به کسب ۹ طلا، ۵ نقره و یک برنز شدند.
 وزنه‌برداری جوانان آسیا؛ ۹ طلا برای ایران
به گزارش آفتاب نیوز،

حمیدرضا زارعی نماینده ایران در دسته ۹۵ کیلوگرم جوانان، در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی آسیا در تاشکند عملکردی درخشان داشت و با کسب سه مدال طلا، عنوان قهرمانی جوانان آسیا را به دست آورد و رکورد دوضرب جهان را نیز ارتقا بخشید.

زارعی در حرکت یک‌ضرب ابتدا وزنه‌های ۱۵۵ و ۱۶۲ کیلوگرم را با موفقیت مهار کرد و در سومین تلاش نیز ۱۶۴ کیلوگرم را بالای سر برد تا مدال طلای یک‌ضرب را کسب کند.

نماینده ایران در دوضرب نیز ابتدا ۲۰۰ کیلوگرم و سپس ۲۰۶ کیلوگرم را مهار کرد و در سومین حرکت با ثبت ۲۱۴ کیلوگرم به مدال طلای دوضرب رسید. وزنه ۲۱۴ کیلوگرمی همچنین باعث شد زارعی رکورد جهان را در این حرکت جابه‌جا کند.

او در مجموع با ثبت حدنصاب ۳۷۸ کیلوگرم، سومین مدال طلای خود را نیز به دست آورد و با سه طلا، قهرمان دسته ۹۵ کیلوگرم جوانان آسیا شد.

۳ طلا و ۳ نقره نوجوانان

در ادامه رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا در تاشکند، نمایندگان ایران در دسته ۹۵+ کیلوگرم نوجوانان نیز به روی تخته رفتند و طاها نوجوان با عملکردی درخشان موفق به کسب سه ۳ طلا و ثبت چندین رکورد آسیا و جهان شد.

وی در حرکت یک‌ضرب کار خود را با مهار موفق وزنه‌های ۱۶۵ و ۱۷۰ کیلوگرم آغاز کرد و در سومین تلاش نیز وزنه ۱۷۶ کیلوگرمی را بالای سر برد. او با این رکورد ضمن کسب مدال طلای یک‌ضرب، رکورد آسیا و جهان این رده سنی را نیز به نام خود ثبت کرد.

نماینده ایران در دوضرب نیز ابتدا ۲۰۵ کیلوگرم را مهار کرد و در تلاش دوم موفق به ثبت ۲۱۵ کیلوگرم شد. او در تلاش سوم بار دیگر وزنه ۲۱۵ کیلوگرمی را انتخاب کرد اما موفق به مهار آن نشد. با این حال، همان رکورد ۲۱۵ کیلوگرم برای کسب مدال طلای دوضرب کافی بود و طاها نوجوان با ثبت مجموع ۳۹۱ کیلوگرم، طلای مجموع را نیز از آن خود کرد.

این وزنه‌بردار نوجوان با رکورد ۲۱۵ کیلوگرم در دوضرب، رکورد دوضرب و مجموع جهان را نیز به نام خود ثبت کرد.

در همین دسته، پوریا عباسپوریان نیز در یک‌ضرب هر سه وزنه ۱۵۸، ۱۶۶ و ۱۷۵ کیلوگرم را با موفقیت مهار کرد و به مدال نقره رسید.

وی در دوضرب وزنه‌های ۱۹۵ و ۲۰۶ کیلوگرم را مهار کرد اما در تلاش سوم در وزنه ۲۱۴ کیلوگرم موفق نبود و با مجموع ۳۱۸ کیلوگرم، دو مدال نقره دیگر در دوضرب و مجموع به دست آورد.

به این ترتیب، سهم ایران در دسته ۹۵+ کیلوگرم نوجوانان، سه طلای طاها نوجوان و سه نقره پوریا عباسپوریان بود.

روز طلایی دختران ایران در تاشکند

در ادامه رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا در تاشکند در بخش بانوان، نمایندگان ایران در دسته ۷۷ کیلوگرم به روی تخته رفتند و موفق به کسب چندین مدال شدند.

آناهیتا زارعی در بخش نوجوانان و جوانان در حرکت یک‌ضرب با مهار وزنه ۹۲ کیلوگرمی و از دست دادت ۹۶ و ۹۸ کیلوگرم، به مدال برنز رسید.

زارعی در دوضرب هر ۳ وزنه ۱۱۸، ۱۲۳ و ۱۲۶ کیلوگرم را با موفقیت مهار کرد و با ثبت رکورد ۱۲۶ کیلوگرم به مدال طلای دوضرب نوجوانان رسید و در مجموع نیز با حدنصاب ۲۱۸ کیلوگرم عنوان قهرمانی نوجوانان آسیا را کسب کرد. زارعی در رده جوانان نیز در دوضرب موفق به کسب مدال نقره شد.

نسیم قاسمی، دیگر نماینده ایران در بخش نوجوانان، در یک‌ضرب با مهار وزنه ۹۱ کیلوگرمی و قرار گرفتن در صدر جدول، مدال طلای یک‌ضرب را به دست آورد. او در دوضرب نیز با مهار وزنه ۱۱۷ کیلوگرمی به مدال نقره رسید و در مجموع نیز مدال نقره را کسب کرد.

در پایان، سهم ایران از دسته ۷۷ کیلوگرم، سه مدال آناهیتا زارعی شامل دو طلا و یک برنز و سه مدال نسیم قاسمی شامل یک طلا و دو نقره بود.

 



 پیام جابه‌جایی ۹ مدیر ارشد در قوه قضاییه چیست؟

پیام جابه‌جایی ۹ مدیر ارشد در قوه قضاییه چیست؟

قوه قضاییه در یکی از گسترده ترین تغییرات مدیریتی سال های اخیر، ۹ مدیر ارشد خود را جابه جا کرد؛ تغییراتی که از سازمان زندان ها و بازرسی کل

 ماجرای بازداشت و ارتباط دو دیپلمات فرانسوی با متهمان امنیتی

ماجرای بازداشت و ارتباط دو دیپلمات فرانسوی با متهمان امنیتی

بازداشت موقت دو دیپلمات فرانسوی در پی ارتباط با متهمان امنیتی، به ادعاهای پاریس درباره خشونت و اقدام متقابل فرانسه علیه ایران انجامید.

 «سولو گل» غیرمنتظره در شهربابک؛ خودتی زبیر؟ (ویدیو)

«سولو گل» غیرمنتظره در شهربابک؛ خودتی زبیر؟ (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- گل تیم مس شهربابک در برابر خیبر خرم‌آباد می‌تواند بهترین گل هفته دوم لیگ برتر باشد.به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی‌های هفته دوم لیگ برتر، تیم مس شهر بابک میزبان خیبر خرم‌آباد بود که این بازی با تساوی یک - یک به پایان رسید. این بازی شاید از نظر جدولی یکی از بازی‌هایی بود که توجه چندانی به آن نمی‌شد اما گلی که تیم میزبان زد، یکی از جذاب‌ترین و احتمالا زیباترین گل هفته دوم خواهد بود.جدا از این که کمتر کسی پیش‌‎بینی می‌‎کرد بهترین گل هفته در شهر بابک به ثمر برسد، زننده این گل ه ...,محمدزبیر نیک‌نفس,خیبر خرم آباد,مس شهربابک,لیگ برتر ایران,پیشنهاد سردبیر

 غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)

غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- وینگر کنگویی پرسپولیس در جریان بازی مقابل تیم سابق خودش کاری کرد که از او بعید بود!به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی‌های هفته دوم لیگ برتر امروز پرسپولیس توانست در مسابقه‌‌ای که در ورزشگاه شهدای شهر قدس تهران برگزار شد با نتیجه پرگل 4 بر یک استقلال خوزستان را شکست بدهد.پرسپولیس در نیمه اول و در دقایق 6 و 20 توسط محمد خدا بنده لو و علی علیپور به دو گل رسید تا خیالش از پیروزی در این مسابقه راحت شود. در اوایل نیمه دوم هم ایگور سرگیف گل سوم را زد.در دقیقه 64 و روی یک پرتاب اوت ضر ...,تیوی بیفوما,پرسپولیس,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر

 معاون همراه اول: پیچیدگی تعرفه‌ای عامل سردرگمی کاربران در محاسبه دیتای مصرفی است - پیوست

معاون همراه اول: پیچیدگی تعرفه‌ای عامل سردرگمی کاربران در محاسبه دیتای مصرفی است - پیوست

معاون تجاری همراه اول، پیچیدگی تعرفه‌ای در استفاده از پلتفرم‌های داخلی و خارجی، استفاده از فلیترشکن و دانلود خودکار پیام‌ها در پیام‌رسان‌ها را عامل سردرگمی کاربران در محاسبه میزان دیتای مصرف شده و احساس کم شدن سریع بسته‌ها دانست. به گزارش پیوست، پس از آنکه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اپراتورها را مامور کرد درباره

 عکس ها / نگاهی به دکوراسیون رستوران لاکچری امیر قلعه‌نویی / میهمانان مشهور از امیر جعفری و محسن مسلمان تا عباس قادری و محمدرضا حیاتی

عکس ها / نگاهی به دکوراسیون رستوران لاکچری امیر قلعه‌نویی / میهمانان مشهور از امیر جعفری و محسن مسلمان تا عباس قادری و محمدرضا حیاتی

تصاویری از حضور چهره های سرشناس ورزش، سینما، موسیقی و رسانه در رستوران امیر قلعه نویی منتشر شده که در آن امیر جعفری، محسن مسلمان، عباس قادری و محمدرضا حیاتی در کنار یکدیگر دیده می شوند و این دورهمی مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است.

 قتل پدر ، مادر و برادر همسر در شهرستان نور با شلیک گلوله/ قاتل بازداشت شد

قتل پدر ، مادر و برادر همسر در شهرستان نور با شلیک گلوله/ قاتل بازداشت شد

حوادث رکنا، مردی که مادر ، پدر و برادر همسرش را با شلیک گلوله در شهرستان نور کشته بود دستگیر شد.

 ترکیه و اسرائیل در چند قدمی رویارویی مستقیم

ترکیه و اسرائیل در چند قدمی رویارویی مستقیم

پس از سقوط اسد و تشدید حضور اسرائیل در سوریه، ترکیه و اسرائیل اکنون در آستانه رویارویی مستقیم قرار گرفته‌اند؛ سناریویی که می‌تواند آمریکا را دچار وحشت و بحران خطرناک کند.