قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

امدادرسانی به ۸۲۶ نفر در هفته گذشته

تهران/آفتاب نیوز؛ نیروهای عملیاتی جمعیت هلال‌احمر طی هفته گذشته در پاسخ به ۶۸۰ حادثه سراسری، به ۸۲۶ نفر خدمات امداد و نجات ارائه کردند.
 امدادرسانی به ۸۲۶ نفر در هفته گذشته

به گزارش آفتاب نیوز،

محمدحسین کبادی، معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر، در تشریح عملکرد هفتگی این سازمان اعلام کرد: طی بازه زمانی ۱۷ تا ۲۳ مردادماه ۱۴۰۵، ۶۸۰ حادثه در سراسر کشور به ثبت رسیده که در مجموع ۸۲۶ نفر از خدمات امدادی بهره‌مند شده‌اند.

کبادی با ارائه جزئیات آماری افزود: از خدمات ارائه‌شده، ۴۶۰ مصدوم به مراکز درمانی منتقل، ۶۲ نفر به‌صورت سرپایی درمان و ۴۱ نفر از طریق عملیات نجات فنی، از موقعیت‌های خطرناک رها شدند. همچنین ۲۸ نفر به مناطق امن منتقل و ۱۸۱ نفر اقلام امدادی دریافت کردند. وی همچنین به رهاسازی ۲۴ نفر در حوادث سیل و آب‌گرفتگی اشاره کرد.

بیشترین حوادث در استان‌های شمالی

معاون عملیات هلال‌احمر با اشاره به توزیع جغرافیایی حوادث اظهار داشت: بیشترین میزان ثبت حادثه در استان‌های مازندران، گلستان و گیلان بوده است. وی افزود: بیشترین تعداد مصدومان نیز مربوط به استان‌های مازندران، گلستان و اصفهان بوده است.

سوانح ترافیکی؛ عامل اصلی حوادث

کبادی با تحلیل ماهیت حوادث هفته گذشته گفت: ۶۹ درصد از حوادث مربوط به سوانح ترافیکی در محورهای برون‌شهری بوده که طی آن ۳۶۷ نفر به مراکز درمانی منتقل شده‌اند. وی همچنین اعلام کرد که ۱۲ درصد حوادث مربوط به فوریت‌های پزشکی، ۵ درصد حوادث کوهستان، ۴ درصد حوادث در محیط‌های آبی و ۳ درصد حوادث جوی و اقلیمی بوده است.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد که طی این مدت ۳۵ حادثه کوهستان و ۲۱ حادثه جوی و اقلیمی نیز در کشور رخ داده که در حوادث جوی، ۳۷۱ نفر تحت تأثیر قرار گرفته‌اند.

 





 بمب عمل‌نکرده تعهدات پنهان
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بمب عمل‌نکرده تعهدات پنهان

هر سه ماه، شرکت‌های بزرگ فناوری، هزینه‌های سرمایه‌ای خود را در زیرساخت‌های هوش مصنوعی، از مراکز داده گرفته تا تراشه‌ها، فاش می‌کنند. اما این ارقام به هیچ وجه میزان کامل هزینه‌های آینده‌ای را که شرکت‌های مادر گوگل، آلفابت، متا پلتفرمز، اوراکل و بسیاری دیگر متعهد به انجام آن شده‌اند نشان نمی‌دهد. دلیل این امر آن است که بخش بزرگی از تعهدات مالی آتی آنها در ترازنامه‌هایشان منعکس نشده است. بر اساس تحلیل وال‌استریت ژورنال از پاورقی‌های جدیدترین پرونده‌های اوراق بهادار، 9 شرکت برتر فناوری، 3تریلیون دلار تعهدات خارج از ترازنامه داشتند که عمدتا مربوط به هوش مصنوعی بود. این تعهدات سریع‌تر از «هزینه‌های سرمایه‌ای» سنتی در حال رشد هستند که طبق گزارش آنها در سال گذشته حدود ۶۰۰‌میلیارد دلار بوده و حدود سه برابر بدهی شرکت‌ها تحت اجاره‌های معوقه و وام‌های بلندمدت آنها بوده است.

 اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»

 روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: ایرانی‌ها خیلی مایل هستند به توافق برسند اما هنوز آماده نیستند
۳ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: ایرانی‌ها خیلی مایل هستند به توافق برسند اما هنوز آماده نیستند

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۵ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 برگزاری همایش ملی بزرگداشت بیهقی در سال آینده
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برگزاری همایش ملی بزرگداشت بیهقی در سال آینده

آرمان امروز : در دیدار شهردار ششتمد با رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، برگزاری همایش ملی بزرگداشت فریدالدین ابوالحسن علی بن زید بیهقی، مورد توافق و تأکید قرار گرفت. در دیدار شهردار ششتمد با رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، برگزاری همایش ملی بزرگداشت فریدالدین ابوالحسن علی بن زید بیهقی، مشهور به ابن‌فندق در [ ]