قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

ازدواج چهارم خواننده مشهور در ۷۱ سالگی

یونس بلبل، خواننده و بازیگر شناخته‌شده ترکیه، در ۷۱ سالگی بار دیگر وارد زندگی مشترک شد.
 ازدواج چهارم خواننده مشهور در ۷۱ سالگی

به گزارش آفتاب نیوز،

این هنرمند که نامش برای مخاطبان موسیقی و تلویزیون ترکیه آشناست، با «نسلیهان موتلو»، موسیقیدان ۳۸ ساله، ازدواج کرده است؛ پیوندی که به دلیل اختلاف سنی ۳۳ ساله زوج، بازتاب قابل توجهی در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی ترکیه داشته است.

مراسم عقد این دو در فضایی آرام و به دور از تشریفات گسترده، در دفتر ازدواج منطقه کادیکوی استانبول برگزار شد. یونس بلبل و موتلو که مدتی با یکدیگر در ارتباط بودند، ترجیح دادند آغاز رسمی زندگی مشترکشان را بدون حضور پررنگ رسانه‌ها و مراسمی پرزرق‌وبرق برگزار کنند.

نخستین تصاویر پس از عقد

پس از برگزاری مراسم، او تصاویری از خود و همسر تازه‌اش را در حساب کاربری‌اش در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد. او در پیامی کوتاه، از آغاز زندگی مشترک در کنار نسلیهان موتلو ابراز خوشحالی کرد و نوشت که سرانجام با زنی که دوستش دارد، فصل تازه‌ای از زندگی را آغاز کرده است.

این پست خیلی زود با واکنش دنبال‌کنندگان و هواداران این خواننده روبه‌رو شد. شماری از کاربران پیام‌های تبریک و آرزوی خوشبختی برای این زوج منتشر کردند و برخی نیز سادگی مراسم را مورد توجه قرار دادند. در عین حال، اختلاف سنی این دو هنرمند از جمله موضوع‌هایی بود که در گزارش‌های رسانه‌های سرگرمی ترکیه برجسته شد.

چهارمین تجربه زندگی مشترک

ازدواج با نسلیهان موتلو، چهارمین ازدواج یونوس بولبول به شمار می‌رود. او پیش‌تر سه بار ازدواج کرده و از روابط قبلی خود نیز صاحب فرزند شده است.

نخستین همسر او «گولسن گوزوبویوک» بود. حاصل این ازدواج، دختری به نام گولناز است که در سال ۱۹۷۲ به دنیا آمده است. بولبول در ادامه با «سزر گوونیرگیل»، بازیگر سرشناس ترکیه، ازدواج کرد؛ اما این زندگی مشترک در سال ۲۰۰۷ پایان یافت.

سومین ازدواج این هنرمند با «سرپ بولبول» بود. از این ازدواج نیز پسری به نام یونس امره دارد که در سال ۲۰۱۲ متولد شده است. اکنون بلبل با ازدواج چهارم خود، بار دیگر توجه افکار عمومی و رسانه‌های حوزه هنر و سرگرمی را به زندگی شخصی‌اش جلب کرده است.

چهره‌ای آشنا در موسیقی و تلویزیون

یونس بلبل در طول سال‌های فعالیت هنری‌اش تنها به موسیقی محدود نمانده و در عرصه بازیگری نیز حضور داشته است. او برای بخش بزرگی از مخاطبان تلویزیون ترکیه، با ایفای نقش «کوفته‌چی عباس» در مجموعه محبوب «جادوگر کوچولو» شناخته می‌شود؛ نقشی که به شهرت بیشتر او در میان خانواده‌ها و بینندگان تلویزیونی کمک کرد.

این خواننده و بازیگر در سال‌های اخیر زندگی کم‌حاشیه‌تری داشت، اما انتشار خبر ازدواج تازه‌اش بار دیگر نام او را به تیتر رسانه‌های ترکیه بازگرداند. بلبل که همچنان در ۷۱ سالگی فعالیت‌های هنری خود را ادامه می‌دهد، اکنون همراه با نسلیهان موتلو، فصل جدیدی از زندگی شخصی‌اش را آغاز کرده است.

منبع: دیروزبان





 یادگاری‌های اکبر عبدی در موزه عمارت شهرداری اردبیل
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

یادگاری‌های اکبر عبدی در موزه عمارت شهرداری اردبیل

خانواده زنده‌یاد اکبر عبدی در اقدامی فرهنگی، بخشی از وسایل شخصی و یادگاری‌های این هنرمند فقید را به «موزه عمارت شهرداری اردبیل» اهدا کردند و شهردار این شهر نیز قول داد فرهنگسرایی به نام آن بازیگر بزرگ سینمای ایران نامگذاری شود.

 «صبح جمعه با شما» به رادیو بازگشت
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

«صبح جمعه با شما» به رادیو بازگشت

برنامه قدیمی «صبح جمعه با شما» پس از وقفه‌ در تولید با فصل جدید و با تغییر تیم تولید، از جمعه ۶ شهریور به رادیو بازمی‌گردد.

 اصغر فرهادی جایزه افتخاری قلب سارایوو را دریافت کرد
۲۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

اصغر فرهادی جایزه افتخاری قلب سارایوو را دریافت کرد

اصغر فرهادی در جشنواره سارایوو پس از دریافت قلب این جشنواره با شرکت در جلسه پرسش و پاسخ، درباره سینما و صداقت گفت و عنوان کرد که موفقیت می‌تواند یک چیز خطرناک باشد.

 حکم خوانندگی زنان برای مردان چیست؟
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

حکم خوانندگی زنان برای مردان چیست؟

حکم چهار سال حبس برای هیوا سیفی‌زاده، خواننده موسیقی ایرانی، به اتهام «تشویق به فساد و فحشا» با انتقادهایی همراه شده است؛ او می‌گوید تنها چند بیت از اشعار سع...

 شفافیت دولت در موضوع بنزین و چند خبر خوب دیگر...
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شفافیت دولت در موضوع بنزین و چند خبر خوب دیگر...

ماجرای بنزین این روزها حسابی سر زبان‌ها افتاده و مردم را نگران کرده است. امروز در همین راستا سخنگوی دولت تاکید بر شفاف‌سازی داشت.

 آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»

سریال «کارآگاه علوی» به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی روی آنتن رفت. فصل اول این مجموعه در سال ۱۳۷۵ و فصل دومش در سال ۱۳۸۷ روی آنتن رفت و توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند. این مجموعه حالا پس از نزدیک به دو دهه به ایستگاه فصل سوم رسیده است.