قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

ازدواج چهارم خواننده مشهور در ۷۱ سالگی

یونس بلبل، خواننده و بازیگر شناخته‌شده ترکیه، در ۷۱ سالگی بار دیگر وارد زندگی مشترک شد.
 ازدواج چهارم خواننده مشهور در ۷۱ سالگی
به گزارش آفتاب نیوز،

این هنرمند که نامش برای مخاطبان موسیقی و تلویزیون ترکیه آشناست، با «نسلیهان موتلو»، موسیقیدان ۳۸ ساله، ازدواج کرده است؛ پیوندی که به دلیل اختلاف سنی ۳۳ ساله زوج، بازتاب قابل توجهی در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی ترکیه داشته است.

مراسم عقد این دو در فضایی آرام و به دور از تشریفات گسترده، در دفتر ازدواج منطقه کادیکوی استانبول برگزار شد. یونس بلبل و موتلو که مدتی با یکدیگر در ارتباط بودند، ترجیح دادند آغاز رسمی زندگی مشترکشان را بدون حضور پررنگ رسانه‌ها و مراسمی پرزرق‌وبرق برگزار کنند.

نخستین تصاویر پس از عقد

پس از برگزاری مراسم، او تصاویری از خود و همسر تازه‌اش را در حساب کاربری‌اش در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد. او در پیامی کوتاه، از آغاز زندگی مشترک در کنار نسلیهان موتلو ابراز خوشحالی کرد و نوشت که سرانجام با زنی که دوستش دارد، فصل تازه‌ای از زندگی را آغاز کرده است.

این پست خیلی زود با واکنش دنبال‌کنندگان و هواداران این خواننده روبه‌رو شد. شماری از کاربران پیام‌های تبریک و آرزوی خوشبختی برای این زوج منتشر کردند و برخی نیز سادگی مراسم را مورد توجه قرار دادند. در عین حال، اختلاف سنی این دو هنرمند از جمله موضوع‌هایی بود که در گزارش‌های رسانه‌های سرگرمی ترکیه برجسته شد.

چهارمین تجربه زندگی مشترک

ازدواج با نسلیهان موتلو، چهارمین ازدواج یونوس بولبول به شمار می‌رود. او پیش‌تر سه بار ازدواج کرده و از روابط قبلی خود نیز صاحب فرزند شده است.

نخستین همسر او «گولسن گوزوبویوک» بود. حاصل این ازدواج، دختری به نام گولناز است که در سال ۱۹۷۲ به دنیا آمده است. بولبول در ادامه با «سزر گوونیرگیل»، بازیگر سرشناس ترکیه، ازدواج کرد؛ اما این زندگی مشترک در سال ۲۰۰۷ پایان یافت.

سومین ازدواج این هنرمند با «سرپ بولبول» بود. از این ازدواج نیز پسری به نام یونس امره دارد که در سال ۲۰۱۲ متولد شده است. اکنون بلبل با ازدواج چهارم خود، بار دیگر توجه افکار عمومی و رسانه‌های حوزه هنر و سرگرمی را به زندگی شخصی‌اش جلب کرده است.

چهره‌ای آشنا در موسیقی و تلویزیون

یونس بلبل در طول سال‌های فعالیت هنری‌اش تنها به موسیقی محدود نمانده و در عرصه بازیگری نیز حضور داشته است. او برای بخش بزرگی از مخاطبان تلویزیون ترکیه، با ایفای نقش «کوفته‌چی عباس» در مجموعه محبوب «جادوگر کوچولو» شناخته می‌شود؛ نقشی که به شهرت بیشتر او در میان خانواده‌ها و بینندگان تلویزیونی کمک کرد.

این خواننده و بازیگر در سال‌های اخیر زندگی کم‌حاشیه‌تری داشت، اما انتشار خبر ازدواج تازه‌اش بار دیگر نام او را به تیتر رسانه‌های ترکیه بازگرداند. بلبل که همچنان در ۷۱ سالگی فعالیت‌های هنری خود را ادامه می‌دهد، اکنون همراه با نسلیهان موتلو، فصل جدیدی از زندگی شخصی‌اش را آغاز کرده است.

منبع: دیروزبان



 محمدرضا حکیمی؛ آن‌گونه که زیست، آن‌گونه که خواست/ ساخت «خانه‌ علامه حکیمی» مورد تایید نیست

محمدرضا حکیمی؛ آن‌گونه که زیست، آن‌گونه که خواست/ ساخت «خانه‌ علامه حکیمی» مورد تایید نیست

حجت الاسلام محمد حکیمی برادر استاد محمدرضا حکیمی در یادداشتی به مناسبت پنجمین سال درگذشت ایشان، ضمن مروری بر اندیشه‌های محمدرضا حکیمی به ویژه در زمینه عدالت و مبارزه با فقر در اندیشه قرآنی و اهل بیت و با تاکید بر دوری سیاست و اقتصاد در این روزها با آنچه باید باشد و مظلومیت انسان محروم و بی‌پناه در جامعه امروز ایران، اعلام کرد هرگونه انتساب ملکی به عنوان «منزل علامه محمدرضا حکیمی» و هرگونه اقدام، ثبت، بهره‌برداری فرهنگی یا تبلیغی بر پایهٔ چنین انتسابی، بدون رضایت صاحبان حق و برخلاف وصیت و ترتیبات مقرر از سوی آن عزیز از دست رفته، فاقد رضایت شرعی ماست و در فرض تصرف در حقوق اشخاص یا مخالفت با وصیت معتبر، نمی‌توان آن را به نام تکریم آن مرحوم توجیه کرد.

 مجید مظفری: سینما همسرم را از من گرفت؛ من اجاره نشینم و کسی خبر ندارد | ببینید

مجید مظفری: سینما همسرم را از من گرفت؛ من اجاره نشینم و کسی خبر ندارد | ببینید

مجید مظفری در آئین اهدای گواهینامه درجه یک هنری به این هنرمند که روز گذشته برگزار شد صحبت هایی در خصوص زندگی‌اش مطرح کرد.

 جهان در مدار جنون: آیا انسان به خانه بازمی گردد؟

جهان در مدار جنون: آیا انسان به خانه بازمی گردد؟

اما اهمیت «ادیسه» نولان در این نیست که بالاخره یکی از بزرگ‌ترین حماسه‌های جهان را با امکانات عظیم سینمای معاصر به تصویر کشیده است. اهمیت واقعی فیلم در پرسشی است که زیر تمام این شکوه و هیاهو جریان دارد:آیا انسان واقعاً می‌تواند به خانه بازگردد؟

 «تاکسی‌سواری» سروش صحت سریال شد/ محمد نادری در کمدی جدید اطیابی

«تاکسی‌سواری» سروش صحت سریال شد/ محمد نادری در کمدی جدید اطیابی

سریال «تاکسی‌» که برگرفته از کتاب «تاکسی‌سواری» سروش صحت است این روزها به کارگردانی حسن نوری در حال تولید است. همچنین مسعود اطیابی این روزها تازه‌ترین تجربه تلویزیونی خود را با «نسخه آزمایشی» رقم می‌زند؛ مجموعه‌ای که در ژانر کمدی مقابل دوربین رفته است.

 ماجرای مهاجرانی و آهنگ جدید داریوش

ماجرای مهاجرانی و آهنگ جدید داریوش

پس از انتشار قطعه «توهم توطئه» توسط داریوش اقبالی و واکنش‌های گسترده‌ای که این اثر به دنبال داشت، سیدعطاءالله مهاجرانی ـ وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ در این راستا متنی را منتشر کرد.

 نیمه پنهان مصدق

نیمه پنهان مصدق

محمد مصدق، سال ۱۲۶۱ به دنیا آمد؛ یعنی حدود ۲۴ سال پیش از مشروطه. برای داشتن تصویری روشن‌تر، اگر در آن دوره دانشگاه می‌داشتیم، در کوران سال‌های منتهی به پیروزی انقلاب مشروطه، مصدق به مانند جوانی دارای مدرک کارشناسی‌ارشد بود.

 محسن خباز بیان کرد؛ سینمای ایران در بحران است/ برای مسئولان فقط روشن ماندن اسمی چراغ سینما کافی‌ست | مجموعه رسانه ای صبا

محسن خباز بیان کرد؛ سینمای ایران در بحران است/ برای مسئولان فقط روشن ماندن اسمی چراغ سینما کافی‌ست | مجموعه رسانه ای صبا

به گزارش خبرنگار صبا، محسن خباز مدیر عامل گروه سینمایی هنرشهرآفتاب درباره لزوم حمایت دولت از سینما و سینماداران در شرایط بحرانی و جنگی گفت: واقعیت امر این است که وقتی کشورها در شرایط اضطرار قرار می گیرند، نظام های حاکمیتی آنها برنامه‌ریزی برای مدیریت بحران دارند. وی ادامه داد: برای مثال در دوران کرونا

 چراغ آموزش هنر پرنور می‌شود

چراغ آموزش هنر پرنور می‌شود

نظام آموزش هنر در ایران در آستانه یک بازطراحی جدی قرار گرفته است؛ بازطراحی‌ای که قرار است از تغییر سرفصل‌ها و استانداردهای آموزشی آغاز شود و تا سنجش صلاحیت حرفه‌ای، صدور گواهینامه‌های مهارتی و پیوند مستقیم آموزش با بازار کار ادامه پیدا کند. این مهم‌ترین محور نشست رسانه‌ای برنامه‌های «هفته آموزش هنر» بود که با حضور محمدحسین اسماعیلی، مدیرکل دفتر توسعه آموزش‌های هنری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اردشیر میرمُنْگره، دبیر این رویداد برگزار شد.