قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

دستیار قلعه‌نویی قید همکاری با نکونام در تراکتور را زد

با وجود اصرار و تقاضای سرمربی جدید تراکتور یکی از دستیاران محمد ربیعی تصمیم گرفت دیگر با تراکتور همکاری نکند.
 دستیار قلعه‌نویی قید همکاری با نکونام در تراکتور را زد
به گزارش آفتاب نیوز،

علی اصغر قربانعلی‌پور بدنساز تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی ۲۰۲۶ آمریکا که همراه این تیم در اردو‌های اخیر در ترکیه، مکزیک و آمریکا همواره یکی از مربیان معتمد و همراه با امیر قلعه نویی بود تصمیم گرفت دیگر با باشگاه تراکتور همکاری نکند.

پس از جدایی محمد ربیعی از تراکتور دو دستیار او یعنی علی اصغر قربانعلی پور و محمد پالیزبان چنین تصمیمی گرفتند و از جمع تراکتوری‌ها جدا شدند.

نکته جالب توجه این بود که در این بین مسئولان اجرایی باشگاه با درخواست جواد نکونام با علی اصغر قربانعلیپور تماس گرفتند تا همکاری او با تراکتور ادامه پیدا کند، اما قربانعلیپور تصمیم دیگری گرفت.

او که در تاریخ هفدهم تیرماه و تنها چند روز پس از بازگشت از جام جهانی به جمع اعضای کادر فنی تراکتور اضافه شده بود پس از حدود یک ماه همکاری با تراکتور از این تیم جدا شد.

شایعاتی هم در این باره از حول و حوش باشگاه تراکتور به گوش می‌رسد که امیر قلعه نویی چندان موافق حضور نکونام در باشگاه تراکتور نبوده و قربان‌علیپور که از افراد نزدیک به اوست و در کادر فنی تیم ملی نیز فعالیت دارد، در واکنش به درخواست جواد نکونام برای ادامه همکاری با باشگاه تراکتور اعلام کرده «چون من به درخواست محمد ربیعی به این تیم اضافه شده بودم ترجیح می‌دهم بعد از جدایی ربیعی من هم از تراکتور جدا شوم».

با این تفاسیر قربانعلیپور که سابقه مربیگری در باشگاه استقلال تهران را نیز در کارنامه دارد تصمیم گرفت قید همکاری با کاپیتان اسبق استقلال و سرمربی جدید تیم تراکتور را بزند که این موضوع از نگاه طرفداران تیم تراکتور در شبکه‌های اجتماعی پنهان نماند و گمانه زنی‌هایی در این باره در بین طرفداران تیم تراکتور به راه افتاد که شاید قربانعلیپور دوست داشته در این تیم و با نکونام کار کند، اما به خواست امیر قلعه نویی این کار را انجام نداده است. گرچه به هیچ عنوان نمی‌توان به شبکه‌های اجتماعی و مطالبی که در آنها منتشر می‌شود استناد کرد.



 افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

اقتصادنیوز: یک پژوهشگر و کارشناس اقتصادی گفت: در حال حاضر تورم ماهانه بالای ۵ تا ۶ درصد است و تورم نقطه‌ای و سالانه نیز بالای 83 یا 84 درصد قرار دارد. بنابراین این‌طور نیست که اگر در قیمت بنزین افزایش جدی صورت بگیرد، تورم ناگهان به سمت ۱۵۰ درصد یا اعداد مشابه حرکت کند؛ چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.

 تاریخ و ورزشگاه دربی تهران لو رفت؛ ۱۱ شهریور در اصفهان

تاریخ و ورزشگاه دربی تهران لو رفت؛ ۱۱ شهریور در اصفهان

گزارشگر مسابقه سپاهان و تراکتور تاریخ و محل برگزاری دیدار استقلال و پرسپولیس را لو داد.

 قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا و سکه

قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا و سکه

اقتصادنیوز: قیمت طلای 18 عیار صعودی شد و سکه امامی امروز با افزایش، در نرخ 191 میلیون تومان در معامله بود.

 ترویج ممدانی؟

ترویج ممدانی؟

تا چند ماه پیش می‌شد آنچه را در نیویورک اتفاق افتاد، به ویژگی‌های خاص این شهر نسبت داد؛ شهری گران، جوان، مهاجرپذیر و متمایل به دموکرات‌ها که زهران ممدانی در آن با وعده مهار هزینه زندگی به قدرت رسید. حالا اما پیروزی عبدال السید در میشیگان، پرسش دیگری را پیش کشیده است: آیا «پدیده نیویورک» از مرزهای این شهر عبور کرده و بحران هزینه زندگی در حال تغییردادن سیاست اقتصادی آمریکاست؟

 پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

در شرایطی که کشور با مجموعه‌ای از چالش‌های متعدد دست‌وپنجه نرم می‌کند، هر طرح و لایحه تازه‌ای باید پیش از تصویب‌ نه‌فقط با معیار نیت و هدف اعلامی، بلکه با سنجه پیامدهای واقعی آن در وضعیت فعلی ایران ارزیابی شود.

 قیمت میلگرد امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت میلگرد امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت میلگرد امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد. آرامش بر بازار حکمفرماست.

 سید قاسم در سنگر مسجد به‌دست منافقین شهید شد

سید قاسم در سنگر مسجد به‌دست منافقین شهید شد

سیدقاسم، چون بچه با محبتی بود، حواسش به دو خواهر بزرگ‌تر از خودش بود. در هر کاری که می‌توانست به ما کمک می‌کرد. شهید با روحیه فداکاری و مهربانی که داشت، پیگی...

 محمد خاتمی: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا نظیر ندارد

محمد خاتمی: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا نظیر ندارد

رئیس‌جمهوری پیشین با بیان اینکه بعضی‌ها می‌گویند ما حیات‌مان در جنگ است افزود: مسئله مدیریت جامعه نباید بر اساس احساسات باشد.