قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۴ ساعت قبل

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی در پی سودگیری سرمایه‌گذاران از رشد قیمت روز گذشته، کاهش یافت.
 قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

به گزارش آفتاب نیوز،

قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۶ درصد کاهش، به ۴۴۹۵ دلار و ۶۹ سنت رسید، در حالیکه پیشتر تا مرز ۴۵۲۵ دلار و ۷۹ سنت پیش رفته بود که بالاترین سطح از دوم ژوئن بود.

قیمت این فلزگرانب‌ها روز چهارشنبه بیش از چهار درصد افزایش یافت.

قیمت هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا با ۰.۲ درصد افزایش، به ۴۵۵۳ دلار و ۳۰ سنت رسید.

ارزش دلار نزدیک به پایین‌ترین سطح سه ماه اخیر خود در نوسان بود.

ایلیا اسپیواک، رئیس بخش کلان جهانی در شرکت «تستی‌لایو» گفت: بدیهی است که شاهد جهش بزرگی در قیمت طلا بوده‌ایم و پس از چنین حرکت عظیمی، بازار‌ها تا حدی به مرحله هضم و تثبیت این وضعیت نیاز خواهند داشت. محدوده قیمتی ۴۴۰۰ تا ۴۵۰۰ دلار شکسته شده است. اگر قیمت‌ها بالاتر از این محدوده باقی بمانند، احتمالا روند صعودی قیمت طلا ادامه خواهد یافت.

در همین حال، کل بدهی معوق آمریکا برای اولین بار از ۴۰ تریلیون دلار فراتر رفت و هشدار‌های جدیدی را در مورد بحران مالی به همراه داشت.

ادوارد مایر، تحلیلگر موسسه مارکس، گفت: افزایش نگرانی‌ها درباره ثبات مالی بازار با توجه به استقراض و بدهی و عدم توانایی در کاهش هزینه‌های مالی، عاملی بسیار مثبت برای قیمت طلا محسوب می‌شود.

بر اساس صورت‌جلسه‌ای که روز چهارشنبه منتشر شد، در نشست ماه گذشته بانک مرکزی آمریکا، نگرانی‌ها در مورد تورم تشدید شد و تعدادی از سیاست‌گذاران برای افزایش نرخ بهره آمادگی داشتند.

بر اساس گزارش رویترز، طبق ابزار دیده‌بان فدرال شرکت CME، معامله‌گران احتمال ثابت ماندن نرخ بهره توسط فدرال رزرو آمریکا در ماه آینده را ۶۷ درصد و احتمال افزایش آن را ۳۳ درصد پیش‌بینی می‌کنند.

در حالی که طلا به طور سنتی به عنوان یک پوشش ریسک تورمی دیده می‌شود، جذابیت خود را به عنوان یک دارایی بدون بازده در محیطی با نرخ بهره بالا از دست می‌دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۲ درصد افزایش، به ۶۷ دلار و هفت سنت رسید. بهای هر اونس پلاتین با ۱.۳ درصد کاهش، به ۱۸۰۲ دلار و ۲۹ سنت رسید و هر اونس پالادیوم با ۰.۲ درصد کاهش، به ۱۳۲۸ دلار و ۶ سنت رسید.



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 قیمت تیرآهن امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / محصولات ذوب‌آهن نوسان قیمتی را تجربه می‌کنند + جدول
سایت تجارت نیوز

قیمت تیرآهن امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / محصولات ذوب‌آهن نوسان قیمتی را تجربه می‌کنند + جدول

قیمت تیرآهن امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد. همچنان محصولات ذوب‌آهن نوسان قیمتی را مشاهده می‌کنند.
 سردی قیمت‌ در خرماپزان بم
روزنامه آرمان امروز

سردی قیمت‌ در خرماپزان بم

آرمان امروز : فصل برداشت خرما در بم فرا رسیده؛ محصولی که با دستان پینه‌ بسته و در گرمای طاقت‌فرسای ۵۰ درجه از نخل‌ها چیده می‌شود، اما در حالی که قیمت مصوب هر کیلو خرمای مضافتی بم ۳۴۰ هزار تومان تعیین شده، نخل داران بمی محصول درجه یک خود را با نرخ ۵۵ تا ۷۰ [ ]
 افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است
سایت هم میهن

افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید افزایش قیمت بنزین فعلاً منتفی است تا روش‌های غیرقیمتی اعمال شوند.
 هشدارهای پیاپی مسعود نیلی درباره وضعیت اقتصاد ایران | عبور حکمرانی از مرحله یادگیری به مرحله سردرگمی | پنجره انتخاب‌های کم‌هزینه در حال کوچک‌تر شدن است
سایت اقتصادنیوز

هشدارهای پیاپی مسعود نیلی درباره وضعیت اقتصاد ایران | عبور حکمرانی از مرحله یادگیری به مرحله سردرگمی | پنجره انتخاب‌های …

اقتصادنیوز: مسعود نیلی با هشدار نسبت به تشدید همزمان تورم، فقر، افت سرمایه‌گذاری، ناترازی‌های اقتصادی و نااطمینانی سیاسی، معتقد است اقتصاد ایران به «ایستگاه پیش از ابرتورم» نزدیک شده و پنجره اصلاحات کم‌هزینه در حال کوچک‌تر شدن است.
 مقایسه ایکو ری را با سایپا آریا؛ کدام خودروی ملی را انتخاب کنیم؟
سایت اسب بخار

مقایسه ایکو ری را با سایپا آریا؛ کدام خودروی ملی را انتخاب کنیم؟

در این مطلب به سراغ مقایسه دو خودروی ملی و پرحاشیه از دو خودروساز بزرگ کشور، ایران‌خودرو و سایپا، رفته‌ایم. در یک سوی میدان، ایکو ری‌را قرار دارد؛ کراس‌اووری که از نظر فرم و ابعاد، با تعریف متعارف کراس‌اوورهای جهانی منطبق است. در سوی دیگر، سایپا آریا قرار گرفته؛ یک هاچ‌بک کراس تازه‌وارد که البته زمان زیادی از رونمایی آن گذشته و همچنان منتظر ورودش به بازار هستیم.
 آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ دلار آزاد فریز شد
روزنامه شرق

آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ دلار آزاد فریز شد

قیمت دلار در آخرین روز معاملاتی هفته بدون تغییر نسبت به روز گذشته باقی ماند و بازار با وجود اعلام محاصره اقتصادی آمریکا علیه ایران، واکنش فوری نشان نداد.
 وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟
سایت هم میهن

وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟

یک پژوهشگر حوزه معماری و شهرسازی می‌گوید: افزایش سقف فعلیِ دو میلیاردی هنوز فاصله زیادی با قیمت مسکن در تهران دارد؛ چرا که اگر هزینه خرید اوراق را از آن کم بکنیم، آنچه باقی می‌ماند یک میلیارد و ۶۰۰ یا ۶۵۰ میلیون خواهد بود.
 دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود
سایت تجارت نیوز

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.