قیمت طلا امروز




 سایت الف / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

۲ گزینه صنعا برای ریاض

یکی از اعضای انصارالله یمن تاکید کرد که فشار برای تحقق خواسته‌های ملت یمن از جمله لغو محاصره فرودگاه‌ها و پرداخت حقوق‌ها روندی تصاعدی خواهد گرفت.
 ۲ گزینه صنعا برای ریاض

به گزارش ایسنا، عبدالملک العجری، عضو هیئت مذاکره کننده انصارالله یمن گفت: فشارها برای تحقق خواسته‌های ملت یمن از جمله لغو محاصره فرودگاه‌ها و بنادر و پرداخت حقوق‌ها روندی تصاعدی خواهد داشت.

طبق گزارش المسیره، وی گفت: هیچ راهی برای عقب نشینی جز با برآورده کردن نیازهای اساسی ملت یمن وجود ندارد. نظام عربستان مسئولیت کامل ادامه تعلل و تبعات تشدید درگیری و پیامدهای آن را بر عهده خواهد داشت. فشار برای احقاق حقوق ملت یمن به سمت مرحله جدیدی پیش می‌رود.

اظهارات العجری در سایه افزایش تنش بین یمن و عربستان و حملات متقابل اخیر دو طرف ایراد شده است.

تحلیلگران می‌گویند هشدارهای سیاسی در راستای امتداد معادله محاصره در برابر محاصره و تشدید تنش در برابر تشدید تنش است که نیروهای مسلح یمن بر کشتیرانی و تاسیسات نفتی عربستان اعمال کرده است و در نتیجه گزینه‌ها را بین پذیرش یک صلح واقعی که پرونده انسانی یمن را حل کند یا یک درگیری گسترده‌تر محدود کرده است.





 کرملین از اظهارات نخست‌وزیر لهستان درباره نورد استریم انتقاد کرد
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

کرملین از اظهارات نخست‌وزیر لهستان درباره نورد استریم انتقاد کرد

سخنگوی کرملین با واکنش به مواضع نخست‌وزیر لهستان درباره انفجار خط لوله نورد استریم، حمایت از عاملان این اقدام را شگفت‌انگیز خواند و آن را اقدامی علیه زیرساخت انرژی اروپا دانست.

 ادعای بسنت: احتمالا درگیری گسترده نظامی با ایران از سر گرفته نخواهد شد
۲۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

ادعای بسنت: احتمالا درگیری گسترده نظامی با ایران از سر گرفته نخواهد شد

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه در گفت‌وگویی با شبکه سی‌ان‌بی‌سی ادعا کرد که احتمالا نیاز به درگیری گسترده با ایران وجود نخواهد داشت.

 قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند

یک کارشناس مسائل منطقه با اشاره به قطع تمام فعالیت‌ها و مبادلات تجاری و مالی امارات با ایران تا اطلاع ثانوی گفت: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند.

 اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت
۲۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد.

 پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم
۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم

پنجاه‌وهفت سال پس از آتش‌زدن مسجد الاقصی،رژیم صهیونیستی با طرح‌های یهودی‌سازی، هویت اسلامی آن را تهدید می‌کند.

 زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ ریشتر مرکز پرو را لرزاند
۲۱ ساعت قبل / سایت تابناک

زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ ریشتر مرکز پرو را لرزاند

مرکز تحقیقات علوم زمین آلمان اعلام کرد زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) روز پنجشنبه مرکز پرو را لرزاند.