قیمت طلا امروز




 سایت الف / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

مهران مدیری با ۲ برنامه به قاب تصویر برمی‌گردد

برنامه «شاه‌گل» و سریال «مرد سه‌هزار چهره» دو مجموعه‌ای هستند که با حضور مهران مدیری، به‌زودی از تلویزیون و شبکه نمایش خانگی پخش می‌شود.
 مهران مدیری با ۲ برنامه به قاب تصویر برمی‌گردد

به گزارش ایسنا، پخش «مرد سه‌هزار چهره» مهران مدیری قرار است از یکشنبه ـ ۸ شهریور ماه ـ در شبکه سه سیما به صورت هفتگی آغاز شود. شبکه سه سیما با پایان پخش «رویای نیمه‌شب»، سراغ جدول تازه خود می‌رود؛ «مرد سه‌هزار چهره» به کارگردانی مهران مدیری قرار است جمعه‌های این شبکه را در اختیار بگیرد و به‌عنوان یکی از برنامه‌های هفتگی شاخص، به آنتن این شبکه اضافه شود. گریم جدید مهران مدیری در «مرد سه هزارچهره»

مهران مدیری که با سریال «مرد سه هزارچهره» به تلویزیون بازگشته است، ‌ بار دیگر نقش مسعود شصتچی را که شخصیت اصلی سریال است، ایفا می‌کند.

کارگردان و بازیگر تلویزیون که پیش‌تر مجموعه‌های «پاورچین»، «شب‌های برره»، «باغ مظفر»، «مرد هزارچهره» و «مرد دو هزارچهره» را ساخته است، این بار با سریال «مرد سه هزارچهره» راهی تلویزیون می‌شود،  مجموعه‌ای طنز که توسط مرکز سیمافیلم سفارش داده شده، با تهیه‌کنندگی جواد فرحانی تولید می‌شود و مهران مدیری در آن نقش خاطره‌انگیز مسعود شصتچی را دوباره بازی می‌کند.

داستان سریال درباره‌ی مسعود شصتچی …



 اعلام تاریخ پخش سریال مرد «سه هزار چهره» مهران مدیری
۱۸ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

اعلام تاریخ پخش سریال مرد «سه هزار چهره» مهران مدیری

سریال «مرد سه‌هزار چهره» دو مجموعه‌ای هستند که به کارگردانی و بازی مهران مدیری، به‌زودی از تلویزیون پخش می‌شود.



 نقشی را به‌اجبار نپذیرفتم
۱۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نقشی را به‌اجبار نپذیرفتم

آیین رونمایی و نقد و بررسی کتاب «همیشه ناصرالدین شاه» نوشته بیژن شکرریز که گفت‌وگویی بلند با ایرج راد است برگزار شد. ایرج راد در این مراسم گفت: در این کتاب تلاش کردم همه‌ چیز را با صداقت کامل بیان کنم، هر کار و نقشی را که انتخاب کردم، از روی اجبار نبوده است؛ آن اثر را خوانده‌ام، دوست داشته‌ام و با علاقه پذیرفته‌ام که با آن گروه و آن افراد همکاری کنم. اگر نقشی زمانی ضعیف اجرا شد، تقصیر دیگران نبوده است؛ زیرا این من بوده‌ام که آن انتخاب را با عقل، منطق و درایت خود انجام داده‌ام. بنابراین از همه همکارانم سپاسگزارم.

 جواد عزتی با زوج سابقش به سینما می‌آید
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جواد عزتی با زوج سابقش به سینما می‌آید

علی سرتیپی مدیرعامل فیلمنت در بازدید از سینما شکوفه خبر از اتمام فیلمبرداری یک کمدی با بازی جواد عزتی را داد.

 یک سریال محبوب از دوره رضاخان شروع شد | ببینید
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

یک سریال محبوب از دوره رضاخان شروع شد | ببینید

قصه فصل جدید «کارآگاه علوی» با بازی بهنام تشکر و کیوان ساکت‌اوف از اواسط مقطع سال ۱۳۱۹ آغاز می‌شود؛ جایی که پرونده‌های جنایی و معمایی، کارآگاه علوی را در دل وقایع سیاسی و اجتماعی سال‌های پایانی پهلوی اول و آغاز دوره‌ای تازه از تاریخ ایران قرار می‌دهند.

 رابعه اسکویی ۶۰ ساله شد!  چهره جدید او را ببینید
۳۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رابعه اسکویی ۶۰ ساله شد! چهره جدید او را ببینید

تصاویر جدیدی از رابعه اسکویی و چهره متفاوت او در شبکه های اجتماعی مورد توجه کاربران قرار گرفت.

 وقتی بلیت یک تئاتر ارکسترال هم‌قیمت چند روز زندگی است/ «آرش»؛ روایتی از یک قهرمان مردمی با بلیت‌های غیرمردمی
۱۳ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

وقتی بلیت یک تئاتر ارکسترال هم‌قیمت چند روز زندگی است/ «آرش»؛ روایتی از یک قهرمان مردمی با بلیت‌های غیرمردمی

برنا- گروه فرهنگ و هنر: تئاتر ارکسترال «آرش» هنوز روی صحنه نرفته، اما قیمت بلیت‌هایش دوباره یک پرسش قدیمی را زنده کرده است؛ تئاتر امروز برای مردم اجرا می‌شود...

 وجدان بیدار و تبعیدی خاورمیانه
۱۰ ساعت قبل / روزنامه شرق

وجدان بیدار و تبعیدی خاورمیانه

‌زخم نفت، مدرنیزاسیون تحمیلی، رانده‌شدن مردم از جغرافیای زیست‌شان‌ و تبدیل حافظه جمعی به میدان مقاومت. جلد اول «شهرهای نمک»، یعنی «سرگردانی»، در نسخه فارسی با ترجمه امل نبهانی منتشر شده و آن را می‌توان رمانی درباره پیدایش نفت در شبه‌جزیره عربستان و دگرگونی روستاها و بادیه‌ها معرفی کرد.