قیمت طلا امروز




 سایت الف / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

رژیم صهیونیستی در تدارک ایجاد گروهی از مزدوران در غزه است

یک رسانه صهیونیستی فاش کرد، اسرائیل در تکاپوی تشکیل یک گروه از مزدوران برای اداره نوار غزه است.
 رژیم صهیونیستی در تدارک ایجاد گروهی از مزدوران در غزه است

به گزارش تسنیم، شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی اختصاصی که سه شنبه منتشر شد، اعلام کرد، مطلع شده است که طرح شورای صلح و حضور نیروهای چند ملیتی تا پیش از اکتبر اجرایی نخواهد شد، احتمالا این نیروها بعد از انتخابات اسرائیل وارد غزه خواهند شد در حالی که اماراتی‌ها هم به دنبال ساخت یک محله جدید در شرق رفح هستند.

 در این بین شاباک سرویس امنیت داخلی اسرائیل (شاباک) به شدت در تدارک تاسیس و آموزش نیروهای شبه نظامی (مزدوری) است که به عنوان نیروهای محلی نوار غزه را در کنترل خود بگیرند.

در ادامه این گزارش آمده است: با وجود آنکه حملات ارتش اسرائیل به نوار غزه (به شکل رسانه‌ای و ادعایی) متوقف شده است، اما طرح 15 ماده‌ای که قرار است خطوط کلی مرحله بعدی را مشخص کند، هنوز با اجرا فاصله زیادی دارد.

شبکه 12 صبح روز سه‌شنبه مطلع شد که نیروهای چندملیتی تا پیش از ماه اکتبر ورود به نوار غزه را آغاز نخواهند کرد و ممکن است حتی پس از انتخابات وارد آن شوند؛ این در حالی است که سازمان اطلاعات و امنیت داخلی (شاباک) به طور هم‌زمان در حال آموزش شبه‌ نظامیانی (مزدورانی) است که پیش از نتوانستند به عنوان یک نیروی کارآمد شبه نظامی در «رفح سبز» از خودی نشان داده و طرح حضور آنها شکست خورده‌ بود.

یکی از برجسته‌ترین نشانه‌های تأخیر در طرح شورای صلح، تشکیل نیروهای چندملیتی است که قرار است در نوار غزه فعالیت کنند.

بر اساس طرح در حال آماده‌سازی، انتظار می‌رود مغرب حدود 500 سرباز اعزام کند، در حالی که انتظار می‌رود کوزوو و آلبانی هر کدام تنها با چند دو جین سرباز مشارکت داشته باشند. با این حال، اسرائیل بر این باور است که این نیروها در آینده نزدیک وارد غزه نخواهند شد.

پروژه ایجاد «رفح سبز» که قرار است یکی از ارکان اصلی طرح در منطقه تحت کنترل ارتش اسرائیل در داخل خط زرد باشد، همچنان دور از دسترس است.

اماراتی‌ها هم به دنبال احداث یک محله جدید در شرق رفح هستند و اخیراً موافقت با آغاز عملیات آماده‌سازی زمین و زیرساخت‌ها صادر شده است.

با این وجود، انتظار می‌رود کارها حدود 6 ماه ادامه داشته باشد و برآورد …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد
سایت هم میهن

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.
 نتانیاهو از رقیبش عقب افتاد
روزنامه آرمان امروز

نتانیاهو از رقیبش عقب افتاد

آرمان امروز-سرویس بین الملل: یک کانال عبری گزارش داد که حزب لیکود به رهبری نتانیاهو در جدیدترین نظرسنجی با کاهش محبوبیت مواجه شد. بر اساس نظرسنجی منتشرشده از سوی شبکه کان اسرائیل، حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با اختلافی اندک از حزب یشار به رهبری گادی آیزنکوت، رئیس پیشین ستاد ارتش، عقب [ ]
 با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد
سایت جوان آنلاین

با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

حسین الحاج حسن با اشاره به تثبیت قدرت ایران در منطقه گفت حزب‌الله با حمایت ایران، همچنان قاطعانه ایستاده است.
 سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود
سایت دیدارنیوز

سوریه پس از بمباران اسرائیل: پایگاه ابوظهور نباید به محل استقرار نظامی ترکیه تبدیل شود

اسعد شیبانی، وزیر خارجه سوریه، گفت که به اسرائیل توضیح داده است که کشورش هیچ برنامه‌ای برای ایجاد یک پایگاه نظامی ترکیه در پایگاه هوایی ابوظهور ندارد.
 فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو تعطیل شد | ۱۰۰ هزار مسافر سرگردان شدند

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.
 پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران
سایت تابناک

پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران

چین بزرگترین واردکننده نفت ایران است و به گمان ناظران، سیاست فشار اقتصادی جدید ترامپ به طور مشخص ۳ کشور را که بیشترین مراودات تجاری با ایران را دارند هدف قرا...
 هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید
سایت هم میهن

هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید

سفیر چین در روسیه با هشدار درباره پیامدهای حرکت احتمالی ژاپن به سمت ساخت تسلیحات هسته‌ای گفت چنین اقدامی توازن راهبردی در شمال شرق آسیا را به‌طور کامل برهم خواهد زد و ممکن است هر لحظه یک رقابت تسلیحات هسته‌ای را در منطقه به راه بیندازد.
 رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ
روزنامه آرمان امروز

رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر با موجی از مصاحبه‌ها و اظهارنظرهای پراکنده، فضای رسانه‌ای را پر کرده است. این سبک ارتباطی او که ترکیبی از ابهام، تکرار و بازی با کلمات است، نه یک اتفاق تصادفی، بلکه بخشی از استراتژی حساب‌شده‌ای به نظر می‌رسد که هدفش گیج کردن [ ]