قیمت طلا امروز




 سایت الف / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

جزئیات ‌درگیری ۲ هیئت عزاداری در مشهد/ تصاویر ‌داخل حرم ‌رضوی تکذیب شد

رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی گفت: درگیری هیئت‌ عزاداری خارج از حرم رضوی بود.
 جزئیات ‌درگیری ۲ هیئت عزاداری در مشهد/ تصاویر ‌داخل حرم ‌رضوی تکذیب شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

طمحسن هوشمند، رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی در گفت‌وگو با تسنیم در مشهد درباره اتفاق رخ‌داده میان دو هیئت عزاداری در مشهد، با تأکید بر اینکه این حادثه خارج از محدوده حرم مطهر رضوی و فعالیت‌های آستان قدس رخ داده است، گفت: نباید با انتشار تصاویر نادرست یا تصاویر تولیدشده با هوش مصنوعی، این اتفاق به حرم مطهر رضوی منتسب شود.

رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی با اشاره به ابعاد این حادثه اظهار کرد: در خصوص اتفاقی که رخ داده، لازم است چند نکته مورد توجه قرار گیرد؛ نخست اینکه این حادثه بیرون از حرم مطهر رضوی اتفاق افتاده و ارتباطی با حرم و مجموعه آستان قدس رضوی ندارد.

وی افزود: متأسفانه در برخی موارد مشاهده شده که برای انتشار این خبر، تصاویری با استفاده از هوش مصنوعی تولید شده و فضای حرم مطهر رضوی را در تصاویر مربوط به این حادثه نشان داده‌اند؛ در حالی که چنین تصاویری صحت ندارند و اتفاق رخ‌داده اساساً در محدوده حرم مطهر و فعالیت‌های آستان قدس رضوی نبوده است.

حضور حدود 2 هزار هیئت مذهبی در حرم رضوی …




 اخبار جدید

 او واقعاً جادوگر بود یا کارمند؟ |  نگهبان اسرار فرمان‌های سلطنتی از زیر شن‌ها بیرون آمد  + تصاویر
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

او واقعاً جادوگر بود یا کارمند؟ | نگهبان اسرار فرمان‌های سلطنتی از زیر شن‌ها بیرون آمد + تصاویر

پس از چهار هزاره سکوت در اعماق شن‌های صحرای مصر، سرانجام مقبره یکی از مرموزترین مقامات دوران پادشاهی کهن نمایان شد. باستان‌شناسان در منطقه باستانی سقاره، آرامگاه «سخنتیو-پتاح» را کشف کرده‌اند.

 بدرقه جواد مجابی به خانه ابدی
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بدرقه جواد مجابی به خانه ابدی

پیکر جواد مجابی، نویسنده، شاعر، طنزپرداز، نقاش و منتقد ادبی و هنری که بیش از شش دهه در عرصه فرهنگ و هنر ایران فعال بود، صبح دیروز مقابل خانه‌اش در کوی نویسندگان به سمت امامزاده کرج تشییع شد. در این مراسم امیرحسن چهلتن، داستان‌نویس، گفت: من یار غار دکتر مجابی نبودم اما آشنایی ما به بیش از ۵۰ سال پیش برمی‌گردد؛ زمانی که من بسیار جوان بودم و این شانس را داشتم که با چهره‌های ادبی حشر و نشر داشته باشم. ممکن بود میان دیدارهای ما ماه‌ها فاصله بیفتد و گاهی نیز به اقتضای شرایط، هفته‌ای دو بار یکدیگر را ببینیم؛ به‌خصوص زمانی که هر دو عضو هیات دبیران کانون نویسندگان بودیم. در این مدت طولانی، دیدارهای بسیاری داشتیم، گپ‌وگفت‌های متعدد و خاطرات زیادی شکل گرفت. چهلتن سپس به مرور خاطرات خود با جواد مجابی در ماجراهایی همچون اتوبوس ارمنستان ‌و قتل محمد مختاری و محمدجعفر پوینده پرداخت.

 تیغ تیز ساترا
۶ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

تیغ تیز ساترا

توقیف دو برنامه «روشن» و «شفرونی» در شبکه نمایش خانگی

 نزاع بر سر اندکی پول بود و چند متر آپارتمان
۸ ساعت قبل / روزنامه توسعه ایرانی

نزاع بر سر اندکی پول بود و چند متر آپارتمان

محمدحسن خدایی در آخرین روزهای تابستان، در اوج گرفتن دوباره منازعات جنگی ایران و امریکا، سخن گفتن از تئاتر بیش از پیش دشوار شده و دیگر نمی توان مثل قبل،

 واکاوی تهدید دو سینماگر معروف
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

واکاوی تهدید دو سینماگر معروف

انتشار تصاویری از نوشته‌های توهین‌آمیز و تهدیدآمیز بر دیوار محل سکونت دو سینماگر سرشناس بار دیگر مرز میان نقد چهره‌های فرهنگی و تعرض به حریم خصوصی آنان را به موضوع بحث تبدیل کرده است.

 وفاداری به رمان یا محدودیت سریال؟ چالش بزرگ «بامداد خمار»
۸ ساعت قبل / روزنامه توسعه ایرانی

وفاداری به رمان یا محدودیت سریال؟ چالش بزرگ «بامداد خمار»

محمد تقی زاده سریال بامداد خمار از همان ابتدا با یک امتیاز مهم وارد میدان شد؛ اقتباس از یکی از شناخته شده ترین رمان های

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026